Spring naar bijdragen

europeaan

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    12739
  • Geregistreerd

  • Gewonnen dagen

    83

Over europeaan

  • Verjaardag 06-02-1948

Converted

  • Biografie
    In 1966 het rijbewijs gehaald en vanaf toen tot 1-4-2008 chauffeur geweest op ,voornamelijk West Europese landen.
  • Locatie
    Roosendaal
  • Interests
    Alles wat met ons mooie beroep te maken heeft en met de caravan naar de zon.
  • Beroep
    OUD CHAUFFEUR

Recente profielbezoeken

31656 profielweergaven

europeaan's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

14,9k

Waardering in de gemeenschap

  1. Dus in ieder dorp of stad maar een eigen betonplaten fabriek dan ? Denk je dat dat de oplossing is ? Hetzelfde gez**k als wat je de geitenwollensokken federatie jaren geleden hoorde over levensmiddelen die heel Europa overgingen, gingen ze het aantal kilometers bereken wat nodig was om de afzonderlijk afgelegde afstanden te berekenen om een toetje bij de mensen thuis te krijgen.
  2. Hoe bedoel je ? als Nederland een Mautsysteem zoals in België of Duitsland zou invoeren ?
  3. De A 4 bij Den Hoorn moet je , als je richting zuid gaat, wel op tijd zijn dan; die parking ligt op de afslag en daar sta je 'savonds op de vluchtstrook aan te schuiven in de file .
  4. Weet je hoeveel landen als België en Duitsland binnenkrijgen aan Maut ? In België komt dat in de algemene middelen en Duitsland knapt er de spoorwegen van op, met het beetje wat overblijft worden dan extra parkings aangelengd ja, maar wel in Duitsland, daar heb je met een Duits rijverbod in Nederland niets aan. Ontwikkel dan voor Nederland ook zo een Maut systeem zodat iedere vrachtwagen in Nederland betaald en ontwikkel daar parkings van.
  5. Hoe ga je dat regelen met een auto die in Frankrijk laadt voor noord Duitsland en in Nederland blijft steken ? Naar welke berdrijven ga je dan de rekening sturen?
  6. Hoe ga je dat doen met een chauffeur die de vrouw van een gendarme versiert heeft en de 45 uur rust bij haar doorbrengt,terwijl haar man in de struiken ligt om chauffeurs op heterdaad te betrappen ? Of met een Pool ,die familie heeft in Nederland en daar zijn 45 uur verblijft ?
  7. Zo iets ja, vader VanHool vond dat vrouwen niet thuishoorden in een bedrijf, althans niet in de directie. Daarom kregen ze geen aandelen in het bedrijf, slechts een villa (wat de 8 broers overigens ook kregen). Toen drie van de broers zich uit lieten kopen waren die opslag multi miljonair terwijl de zussen het nog steeds met slechts een villa moesten doen, dat steekt natuurlijk. En die vechten nu de erfenis aan, de broers willen daar niet aan, die zien hun kapitaal slinken als ze alsnog met hun zussen moeten delen. En zie daar de ondergang van een mooi bedrijf dat prima producten maakt is n feit.
  8. Goed nieuws toch, opgeruimd staat netjes.
  9. Die fabriek is slechts een gebouw, waar kwalitatief hoogwaardige producten werden gemaakt, dát lijkt me voor een overnemer belangrijk.
  10. Edit : https://www.bndestem.nl/buitenland/van-hool-liet-alle-aandelen-na-aan-zijn-8-zonen-zijn-2-dochters-kregen-niks-en-dat-knaagt-nog-steeds~ae71eaa8/
  11. Toch is dat "verouderde "gereedschap niet de oorzaak van het failissement. De oorzaak is een familie vete die ontstaan is toen de oude Bernard VanHool alle aandelen in het bedrijf naliet aan zijn 8 zonen, . Zijn twee dochters kregen niks, behalve een villa, maar die kregen die zonen ook. 3 van die 8 zonen verkochten hun aandelen kort daarop en cashten daarvoor en werden op slag multiminionair. hierop begonnen de zussen( een inmiddels hun kleinkinderen)een proces over de verdeling van de erfenis. En zie hier: een faillissement is ontstaan en 2500 trouwe medewerkers dreigen op straat te komen staan.( grotendeels door onwil van de nabestaanden, broers , zussen, neven en nichten) ( aldus een artikel in BNDestem van deze ochtend (achter een betaalmuur)
  12. europeaan

    Volvo topic

    Sorry Pierre,ik reageerde te vlug in mijn enthousiasme .
  13. europeaan

    Volvo topic

    Beter goed gejat dan slecht bedacht misschien ?? ( In Sliedrecht zit er ook een met dezelfde spreuk: (Braanker)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden