Spring naar bijdragen

Newgate

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    2
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Newgate

  • Verjaardag 20-09-1976

Newgate's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Newgate

    Even voorstellen

    Normaal autorijden gaat prima.. Ik kan normaal functioneren, alles werkt goed In mijn huidige werk is het gewoon niet meer te doen. Ik werk nu in een produktiebedrijf waar je veelal hetzelfde moet doen. Zelfde bewegingen e.d. En dat speelt me parten. Vanuit het bedrijf is me gevraagd om goed te gaan nadenken wat ik wil gaan doen. Het eerste wat bij me opkomt is chauffeur.. Er zijn nog wel wat meer baantjes, maar ik zie mezelf niet meer tussen 4 muren. Binnenkort krijg ik een beroepskeuzetest.. Ben benieuwd wat daar uitkomt.. Maar ik al wel een idee....
  2. Newgate

    Even voorstellen

    Zo, tijd voor een update van deze kant.. Ben nog niet begonnen met de papieren e.d. Ik heb inmiddels een lichamelijk ongemak gekregen.. Ik heb op mn werk mijn pink uit de kom gehad.. Op zich niet zo'n probleem, echter heb ik het in het afgelopen jaar zo'n 15 keer gehad. En volgens de specialist deugen mijn gewrichten niet. Een "normaal" mens heeft een kopje en een kommetje (als je begrijpt wat ik bedoel) En die heb ik dus niet... het kommetje is bij mij vlak. Dit geneest niet, en word alleen maar erger. Nu heb ik een zogeheten buddyring gekregen. Zijn twee ringen aan elkaar gesoldeerd. Nu kan mijn pink niet meer uit de kom. Mooi toch? Nou niet dus.. dit mag niet op mn huidige werk. Andere oplossingen zijn er niet. Dus zit er niet heel veel anders op, om naar een andere loopbaan te gaan kijken. Samen met het bedrijf zijn we nu aan het kijken wat het beste is. Eventuele opleidingen willen ze me mee helpen (financieel) Dus wie weet kan ik er op vooruit gaan.. Ik hou jullie op de hoogte
  3. Newgate

    Kantoor

    Ja tuurlijk ... Is ook zo. Daarom reageerde niemand.. Ik had het kunnen weten.. @moderator Gooi dit topic maar op slot hoor..
  4. Newgate

    Kantoor

    Hey chauffeurs. m/v Ik ben heel erg benieuwd naar jullie kantoorruimte. Zelf ben ik "nog" geen chauffeur. Maar ik ga binnenkort wel beginnen met de papieren e.d. Veel verstand heb ik er ook nog niet van, maar er is op dit forum genoeg informatie. Dus post een foto van je kantoor (incl stuurwiel):)
  5. Kan ik ook zijn....
  6. Newgate

    Even voorstellen

    Hey Dennis.. jij ook welkom he.:tu:
  7. Newgate

    Even voorstellen

    Bedankt he. Jij bent hier geloof ik de mega spammer?? 3000 stuks:tu:
  8. Hey mede Pekelder. Ook welkom hier:D
  9. Newgate

    Even voorstellen

    Hallo allemaal.. Ik ben Richard (Newgate) Getrouwd met Lina. En een dochter van 5 jaar (Jennifer) En een zoon van 2 weken (Ryan) Mijn hobbies zijn.. Autoraces bezoeken. Moderator zijn op www.bmwfan.nl Foto's maken Op het moment ben ik Proces operator. Maar ben het in een fabriek werken eigenlijk wel zat. En aangezien het vrachtwagen chauffeur zijn me wel aanspreekt, heb ik me hier aangemeld om het een en ander over dit beroep te kunnen lezen. Ben nog niet in het bezit van het rijbewijs. En daar ben ik nu naar aan het informeren. Dus zal ik in het begin veel lezen in plaats van posten..
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden