Spring naar bijdragen

marcel69

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    284
  • Geregistreerd

  • Gewonnen dagen

    1

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

marcel69's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well Rare

Recent Badges

217

Waardering in de gemeenschap

  1. Wat mij altijd opvalt bij een faillssement is dat alles geleased, gehuurd dan wel verpand is dmv. oa. factoring. Ik lees/bereken een omzet per personeelslid van 2 ton dan zijn de marges dus wel flinterdun lees je dondert al snel om.
  2. De noorderlingen zijn veel meegaander als de zuiderlingen is al eeuwen zo, zie Sicco Mansholt herenboerenzoon uit het Groningse en Piet Adema een 100% Fries. Qua ondernemersmentaliteit/sluwheid en creativiteit qua omgaan met regeldruk moet je toch echt bij de zuiderlingen zijn en nee ik ben een Flevolander met agrarische roots en nu dus in het transport en weet uit eigen ervaring deze dingen.
  3. Er zijn nu dus verschillende types euro 6 ik heb de pech de eerste euro 6 te hebben betekent dus meer tol als de nieuwere euro6, voorts mag je de CIF certificaten op gaan sturen naar de Tollcollect in Berlijn of via je kastjes leverancier. We maken het niet leuker maar ook niet makkelijker.
  4. effe rekenen, 8 uur betaald per dag is 8 keer 43 is 344 plus 400km keer 21 is 84. totaal 428 euro per dag keer idealiter 5 dagen is 2140 euro per week, lees met box/koeltrailer dus die moet ook betaald worden is plusminus 50 eur per dag in huur hoef je de banden en apk niet zelf te betalen. Conclusie je verdiend nada niks noppes maar je hebt wel recht op zorgtoeslag en waarschijnlijk nog wat meer toeslagen, ik zeg direct doen effe de truckstyling sites checken voor bullbars, lightbars en andere prullaria.
  5. marcel69

    Onderhandelingen CAO 2024

    Ze zetten hoog in.
  6. Ik kom niet van buiten de EU maar je wilt niet weten welke nationaliteiten icm. met nummerborden er rond rijden dus die hele controle wordt een groot drama.
  7. Edwin heeft effe geen tijd die is samen met Mevr, Jongerius zweedse balletjes aan het knagen bij de Ikea.
  8. Praktisch gezien werd mij laatst bij een controle in duitsland meermaals gevraagd naar mijn salaris ik dus meermaals uitgelegd dat ik zelfstandig ben dus ze bleven zeuren en gingen toen maar verder futiele overtredingen zoeken, dat gaat dus steeds erger worden bij die BAGtjes.
  9. Oke het spul wat over is van Kool transport staat op troostwijk een paar ouwe trailers een heftruck en een paar trailerbandjes dat gaat geen 100.000 opbrengen.
  10. marcel69

    Danke fur die blumen

    Ik denk dat de helft al leeg gekomen zijn op de vrijdag en gewoon een verplichte weekendrust moeten nemen, op vrijdag heeft de planner gezegd zoek maar een weekendplekje bellen maandagochtend wel over vervolg van de rit
  11. marcel69

    Danke fur die blumen

    Had laatst een zondagsritje en moest natuurlijk effe de landcode veranderen aan de grens en schrok me kapot zoveel trucks er stilstaan bij de diverse P plekken kon zelf amper een plekje vinden. En op maandag kunnen die met moeite een retourvrachtje vinden dus dan weet je de tariefstelling wel.
  12. marcel69

    Effe niet opgelet?

    Ik kwam van de andere kant achterop en volgens mij is de truck opzij gegaan voor een invoegende auto die stond iets verderop
  13. marcel69

    Tesla opengeritst

    Ik ben nog op zoek naar een thuis accu
  14. Er is wel een oplossing en dat is zorgen dat je onafhankelijk lees zelfstandig word dmv. zonnepanelen, openhaard en meer contant gaan doen dan heeft de overheid minder grip op je. Voor de boeren zie ik nu al een gouden tijd mensen moeten toch eten daarnaast kun je aan huisverkoop gaan doen ,recreatie , je stikstofruimte verkopen je land verhuren voor zonnepanelen, minderen met kunstmest (werkt dit jaar al en zie de opbrengsten) . Als de lonen gaan stijgen zul je versnelde automatisering zien lees meer werkeloosheid was ook zo begin jaren 70, hoeft niet altijd verkeerd te zijn heel veel handenwerk is zwaar en saai zie bijvoorbeeld stratenmakers is toch een verbetering die bestratingsmachines. Met de oliecrisis hebben we ook versneld zuiniger aan moeten doen met fossiel toen werden de verbrandingsmotoren zuiniger gemaakt. Kortom van een crisis word je inventief, nu nog hopen dat alle wokies dit geestelijk aankunnen. En voor de rest vergeet niet te leven doen ze in Den Haag ook hebben net 8 weken lopen luieren om vervolgens in een paar dagen verder te gaan met het verkloten van ons land.
  15. Jullie zijn allemaal veel te negatief er word op dit moment met geld gesmeten in Den Haag met ongekende bedragen, 40 miljard voor de boeren 110 miljard voor de energie miniumloon omhoog, het houd niet op. Nu nog effe de rente flink omhoog en we hebben Italiaanse/Griekse toestanden. Lekker Pizza eten en de Sirtaki dansen van de energietoeslag.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden