Spring naar bijdragen

Ruslander

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    14
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Converted

  • Locatie
    Saratov
  • Beroep
    Internationaal chauffeur

Ruslander's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Waarvoor mijn dank !!!! Ben er alleen nog niet uit , gaat nog wel even duren ben ik bang. De voors en de tegens , de + en de - . Wat is wijsheid...Maar eens word je wakker en weet je wat je moet doen.
  2. En de lijst word maar langer en langer. Iedere dag word hij aangevuld. Onvoorstelbaar wat er gebeurd en geen politicus die durft in te grijpen. Krijg er tranen van in m'n ogen.
  3. Ben ik het niet helemaal mee eens Theo. Dikte is minstens zo belangrijk.
  4. Ben ik het helemaal mee eens. Mijn vader heeft ze ooit zelfgemaakt , gaan de rest van mn leven mee. Je kan er een tank mee starten. Veel beter als de troep in de winkel waar je veel te veel voor betaald.
  5. Het rijden is een leuk extra'tje , we hebben nogal wat geld in de winkel gepompt de afgelopen jaren. En ik vind het gewoon leuk om te doen. Het is altijd weer even vreemd de eerste kilometers , maar het is net als fietsen , alleen leuker
  6. Hey JP , Ik kan mezelf het beste omschrijven als een bijtertje , ik geef niet snel op. 3 jaar geleden heb ik op mijn vrouw's naam een OOO opgericht en zijn we een kinderkleding / speelgoedwinkel begonnen. Op de expat site in rusland werd ik compleet voor gek verklaard . We zijn op een B locatie begonnen , maar na een jaar heel snel naar een A locatie gegaan. Intussen draaien we een hele leuke omzet en zijn we ook nog groeiend. Dat doe ik dus in de maanden dat ik daar ben. Kassa , denken , veranderen en meisjes kijken . Oja ...in de wolga liggen ook natuurlijk. Vodka alleen met nieuwjaar. Ik hoorde trouwens net dat Duet een deel , groot deel of al zijn chauffeurs naar huis had gestuurd . Maar of dat waar is ......... was via via
  7. Ik ben er en lees alles. Ben zeer dankbaar voor alle tips . Wil alleen geen onzin verkopen hier , dus ben wat dingen aan het checken. Wat mijn Russisch betreft , ik kan me redden. Heb het leren lezen en schrijven , wat spreken betreft heb ik nog een boel bij te spijkeren hoor. Het is niet iets wat je ff snel tussendoor doet , maar alles komt goed.
  8. 10 Jaar geleden misschien ja , maar er word al 1100 euro betaald om de supermarkten in de stad te bevoorraden. Om dan internationaal voor 1000 dollar te gaan rijden. De lonen zijn zo slecht niet meer hoor.
  9. @ Bas TGX . Het gaat mij om vracht van en naar Rusland. Dat werk doen er niet zo veel meer. En zeker niet hier in de rondte rijden. Dus ik denk dat ik jullie het brood niet uit de mond zou stelen. @ EJD . Ik heb een gesprek gehad met Victor Krigin , de directeur van Duet. Hij wilde me wel hebben voor 1000 dollar per maand. Nou reken dat dan maar uit ....... Deze mensen komen met een hele dikke auto met chauffeur aangereden. En mij dan 1000 dollar bieden . Nee dank u beleefd. Voor een Duitser zou ik ook niet verkeerd vinden , maar mijn Duits is belabberd.
  10. Ten 1ste ligt de prijs van diesel daar een stuk lager . Hij zit op 0,77 cent nu. Verder weet ik van de personenauto dat die veel en veel lager in de wegenbelasting zit dan hier. Het bedrijf opstarten was volgens mij een peuleschil. Het is alleen van belang dat je belasting betaald. Hoe je dat bedrijf verder in elkaar hebt zitten is volgens mij van minder belang. Ik vind het alleen best wel spannend waar je je vrachten vandaan haald en wat een gangbaar tarief is. Wat loon betreft ben ik niet zo veeleisend als ik daar zit. ergens tussen de 1500 en 2000 euro zou ik blij mee zijn in het begin.
  11. Je zou toch denken dat het voor mij niet echt moeilijk zou moeten zijn om aan het werk te komen. Ik woon zo'n 8 maanden per jaar in Rusland en reed de resterende maanden in europa in de rondte. Een vast contract heb ik geen belangstelling voor , mijn vrouw zit in Rusland . dus geen probleem alle weekenden en zoveel mogelijk uren maken. Ik vond en vind het allemaal goed als ik maar aan mijn uren kom . Salaris ook gewoon normaal D5 net als de rest. Niets is echter minder waar , ik kom niet meer aan de bak hier. Ben nu uit nood autotreinen en boten aan het lossen / laden voor randstad. Ik zit er nu over te denken om maar vanuit Rusland voor me zelf te beginnen. Er gaat nog steeds genoeg die kant op en dan ben ik ook klaar met het gebedel of ik aub bij iemand aan de slag mag. Misschien een stom idee ....of niet ? Ik hoor het graag van jullie.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden