Spring naar bijdragen

saartje

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over saartje

  • Verjaardag 05-05-1960

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

saartje's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Waardering in de gemeenschap

  1. Antw. vraagje Kees Deze vandaag veroordeelde chauffeur heeft tot op heden gewerkt als vrachtwagenchauffeur. Niks cel. Zijn vorige baas heeft hem na het ongeluk ontslagen. Na het ontslag vond hij snel een transportbedrijf waar hij, tot op de dag van vandaag, weer kon rijden. Maar of hij daar nu uitgereden is of dat hij, mits hij in hoger beroep gaat, daar "gewoon" kan blijven rijden??????. En dan weer in cassatie. Zo ben je jaren verder, en dit gevaar blijft op de weg. Wanneer was dat ongeluk? 2013. Twee jaar geleden en hij rijd nog steeds. Sterker nog op zijn faceboek site heeft hij foto's staan van vrachtwagen ongelukken. Bizar. Zijn eigen ongeluk staat er niet op. Tot zijn dertigste niet meer op de vrachtwagen laten. Kan hij volwassen worden. Leren wat verantwoordelijkheid is.
  2. Geen premie btalen aan het UWV, Alles is voor Bassie, wat een circus. Nu met dit faillisement zijn de chauffeurs de dupe. Maar laten wel wezen het zijn geen praktijken. Bas Selman moet ZZPer worden, dat is duidelijk. Het blijft schadalig, Bas Selman betaald thuis zijn rekeningen en de chauffeur moet maar zien. Prettige Feestdagen??? Op het forum is regmatig gewaarschuwd voor de praktijken van Bas Selman/Europe Flyer het verbaasd me dat er nog altijd collega's zijn die denken hun brood daar te verdienen. De kans dat je daar vroeg of laat in een faillisement komt is een feit. Als je daar nu werkt zit jij misschien bij de volgende faillisements ronde en kun je fluiten naar je salaris. Je hebt altijd een keuze. Het is waar je voor kiest. Saartje
  3. De charters hebben hun geld NIET of maar gedeeltelijk gekregen. Europe Flyer houd het hoofd boven water door anderen onder te duwen. is ook regelmatig failliet gegaan. Lees op transport online (pagina 6 of zo) Bas Selman neemt failliete Europe Flyer over. De commentaren zijn schrijnend. Bij de commentaren staat ook een link naar het vonnis van de rechtbank. Je verbaasd je daar nergens meer over. De chauffeurs worden over verschillende BV,s verdeeld. Collega zat ook in een BV die failliet ging. Maar ja altijd nog beter dan de spanjaarden en portugesen die gingen zonder salaris op het vliegtuig.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden