Spring naar bijdragen

sjonnie

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over sjonnie

  • Verjaardag 25-11-1985

Converted

  • Locatie
    barneveld

sjonnie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Waardering in de gemeenschap

  1. oke ik heb nieuws. ik ben te oud het mevrouwtje van vtl deed een beetje vaag maar het komt erop neer dat ik waarschijnlijk te oud ben en dat ik weinig kans maak. een opleidingsadviseur zou me terug bellen. volgens haar was het moeilijk om mij te detacheren omdat de gemiddelde leeftijd van leerlingen tussen 17 en 22 lag en dan is het voor de bedrijven financieel niet aantrekkelijk mij aan te nemen (ik ben 25). toen ik vroeg of dit nou betekende dat vtl me niet aan wou nemen gaf ze geen direct antwoord en mompelde wat weg dat ik het best school kon bellen en een leerbedrijf zoeken. dus zover, school bellen en leerbedrijf zoeken.
  2. nee ik hou wel van vroeg opstaan maar woon niet in het noorden. weet nog niet precies wat ik wil snachts of met zeecontainers, in ieder geval niet iets met weinig kleine ritjes, geen winkeldistributie dus.
  3. 2 overlijdens, op mezelf wonen en dicipline kwijt om zelfsstudie te doen (wel al rv1 gehaald)
  4. hoi ik heb me een paar weken terug aangemeld/ingeschreven bij vtl, via de post. iemand een idee hoelang het duurd voordat ik wat hoor? ik ben nogal ongeduldig wil heel graag chauffeur worden.
  5. Ah fijn om te weten dat ik geen paspoort nodig heb, ik heb er wel een maar die is bijna verlopen. Nu ga ik straks met lessen al genoeg geld uitgeven dus die portemonnee blijft nog even gesloten. En ik leer gewoon thuis uit de boeken. voor dat geld dat ik uitgeef aan een cursus heb ik al uitgerekend kan ik 4 keer zakken Per examen.
  6. Hoi ik heb hier een paar maanden geleden een bericht geplaatst over RV1 die ik zou halen, nu na veel moeite is het me eindelijk gelukt. veel mensen om me heen zeggen dat administratie moeilijker is, maar nu ik het zo door lees lijkt administratie me veel makkelijker. Is dit misschien omdat verkeer en techniek eerst opgesplits waren en techniek toen moeilijker was? Dan heb ik nog een vraagje nu ik administratie doorlees en alvast aan het orrienteren ben of ik nog wel internationaal, er staat ergens dat je voor het vervoer binnen Europa een geldig paspoort nodig hebt klopt dit? ik heb namelijk altijd geleerd dat je binnen Europa altijd met een ID-bewijs voldoet.
  7. Na veel door gelezen te hebben toch maar een topic posten hier. Hoi ik ben Sjonnie 23 jaar en wil graag mijn groot rijbewijs halen, ben al hard aan het studeren geweest en kan Bedrijfswagen techniek' nu dromen denk ik. Ik wil graag het eerst theorie-examen aanvragen nu denk ik, op de website staat "Rijbewijs + Vakbekwaamheid deel 1 Verkeer & Techniek" weten jullie of dat gewoon techniek is? Lijkt me nogal raar als daar ook de gewone theorie-examen bij inzit zoals je die ook bij je B rijbewijs krijgt, op de website van het cbr staat "50 vragen" namelijk. Groetten Sjonnie.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden