Spring naar bijdragen

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt     

 1. Afgelopen uur
 2. FOOX/Bergsma Drankenhandel Franeker

  Klopt, ik zat in het witgoed, door veranderingen ben ik een 1 oktober in de diepvries terecht gekomen, bevalt prima, wel even wennen weer aan de verschillende start tijden.
 3. Vakantie

  Na de dam rij je een 140 km va een 4 baans weg naar Kingman. Daar deden we een bakkie, en toen via een vrij lang stuk van de oude route 66 naar Williams. Dat ligt langs de I 40. Die had ik al vaak gereden en wilde de 66 wel eens rijden. Nog nooit gedaan. Voor de NL chauffeurs hier, t is goed te doen. Vrijwel vlak, wat je van de snelweg daar niet kan zeggen. Dit was 27 km kaars recht, 3 autoos en net zoveel huizen...
 4. Vakantie

  Na twee nachtjes Vegas, goedkope kamers, gingen we via de Hooverdam naar Arizona. Zus wilde wat rondlopen bij de dam, helaas was de tour binnen gesloten die dag. Na 9 11 mocht er geen vracht verkeer meer over de dam, en hebben ze er een, indrukwekkende, brug er naast gebouwd. De oude kabel kraan bij de dam staat er nog, zo is ook die brug gebouwd. In het begin was er wat vertraging, een groote kraan is toen van boven in de canyon gevallen. De boog is 340 meter wijd. https://nl.wikipedia.org/wiki/Mike_O'Callaghan-Pat_Tillman_Memorial_Bridge
 5. Today
 6. Vakantie

 7. Gisteren
 8. Vakantie

  6 meter lijkt me een meer correct nummer.. Al dat overdrijven.... Hier zijn de fotoos waar je door een canyon rijd. Aan de andere kant ga je eruit en is het plotseling heel vlak. Als je op Youtube "I 15 Arizona" zoek, zie je er heel veel filmpjes. De laatste 7 fotoos sta ik langs de weg waar je eruit gaat.
 9. Borghuis Transport

  Je hebt helemaal gelijk, die mogelijkheid is hem tot nu toe nog helemaal niet geboden. Kunnen we nu weer serieus verder?
 10. Borghuis Transport

  Als ik Fred van onwaarheden beschuldig is het wel zo sportief om hem ook de kans te geven om te reageren. En als ik Piet zou zijn zou ik Freddy niet uitdagen maar juist steunen !! (of in de kont kruipen) Dus dit was een zwakke , ondoordachte opmerking .
 11. Borghuis Transport

  Wie is nou Piet??? Vertel t maar per PB. Lijkt wel nazi duitsland soms hier, je mag niks zeggen..
 12. Poolse transportbedrijven kampen op grote schaal met chauffeurstekort

  Of ze spelen het zelfde spelletje daar. Klagen over een chauffeurs tekort zodat ze goedkopere slaven verder uit t oosten kunnen aan nemen. Wanneer waren voor t laatst de schappen leeg??? Hoeft er niemand meer te wachten op een vracht of een dockdeur??? Worden die paar chauffeurs die er nog zijn beter behandeld??????
 13. FOOX/Bergsma Drankenhandel Franeker

  Als je het heel diep koelt, dan is het ook wit geworden
 14. Zomaar een week (de belevenissen van Shompie)

  Ja hebben we ook nog mee gemaakt, in de zomer naar zweet stinkend in zo´n kotje Het was een verademing dat er telefoon kaarten kwamen En voor de koffie automaat had je weer andere nodig
 15. Borghuis Transport

  The soap still continues.....
 16. Waar gaat de reis heen...???

  07:00 in malden. Daarna?
 17. Poolse transportbedrijven kampen op grote schaal met chauffeurstekort

  Eigenlijk vond ik vooral de laatste alinea interessant. De hoge uitstroom onder Poolse chauffeurs zou niet zozeer aan de verdiensten liggen (bruto 1.500 euro of meer), maar veel meer aan de werkdruk. Veel voormalige chauffeurs zeggen uitgeblust te zijn na jaren van stress en daarom hun werkterrein te hebben verlegd. Kennelijk laten niet alleen de Nederlandse loonslaven zich misbruiken door hun "werkgevers".
 18. Poolse transportbedrijven kampen op grote schaal met chauffeurstekort Het overgrote deel van de Poolse transportbedrijven kampt met een tekort aan chauffeurs. De sector mist momenteel zeker 100.000 beroepschauffeurs. Dat blijkt uit een onderzoek van werkgeversorganisatie Transport & Logistiek Polen. https://truckstar.nl/poolse-transportbedrijven-kampen-op-grote-schaal-chauffeurstekort/
 19. ALARM: Chauffeurs moeten uit Den Haag komen.....

  Hoezo? Het overkomt mij zelden tot nooit dat ik niet op tijd thuis ben. Is gewoon een kwestie van afspraken maken. En ja, dat heeft mij meer dan eens een boze planner opgeleverd, maar dat is niet mijn probleem. Als ik een afspraak maak, dan kom ik die na. Zo eenvoudig is het. En als meneer de planner denkt dat die afspraak niet voor hem geldt, dan had hij die afspraak niet moeten maken (of moeten uitvechten met zijn leidinggevende).
 20. Zomaar een week (de belevenissen van Shompie)

  Tsja dat je met 2 man moest bellen in italie,1 om te bellen en schrijven en 1 om de telefoon te vullen met die muntjes[emoji6]
 21. vervolgverhaal

  Grote stamtafel verhalen
 22. Borghuis Transport

  Wacht maar af!
 23. Waar gaat de reis heen...???

  16 adresjes van Nürnberg tot Heilbronn.
 24. waar sta jij vanavond??

  Kampen.
 25. Borghuis Transport

  We hebben een nieuwe Piet Tukker
 26. Borghuis Transport

  Feit is dat Freddy zichzelf heel goed kent!!! Er worden door hem inderdaad een aantal dingen verteld die NIET kloppen. Beschuldig nou niet de het door jou o zo geliefde forum van onwaarheden, in de hoop dat een aantal waarheden nooit boven water zullen komen ! Als dat ei aan het stinken komt kun je het overal ruiken!!!! Dus Fred, vertel maar wie die planner was die de laatste tijd de telefoon opnam ? Ik ben benieuwd!!
 27. FOOX/Bergsma Drankenhandel Franeker

  Heb ik nou wat gemist; jij zat toch in het andere witgoed?
 28. Borghuis Transport

  Vandaar ook dat het ter ziele is. Nu ook gewoo Ron Zandbergen, klinkt veel volwassener
 1. Meer activiteit laden
×