Spring naar bijdragen

TruckerFrank

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    40
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

TruckerFrank's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Waardering in de gemeenschap

  1. hoor je die kettingen niet het hele jaar door bij je te hebben in Noorwegen?
  2. Programmeren is niet zo moeilijk, maar dit werkt alleen als alle auto's en al het verkeer met computers werkt. En dan nog wil het niet zeggen dat er geen fout in de software kan zitten. Moet je alleen al kijken hoeveel duizenden patches windows nodig heeft om te zorgen dat je thuis pctje niet crashd of vastloopt. En bluescreen tijdens het rijden kan snel fataal zijn. En je post is ook niet een echt duidelijk verhaal om de vraag wat er gebeurt als er een ongeluk gebeurt. Tja zal toch niet gebeuren en de polisie wordt automatisch gebeld. En wie is er dan verantwoordelijk in het geval de auto een fout maakt..... de software programmateur, de overheid om de software goed te keueren.... of wordt ervan uitgegaan dat computers niets fout kunnen doen en het automatisch de schuld is van de mede weggebruiker die liever zelf stuurt in plaats van zijn leven in de hand te leggen van een software programmatje? En sowieso gaat dit berichtje enkel om het rijden op de snelweg, het kost nou eenmaal minstens 20 jaar jaar en miljarden euros om een wagenpark te vernieuwen dus voor deze generatie chauffeurs is er niets aan de hand. Want deze software kan nog niet aandocken, nog niet laden en lossen en al helemaal niet ff snel naar een ander adres rijden omdat het losadres verkeerd was opgegeven. Ja kan allemaal wel theoretish maar dan moet alles via de pc ingevuld worden en al heb je een internet of stroom uitval dan werkt niets meer. En als chauffeur die vaak gebruik maakt van googlemaps en tomtom om de weg te vinden weet ik dat die zelfrijdende vrachtwagen erg vaak bij een verkeerd adres of zelf midden in een weiland staat te lossen met de huidige computer/gps software.
  3. mooi toch, krijgen we loonsverhoging omdat we nu met moderne en geavanceerde computers werken. Hoeven we en niet te sturen en krijgen we f schaal ofzoiets, ook geen boetes meer uit eigen zak.
  4. Ja hallo meneer moet zo nodig een blaaspistool in de auto hebben die je ook dient te gebruiken anders licht er een briefje in de auto dat je de auto voor hem moet schoonspuiten en schoonzuigen. Maar is te zuinig om een normaal blaaspistool te kopen deze uit 1998 kan enkel aan gezet worden maar niet uitgezet. Moet je dus even tikken dan wil die nog wel eens stoppen met blazen, geen enkel probleem, even tikken op het stuur en hij wil wel eens uit gaan. Nu is dat merkje dus van slechte kwaliteit plastic dat er direct deukjes inzitten. Meneer heeft echter wel toegang tot een HD camera waar dus direct HD fotos van het merkje zijn gemaakt en naar kantoor gestuurd Zo Trcukerfrank kom eens kijken naar deze foto, hoe heb je die meters grote gaten in die vrachtwagen gekregen? Fotos helemaal ingezoemt op die deukjes lijken net kraters op Mars, maar dat merkje is amper 3CM groot. Volgende dag natuurlijk weer een heel A4tje volgeschreven in de auto wat ik moet net alsof die de baas van het bedrijf is, mooi is dat. Moet ik me niet enkel verantwoorden aan planners, en personeelsmanagers maar ook nog aan de dagchauffeur. Kan misschien beter eieren voor mijn geld kiezen en net als de andere nachtchauffeurs een andere wagen vragen in plaats van dat KUT embleepje vernieuwen, want dit gezeik elke dag is toch best vervelend aan het woorden. Het is zo een mooie auto. Ja vind je het gek als die de helft van de tijd stil staat.
  5. hij is "kapot" wil zeggen er zitten een paar deukjes in.
  6. Ik kom er ook steeds meer tegen die onder de 80 blijven rijden.
  7. Op mijn werk rij ik wel eens op een DAF, van de week is het embleempje op het stuur kapot gegaan. Waar een collega nogal overstuur van is omdat het "zijn" vrachtwagen is en bla bla bla je kent het wel. Nu ben ik dus op zoek naar zo een embleempje om het te vervangen waar o waar kan ik zo een embleempje van het stuur vinden?
  8. Ja dat soort "echte" chauffeurs zie ik ook nog dagelijks, en pissen tussen de banden.
  9. haha alweer een chauffeurs tekort... ik zit nog te wachten op het laatste chauffeurs tekort van 50 000 chauffeurs. netzoals de crisis al vanaf 2008 elke 6 maanden bijjjjjna voorbij is..... maar to nog toe niet helemaal.
  10. Dat heet acclimatiseren, hebben ze geleerd van politici. Als een generatie dan toch zoveel weerstand biedr dat het niet door te dringen is voeren ze het gewoon door aan de nieuwe generatie terwijl de oude generatie met rust gelaten wordt, en de nieuwe generatie weet niet beter.
  11. er staat toch OF en niet EN. de standplaats waar de auto staat van betreffende chauffeur. Zo kan de ene helft van de chauffeurs amsterdam als standplaats hebben omdat daar de auto waar zijn op rijden staat geparkeerd. En de andere helft in rotterdam omdat zij daar beginnen met werken. Er staat ook over duidelijk HET TERRIJNm en niet HET TERREIN/OF TERREINEN.
  12. Alweer? Ik zit nog steeds te wachten op het 50 000 chauffeurs tekort dat ons belooft was voordat ik de dure opleiding begon.
  13. ma 10 dec 2012, 11:35 Trucker bedwelmd langs A4 AMSTERDAM - Een vrachtwagenchauffeur is het slachtoffer geworden van een laffe roof. [TABLE] [TD][/TD] [/TABLE] Een paar dieven roofden de cabine van de truck leeg, nadat ze een bedwelmende stof door het raam naar binnen hadden gespoten. De chauffeur was aan het slapen toen de rovers toesloegen, meldt de politie Haarlemmermeer. Trucker bedwelmd langs A4 - Binnenland | Het laatste nieuws uit Nederland leest u op Telegraaf.nl [binnenland]
  14. Vrij bekend verhaal inderdaad vooral dat fabeltje dat er 50 000 chauffeurs te kort zouden zijn, en dat de Nederlandse chauffeur overal zo gewild is omdat hij de meest professionele opleiding moet hebben IN het hoogseizoen is er wel werk maar daarbuiten is het moeilijk en dan heb jij wel geluk dat je direct weer de metaal in kan. Van die 12000+ euro die mijn rijbewijzen gekost hebben had ik heel wat nuttigere dingen kunnen doen, al is het wel een leuke baan als je eenmaal aan het werk bent.
  15. Ik kwam er vorige maand 1 tegen die toch wel blij moet zijn geweest dat die kettingen bij zich had want die kwam mooi de berg niet op met zijn trailer. En dat was pas midden in zweden nog niet eens in het noorden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden