Spring naar bijdragen

LaurenceP

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    313
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over LaurenceP

  • Verjaardag 25-08-1990

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

LaurenceP's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

76

Waardering in de gemeenschap

  1. Mijn eenheid rijd met witten bussen, iemand met een grote baard.. dat ben ik! ik snapte al niet waar die Gerard het over had.
  2. Jaja ik ben er nog was laatst weer begonnen met lezen hier en ik dacht moet toch wel laten weten dat ik er weer ben
  3. Witte bussen zijn van de DVVOpv, valt nog steeds onder het cdc wat ook zo blijft. Wij rijden redelijk veel 100.00-150.000 per jaar per persoon. Wil je veel bus rijden en niet zo nu en dan een keer moet je voor de DVVO kiezen en niet luchtmacht die bussen rijden niet zo veel. Voor je naar het cdc kan moet je wel eerst een contact van 3 jaar paraat hebben uitgezeten. En tsja, ik lees hier nog wel is maar behoefte om te reageren is er niet echt meer.
  4. LaurenceP

    Pauze nemen..

    Zo werd ik een tijdje geleden vast gezet op een parking in Duitsland... Heb toen de polizei gebeld. Dat je pauze moet maken is leuk maar val mij er niet mee lastig...
  5. Heeft wel iets weg van voor schakelen.
  6. Ooh ik ben geen mee prater of iets hoor, we hebben gewoon niks aan ze, er is geen goede oplossing voor het vluchtelingen probleem, dan maar op deze manier. Ik zit er niet op te wachten dat dit volk Europa nog meer de afgrond in helpt. En jij mag zeker je mening uiten, altijd interessant om te lezen wat andere ergens van vinden. Ik heb een eigen mening die ik vorm aan de hand van de gebeurtenissen in deze wereld. Die vorm ik echt niet vanwege een Wilders bijv.
  7. Dat is knap, jij kan uit een simpel bericht opmaken hoe slim of dom iemand is. Jij moet wel heel erg slim zijn....
  8. Geen idee hoe dat werkt nooit mee gewerkt. 4 tonner had maar 6 bak en de iveco en mercedes waar ik later op heb gereden waren automaten...
  9. Eerst Nederland en de EU op orde, daarna kunnen we eventueel naar de rest van de wereld gaan kijken.
  10. Eerst maar is dat gedrocht genaamd Europa op orde zien te krijgen, dat kost al meer dan genoeg geld, zie mijn belastings centen liever daar heen gaan dan een geluks zoeker op een boot die zich 9 van de 10 keer toch niet aanpassen naar de EU normen en waarden. En het boeit me bar weinig dat ze misschien wel te weinig eten etc hebben. Ik heb geluk dat ik hier geboren ben hun het ongeluk dat zei daar geboren zijn, het zei zo... En nee met de pvv heb ik niks :)
  11. Die bootjes van die lui gewoon al naar de bodem schieten voor ze bij Italië etc aan land komen, opgeruimd staat netjes. Kost ook minder geld.
  12. LaurenceP

    Mijn eerste schaalmodel.

    Haha leuk! Bij ons krijg je als je er uit moet (vanwege leeftijd, of te lang kpl1) een schaalmodel van een dvvo touringcar of trekker oplegger.
  13. Of je word vast gezet door een oostblokker ergens langs de auto bahn, was alleen even pauzen maken zo rond 20.00 ergens...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden