Spring naar bijdragen

Gene

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    45
  • Geregistreerd

Over Gene

  • Verjaardag 21-11-1953

Recente profielbezoeken

4547 profielweergaven

Gene's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

4

Waardering in de gemeenschap

  1. gebr Claessens is overgenomen door Vos Deventer.
  2. Die BC met rijstijl is een wassen neus. Met de eigen wagen Daf 105 gemiddeld 98%, moet ik met een Scania weg is het maar 80%. rij dagelijks zelfende route Ardennen
  3. Dat verbod geld alleen voor het Centrum van Theux. Je kunt via de N657/690 (deze loopt door het centrum) niet naar Verviers E42 rijden, men moet op de N62 blijven en via Spa rijden. Kom daar al meer dan 10 jaar.
  4. Op de N62 geld het vebod niet. Rij er bijna dagelijks om in Spa te laden. Wat tijd en diesel verbruik betreft, kun je het beste via Namen rijden. Dan door die dorpjes.
  5. Afslag Sprimont via Theux kan wel, dan via Spa naar de 42 rijden . Zitten wel een paar afdalingen van 12% in. In de winter is deze route niet aan te raden.
  6. op deze site ben ik het Dafje tegengekomen waar ik lange tijd op heb gereden bij P.M. Sevriens. 160Pk en gemiddeld 15 ton erop( in de bieten campagne was 18 ton normaal) maar niet vooruit te branden.
  7. Gene

    Biertruck vastgereden

    Dan leef je al niet meer, duurt ongeveer 50 jaar eer het in de bron is aangekomen. kom er dagelijks.
  8. Gene

    Iveco stoekt

    Een monteur/onderdelen vervanger kan op vandaag geen probleem meer oplossen, zonder laptop.
  9. Dat is oud nieuws, die touringcar rijdt door geheel Duitsland. Daar is een jaar of 3-4 geleden al een reportage van uitgezonden op de Duitse TV (RTL, 24 stunden report).
  10. Gene

    V Reenen heeft een nieuwe DAF

    Heb zelf meegemaakt dat bij een Jost schotel dat verhaal niet klopt van die 2 klikjes, 2x met een Daf en 1x maal met een Scania met een Jost schotel. (veer stuk) Rij altijd weg na het koppelen, weg met de handrem er een beetje aangetrokken te hebben, zodoende bleven de opleggers op de trekas liggen.
  11. Iets verderop bij Beek is een vrachtwagen met aardappels gekanteld op de A2. Limburg zit momenteel op slot, alles staat vast, ook op de binnenwegen.
  12. Gorissen Maastricht rijd nog, s'nachts staat de hele handel op het terrein van een voormalige bandenboer aan de A2 in Gronsveld, overdag is alles weg. Ben vorige week nog 2 tegengekomen met een bulkcontainer erachter in Belgie.
  13. Heb 6 weken met een Demo Actros gereden, valt me erg tegen, ook het verbruik. 34l op 100km. geef me dan maar mijn eigen Daf XF 410pk maar, met 900.000km op de teller, rijdt veel soepeler en het verbruik is een stuk lager, 31,4 op 100km. Of je moet met de MB rijden als een slak, dan haalde ik 32,1 per 100km. De Actros was een euro6 trekker met 420PK. Dit is mijn eigen ervaring met de nieuwe Actros.
  14. Het is gewoon zo, smaken verschillen. Ik kom die oranje nieuw Daf's ook regelmatig tegen op de A2 bij Maastricht, is net of in die kleurstelling iets ontbreekt. Heb laatst 5 weken met een nieuwe demo Actros gereden(waardeloos geval), was blij dat ik mijn eigen oude XF terug had. Bij mij gaat het erom hoe de wagen rijdt, en niet perse hoe het uiterlijk is. Smaken verschillen.
  15. Het was een echt familie bedrijf, als kind heb ik nog meegereden met de vader van Paul in de Bedford, reed toen stukgoed voor v Gend en Loos. Jammer voor zulk bedrijf.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden