Spring naar bijdragen

Guuske

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Converted

  • Biografie
    Van 2000 tot 2010 in loondienst, van 2011 tot heden voor mezelf
  • Locatie
    Zeeland (N.Br.)
  • Beroep
    Transportondernemer

Guuske's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Ik ben nu een goeie 2 jaar voor mezelf bezig, en ik zal het je zeker niet afraden. Ik heb mijn opleiding ook bij OUB gedaan, kan het je zeker aanraden. (Heb nog les gehad van iemand die hier ook bekend is zie ik ^ ) (als je ooit wat meer info wil, dan stuur me maar een pb'tje)
  2. Guuske

    Selman

    Dat charterwerk doen die EPM auto's volgens mij buiten het seizoen om, neem aan dat die in het seizoen gewoon mee draaien in de Selman planning? Nooit iets van gemerkt dat er een groepje 'elite chauffeurs' was daar... Viel me wel op dat er een hele groep minder was dan mij! (Geintjuhh natuurlijk.... )
  3. Guuske

    Selman

    Ik ben nooit bij Selman in loondienst geweest, dus kan je wat dat betreft niet helpen. Maar ik heb er een aantal jaren geleden wel verschillende seizoenen voor gereden als seizoenscharter, en het is gewoon een correct bedrijf in mijn ogen. Centen goed en op tijd, schappelijke mensen op de planning en met die cola fles en bloempot valt nogal mee daar hoor hahaha! Hoofdzakelijk NL laden, bouwmarkten in de Ruhr en Sauerland lossen.
  4. Je mist nou ff het punt van het verhaal: Als je word aangehouden met alcohol op, en je word veroordeeld tot een alcoholslot, dan moet dit worden ingebouwd in je personenauto, of zoals in het geval is bij een vriend van mij, in de bestelbus van zijn werk, waarmee hij zijn werk als monteur uitvoert. Waarom zou een vrachtwagenchauffeur dit slot dan niet in zijn (zijn baas zijn) vrachtwagen mogen laten bouwen? En op die manier dus wel zijn werk behouden....
  5. Wat is het verschil tussen een beroepschauffeur en iemand die voor zijn beroep chauffeurt? (Dus een voertuig bestuurd? GOED LEZEN HÈ) Maar goed, deze discussie is vrij zinloos hier vrees ik...
  6. Dus iemand die geen chauffeur is en word gepakt met alcohol moet ook meteen zijn baan kwijt raken zeggen jullie?? Heilige boontjes hier zeg.... Waarom mag iemand wel een alcoholslot in laten bouwen in het busje waarmee hij zijn werkzaamheden uitvoert, maar niet in een vrachtwagen?
  7. Dit klopt niet... Er rijden hier in de buurt weleens een paar oude trekkers van charters rond (waaronder van mijn oude werkgever) met oost-europese kentekens, is schijnbaar teveel moeite om de naam van de deur te halen voor die mannen.... En ik heb pas gehoord dat er een scania combi (ex S.V.E.N.) rijdt met PL platen en met jumbo nog op de bakken, denk dat de heren in België die hebben gezien!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden