Spring naar bijdragen

eddyxf

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    17
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over eddyxf

  • Verjaardag 18-11-1954

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Roosendaal

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

eddyxf's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Waardering in de gemeenschap

  1. Kiwa register is een grote puinhoop. Als je een vraag stelt krijg je als standaardantwoord dat je binnen 14 dagen een afhaalbericht krijgt en daarmee je pas kunt afhalen. Maar na 14 dagen geen afhaalbericht weer bellen krijg je als antwoord dat het bij de drukker ligt en binnen 14 dagen "rond" moet zijn. Maar jullie snappen het al na 14 dagen nog niets ontvangen. Ik heb toen een leidinggevende aan de lijn gevraagd en gekregen en elke week gebeld. Ik vroeg alleen maar En Carim (dat is zijn naam) hoe staan de zaken er voor? Dankzij hem hebben ze het voor elkaar gekregen om weer een nieuwe duplicaat pas te maken , op hun kosten, en was de hele zaak na 3 maanden geregeld. Ik heb gehoord dat de man van onze ministers daar in de directie van het KIWA zit, dat verklaart natuurlijk een hoop want in den Haag zijn ze ook zo traag als dikke stront door een trechter.
  2. veel suc6 met je nieuwe baan. Ik hoop dat het goed gaat komen.
  3. Tsja als er geen horeca voorziening is valt de parking voor veel chauffeurs af. Maar waarom gaan ze dan niet naar "Het Anker" in Wouw?? Gratis parkeren en een fatsoenlijke maaltijd. Elke avond staat de parking ver vol.En deze parking is net zo ver van het centrum van Roosendaal als de parking waar betaald moet worden.
  4. Alleen bij Meinders worden Nederlandse chauffeurs in het tankcontainer transport weggepest door hun alleen maar Rotterdam-Antwerpen te laten rijden. Als ze dan geladen hebben bij b.v BASF, SHELL, BAYER enz mogen ze buiten de poort omkoppelen met een Pool die dan de rit mag doen. De nederlander mag weer gaan laden voor de volgende buitenlander
  5. eddyxf

    Het Anker

    Volgens mij is het oude chauffeursrestaurant Het Anker tussen Roosendaal en Wouw weer open, zag er gisterenavond weer een paar vrachtwagens staan, en zaten er weer mensen binnen.
  6. Weer meer Hollandse chauffeurs zonder werk. Sterkte collega's
  7. Hij kwam de centen die wij aan Griekenland hebben geleend vast terugbrengen, niet alles tegelijk he!!
  8. Tja dan wordt je met de neus weer op de feiten gedrukt...
  9. Gaat die prutser van het MKB ook zijn jaarlijkse bonus teruggeven?? Want bonus voor graaiers en roofridders is niet meer van deze tijd.
  10. eddyxf

    Kiwa register problemen

    Het kiwa is een grote bende. Zat op mijn bestuuderskaart te wachten. Mij werd verteld dat de brief naar mijn huisadres was gestuurd op 13 december 2013(afhaalbericht)Na 3 dagen geen post weer aan de bel gehangen Mij werd verzekerd dat de brief verstuurd was. Ik zei dat ik met een ongeldige pas niet meer mocht rijden. Het ant woord was Meneer we zullen de brief vandaag nog aangetekend verzenden. Maar jullie raden het al er kwam geen aangetekende brief, Pas was inmiddels twee weken verlopen , Weer opgebeld kreeg weer een meisje aan de telefoon die Kimberly heette. Ze heeft het nagekeken en wat bleek er was helemaal geen aangetekende brief verstuurd. Zij vertelde mij dat de enveloppe naast haar lag en dat ze alles vandaag nog op de bus zou doen. `na de twee kerstdagen werdde aangetekende brief afgeleverd en kon ik mijn pas ophalen. Hulde aan Kimberly die wel het een en ander natrekt en je niet met een dood doener in het riet stuur Helemaal blij met de nieuwe Pas:wijn:
  11. Bij tele 2 op dit moment mooie aanbieding nl: Iphone 4 s 8gb met een abonnement van 100 minuten bellen en 1,5 gb voor internet per maand voor 26 EURO per maand dit voor een periode van 2 jaar. Toestel is gratis.
  12. Sterkte voor de nabestaande.
  13. Een bus is net een veredelde vrachtwagen, alleen loopt de lading er zelf in en uit!!haha
  14. Lekker in Belgie tanken, kom er elke week en sla dan meestal ook een lading drank in.
  15. Toch fijn al die verantwoordelijke buitenlandse chauffeurs die zich door woorden en daden gedragen als beesten.Zal bij de paarsebroeken rechters van d66 er wel vanaf komen met een taakstraf.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden