Spring naar bijdragen

Japii

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    49
  • Geregistreerd

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Japii's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

17

Waardering in de gemeenschap

  1. Nou nog maar eens reageren. Ik rij met een Volvo met extra accu pakket, auto is 3 jr oud. De standairco staat elke nacht aan ,de gel accu’s zitten er al 3 jr in en zijn bij de Volvo met gelijk met de apk getest en in orde bevonden. De airco blijft de hele nacht draaien op 18 gr (ook vorige week) na 10 uur automatisch uit of ik zet hem zelf uit, staat op standje auto. Hoe het zou gaan in Spanje of Italië met 45 gr weet ik niet maar verleden week ook in Nederland s’avonds nog 33 gr of warmer. Pas nog een update gehad voor het accupakket wat in hield dat alles nog zuiniger met stroom omgaat. De koelkast staat s’morgens ook nog gewoon aan als de airco heel de nacht aan heeft gestaan. De accu zijn nog niet onder de 23.6V 7 Amp geweest...dat is wat ik s’morgens als eerste doe ff kijken in mijn display....meten is weten...toch. Dus dit is mijn ervaring en de waarheid. Een charter bij ons rijd met nw model Scania nu 1,5 jr oud en daar doet de orginele standairco het ook de hele nacht ,Scania geeft geloof ik 8 uur op dus heeft hij mazzel.
  2. volgens mij is het bij een Volvo dat als de motor is uit geschakeld dat de airco pomp elektrisch word aangedreven....dus zelfde systeem .
  3. Nou Pierre ....maakt mij niet uit wat jij vind of jouw ervaring is....maar ik slaap in mijn Volvo met warm weer onder een zomerdekbedje en geloof me ik kan goed tegen de warmte maar NIET als ik in bed lig😀
  4. Ik doe met de motor aan even de cabine op temperatuur brengen en dan gaat de standairco op 18gr en dat houd hij de hele nacht aan. Accu's zijn 3 jr oud.
  5. Heb een Volvo met extra accu pakket dus met deze hitte blijft de standairco de hele nacht gewoon draaien, na 10 uur automatisch uit maar dan gewoon weer aanzetten geen probleem. Starten gaat op een aparte accu.
  6. Ik heb een keer een ingreep van het systeem gehad (volvo) bij de Kennedytunnel, ik was al aan het remmen maar het systeem vond het niet genoeg en greep hard in. Maar geloof me dit wil je echt niet vaak mee maken.
  7. Dan is 1 ding al duidelijk ...een 40 uur contract😀
  8. Ik ben 62 en zit er aan te denken om 4 dagen te gaan werken in de week, nu is het allemaal nog in het begin stadium dus stel ik hier eens even de vraag hoe dit aan te pakken. Werk nu dus 5 dagen ben meestal de hele week van huis ....dus nachtvergoeding en meestal rond 60 uur in de week. Ben alleenstaande met eigen huis zonder hypotheek en verder ook geen schulden. Wat is nu slim? Werkweek van 32 uur en overuren als het bedrijf daar in mee gaat...of misschien 8 uur 100% tot 40 uur en de rest 130%(denk niet slim) Werkweek van 40 en de rest overuren. Wat is beter voor je pensioen en wat zijn de gevolgen als je word ontslagen? Misschien zijn er hier al een paar die 4 dagen werken? Ik snap dat als ik het echt door wil laten gaan ik met iemand van het pensioenfonds moet overleggen......maar voor nu is het maar om een idee te krijgen. mvg
  9. Japii

    Gel accu's

    Nog geen 2 jaar ...maar volgende week moet hij gekeurd worden en gaan ze gelijk even naar de airco en accu's kijken. Moet wel zeggen dat na dinsdag het alweer een stuk beter ging met de airco....vandaar mijn vraag qua warmte.
  10. Japii

    Gel accu's

    Na 5.5 uur ....kreeg ik de melding....nu was het om 23.30 nog 31gr dus hij zal het wel moeilijk gehad hebben. De airco staat op 22gr dat is misschien wel aan de lage kant maar ik slaap echt niet bij een hogere temperatuur.
  11. Japii

    Gel accu's

    Ik rij met een Volvo en heb standairco en een extra accu pakket, maar de met de hoge temperatuur afgelopen week heb ik toch een vraagje. Van de week kreeg ik toch een melding dat de accuspanning te laag was en de airco werd uitgeschakeld, i....k snap ook wel dat het een keer ophoud......verleden jaar totaal geen last gehad en nu dus wel. Mijn vraag is kan een Gel accu goed met deze temperatuur omgaan of word de capaciteit ook minder.
  12. Japii

    Inloggen Spotify

    Natuurlijk kan dat maar dan toch weer ff met de telefoon in het handje. Maar inmiddels reactie gehad van Volvo spotify ondersteunt geen mediasystemen meer van 3e partijen, dus Volvo heeft in deze geen schuld en spotify is de oorzaak.
  13. Japii

    Inloggen Spotify

    Nou gisteren Volvo terug geweest bij dealer ...spotify probleem is op gelost.... Volvo zegt gewoon vanaf 9-4-2018 ondersteunen wij geen spotify meer. Ze voegen daad bij het woord online werd de app verwijderd. Dus een jaar geleden groot nieuws we hebben een nieuw mediasysteem met DAB Spotify ect en nu haken ze weer af.....zonder de reden bekent te maken.
  14. Japii

    Inloggen Spotify

    Nou gisteren Volvo terug geweest bij dealer ...spotify probleem is op gelost.... Volvo zegt gewoon vanaf 9-4-2018 ondersteunen wij geen spotify meer. Ze voegen daad bij het woord online werd de app verwijderd. Dus een jaar geleden groot nieuws we hebben een nieuw mediasysteem met DAB Spotify ect en nu haken ze weer af.....zonder de reden bekent te maken.
  15. Japii

    Inloggen Spotify

    Spotify via iPhone en bluetooth werkt wel....ik heb het hier over Spotify app in het mediasysteem dat werkt op wifi via de persoonlijke hotspot van je gsm. Het verschil is dat deze ook een 32gb intern geheugen heeft dat afspeel lijsten offline kan opslaan.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden