[[Template core/global/global/includeMeta is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Spring naar bijdragen

Code 95 e-learning cursus gezocht in regio breda/zeeland/rotterdam


Recommended Posts

  • Forumlid

Beste mede-chauffeurs,

 

Ik heb de afgelopen jaren nauwelijks gewerkt als chauffeur en daardoor geen uren opgebouwd, ik val nog in de eerste regeling die voor 10 september 2016 vernieuwing moet hebben. Nu ik een leuke baan gevonden en mijn werkgever wil ook meebetalen maar ik kan alleen 's avonds cursus volgen. Ik wil dus graag een e-learning module gebruiken (ik ben vrij handig met computers) maar ik kon via google geen duidelijk aanbod vinden, ik krijg lokpagina's met dubieuze informatie of rijscholen ver in het land. Wie weet er rijscholen die code 95 middels e-learning geven in de avonduren in de regio Zeeland/Rotterdam/Breda?

 

- Ik ben bereid om te reizen (woon in Zeeland) tot Rotterdam of Breda, lokale rijscholen hebben geen aanbod hierin

- Het hoeft niet supergoedkoop te zijn, voor het praktijkgedeelte heb ik al wat geregeld

- Ik vind het niet erg om losse modules te doen bij verschillende rijscholen/opleiders

 

Alle tips en reacties zijn welkom, eventuele avondcursussen zonder e-learning mogen ook.

 

Groeten,
Silvos

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

klopt helemaal , je moet fysiek aanwezig zijn van 08.30 tot 17.00 uur en hiervoor moet zowel bij aanvang van de dag als bij afsluiten van de dag getekend worden en er worden steekproeven op aanwezigheid uitgevoerd door controleurs van het CBR  , buiten dat wordt de praktijkdag ook wat lastig met e learning :rolleyes:  en ik zou maar op gaan schieten , hier in Utrecht is de wachttijd om een rijbewijs aan te vragen al opgelopen tot ca een maand en dan moet je eerst die 5 dagen code 95 nog gaan doen 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Helaas hebben beide heren hierboven oude en foutieve informatie. Er bestaan wel degelijk e-learning modules maar bepaalde delen moet nog steeds klassikaal of achter het stuur van een voertuig gebeuren.

 

Ik heb een gedeelte van mijn code 95 ook via E-learning gehaald en wel via: http://vibogroep.nl/e-learning-code-95.html

 

Daar staat ook meer info. In de praktijk komt het bij 35 uur neer op 20 uur e-learning en 15 uur met een docent voor je giechel.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

ooh joh , het kan wel  :ja:  20 uur dan en nog steeds 15 uur een instructeur voor je giechel . wel bijzonder , ik heb net alle 5 de dagen in Mei gedaan omdat het hoog tijd werd  ;)  maar daar werd constant gehamerd op het feit dat het CBR er op kan controleren dat je daadwerkelijk met die cursus bezig ben , hoe doen ze dat dan met e learning ?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Ik begreep dat je e-learning thuis mag doen. Als je een paar minuten niks doet op de pc...dan registreert het programma gelijk dat je pauze hebt.

Als je dan die instructeur voor je giechel hebt...moet je een klein testje maken die je 50% goed beantwoorden moet

Zo checkt hij of JIJ zelf dat e-learning hebt gedaan of dat je kat met grote regelmaat over je toetsenbord hebt laten rennen  :D

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Inderdaad achter de schermen draait een teller mee hoe lang je over een bepaalde module doet. En inderdaad de instructeur neemt een test af om te zien of je uberhaupt wel wat er aan gedaan hebt. In mijn geval heb ik een heftruckcertificaat behaald op deze manier. 1,5 uur achter de pc en 3,5 uur in de praktijk en zo 7 uur theorie bij kunnen schrijven. En ik kon ook pas 10 dagen voor aanvang praktijk aan het e-learning gedeelte beginnen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Heb de E-learning ook net gehad, en als je snel door de stof heen werkt heb je in een uurtje al die vragen doorgeworsteld.

De modules die ik volgde gaf je daarna de keus om een filmpje over hetgeen je hebt moeten doen te kijken of de vragen nog opnieuw.

 

NEEM HET FILMPJE.. :D.. die duurde hier zo rond de 20 minuten en als ie afgelopen was, gewoon weer dat filmpje..tot je 3,5 uur vol zijn. dan hoef je slechts 1 keer per pak hem beet 20 minuten te klikken.

 

De vragen die gesteld worden tijdens het klassikaal gedeelte kun je met enige logica zelfs ook nog prima doen, als je daar op vertrouwd kan je zelfs je partner laten klikken op de vragen van het E-learning...

En voor diegenen die er wel waarde aan hechten kun je natuurlijk ook gewoon de bijbehorende boeken lezen (ik heb nog splinternieuwe liggen ongebruikt) en Bavo Galema aanhoren met zijn dom gelul om daarna ook nog in alle rust de vragenlijst door te worstelen..

 

Voor ieder wat wils...

 

--== Freddy ==--

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden