Spring naar bijdragen

martha

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    26
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over martha

  • Verjaardag 29-08-1968

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

martha's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Als hij op 15 min staat pakt hij dat wel als pauze bij mijn wel
  2. Ze kunnen ook een ander korps sturen die wel van de goede de snelweg op komt. Ik ben niet bekent in die omgeving mischien is daar wel geen ander korps in de buurt.
  3. martha

    Mexicaanse griep

    Nu dus wel in duitsland iemand besmet die niet in mexico is geweest dus mens op mens
  4. Harderwijk is inderdaad daar bij die parkeergarage. Maar met een city doorrijden tot aan de garage, en dan achteruit, dat lukte me niet hoor?? Was net iets te krap?? Ik draaide dat straatje er schuin tegenover in (errrggg smal, dat wel!) en dan schuin achteruit oversteken naar de deur. Gewoon kalmpjes achteruit de straat oversteken, als ze niet stoppen hebben ze pech. Je moet tenslotte iets toch? En als er niemand staat daar, mag je meteen de krant bellen, want dat is groot nieuws volgens mij! :stom: Ik heb vandaag de krant gebeld er stonds vandaag niks daar ik moest naast die bakkerij lossen
  5. van harte en neem er eentjebiertjemaar niet te veel andersBarf
  6. martha

    Ga weer rijden

    heel veel succes:tu:
  7. martha

    even voorstellen

    Dat klopt daar ben ik al twee keer geweest de laatste keer was 2 jaar geleden.
  8. martha

    even voorstellen

    Hallo Mensen, Ik kijk en reageer al een poosje op dit forum maar ik heb mijn nog nooit voorgesteld (sorry).:o Ik heet Dick (op het forum Martha kon niet anders) ik ben 40 jaar woon in harderwijk ik heb 10 jaar voor een transportbedrijf gereden en sinds vorig jaar augustus in dienst getreden bij de opdrachtgever waar ik voor reed Technische unie om dat het transport bedrijf het contract heeft opgezegt. Ik ben nog wel chauffeur maar val niet meer onder de transport cao. Ik hoop dat ik nog wel mag kijken en eventueel mag reageren je steekt er veel van op ga zo door met dit forum. Groeten Dick
  9. Over concerta dat klopt van persoon tot persoon. mij dochter is 13 en het innemen op school de leerkracht denk daar ook aan. Ze gaat volgend school jaar naar voorgezet dan moeten we maar kijken hoe dat dan gaat anders de mobil instellen om 12 uur. Dat is mogelijk hebben we al nagevraagt.
  10. Dat klop met dat slapen heeft onze dochter ook last van daar krijgt ze, melatonine van de neuroloog voor geschreven en met het uitgaan nog geen ervaring mee zo oud is ze nog niet maar ik zal het onthouden bedankt voor de info:tu:
  11. Dat is wel zo maar of je nu 1 keer per dag iets moet innemen of 3 keer dan is 1 keer makelijker want die neem je bij het onbijt in en bij ritalin of methylfenidaat moet er ook nog 4 uur tussen zitten. En het is ook nog als je concerta gebruik dat je ook aan het eind van de dag ritalin of methylfenidaat in moet nemen. Dat was bij onze dochter wel het geval en kan bij volwassenen ook het geval zijn (of niet)
  12. Dan scoor jij punten bij B.B en B.S.
  13. Dus als ik het goed begrijp krijg jij voor C/D een rijbewijs voor 3 jaar en voor B rijbewijs 10 jaar
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden