Spring naar bijdragen

Mindvlieger

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    405
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Mindvlieger's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

42

Waardering in de gemeenschap

  1. Kleine leveringen naar de uithoeken van Europa. Naleveringen, overschotten, spoedleveringen.
  2. Zooo...wat een.aanvallen zeg. Waarom moet er vaak geparkeerd worden mer de koeler uit? Waarom zijn er verdomhoekjes op de parking voor die brommachines? Omdat t geluid niet fijn is!!
  3. Ander werk zoeken kerel!! Dat getrek en gedouw slopen je!!
  4. Hallo, Ik spring wekelijks op veel verschillende auto's. Nu komt het natuurlijk voor dat ik wel eens een auto van een smeerpijp mee krijg. Zijn stuur is dan gewoon retegoor. Wat is de beste manier om snel een stuur te ontvetten. Ik zit nu in de ochtend te hanessen met glassex en.keukenpapier. Heeft er iemand nog een goede tip?
  5. Niets aan de hand, ook niet in t donker. Bij Jabeke (laatste pomp voor grens) kun je heel goed je drie kwartier maken. Je auto word gecontroleerd voordat je de boot op gaat dus niets aan t handje. Al die verhalen over gevaarlijk etc kun je wegwuiven. No.worries, lekker rijden
  6. Ok, dat is interessant... dankjulliewel!
  7. Ok, de situatie: Ik heb een 40-uurs contract maar ik werk gemiddeld 3.5/4 dagen per week. Vaak is dit ook nog donderdag tot en met zondag. Het komt dus regelmatig voor dat ik op zaterdag nog bezig ben om die 40-uur vol te krijgen. Kan iemand mij uitleggen hoe er in zo'n geval het loon berekend moet worden? In mijn geval is het nu dus zo dat er van de 150% uren een gedeelte overgeheveld word naar de 100% uren en dat na het volmaken van de 160uur er pas begonnen word met uitbetalen van de 150% en 200% uren.
  8. 50 euro bij een perfecte kerel thuis wat binnen 36 uur was geregeld, ergens in zon Utrechts buurdorpje
  9. Veel zaterdagchauffeurs..verklaart een hoop toch? Ik zie alleen maar supermarktdistributievrachtwagens in sloten en tegen vangrails aan, verklaart alles toch?
  10. Ja ok, jij blijft nog liggen stinken haha!! Kijk dan is het in feite hetzelfde. Ware het niet dat jij meer diesel verbruikt met het opwarmen van de hele handel dan dat ie 9 uurtjes op de laagste stand staat. Maarja, daar ging het niet over!
  11. Gewoon Google maps gebruiken. Ok, het komt voor dat je op plekken arriveert waar je echt niet komen wilt. Maar die af-en-toe momentjes zijn niet dagelijks maar live-traffic van android is vele malen beter dan dat van TomTom. Zulke dingen zijn verleden tijd joh.
  12. Warm hok? Gewoon dakraam op een klein kiertje open en de kachel op stand 1 of 2, voelt gewoon goed. Geen vieze naar diesel ruikende damp in de cabine en gebrom rechts onderin. Wat doe jij als je wakker wordt met de kachel uit. Ga je dan de eerste 5-10 minuten rillend op de stoel zitten? Of ren je gelijk het chauffeurscafe in?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden