Spring naar bijdragen

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt     

 1. Afgelopen uur
 2. Today
 3. Danny

  Waar gaat de reis heen...???

  Ook maar weer is wat sjouwen, Hemiksem laden voor de Moerdijk
 4. Gisteren
 5. lambiek

  Tapatalk

  SPL zijn bericht ff ingekort ! Maar hij
 6. Ik ga binnenkort op voor mn ce rijbewijs kan iemand de kenteken documenten uitleggen,het gewicht leeg geremt schoteldruk asdruk ed iemand die het simpel uit kan leggen alvast bedankt!
 7. andremast

  Tapatalk

  Tsja bij spronsen zaten ook chauffeurs die nerveus werden op de boot naar helsingborg,omdat ze dan de eifeltoren niet meer konden zien Maar dat weet jij wel
 8. steenhaas1

  Zomaar een week (de belevenissen van Shompie)

  Die kinghofer heeft ook bomenklemmen met constante klemkracht (HPX) da's ook beter voor zulk werk.
 9. ouwe

  Tapatalk

  poe poe das er ook weer uit
 10. ouwe

  Je auto op een mooie lokatie

  Tja ut blijft mar wit. Weinig kleur meer op de weg zo tegenwoordig
 11. josimo

  Je auto op een mooie lokatie

  Kan ook niet anders....tis een Daf
 12. SPL

  Je auto op een mooie lokatie

  Ja klopt geen Scania maar dit is mijn nieuwe koets , ben zeer tevreden over hem
 13. SPL

  Je auto op een mooie lokatie

 14. Valkje

  Tapatalk

  in elk geval hebben we wel weer een levendige discussie
 15. SPL

  Tapatalk

  Wat heb het in godsnaam te maken met dat Freddy te maken als beheerder als mensen hier wel wat posten of niet ? paar jaar geleden greep hij nog wel eens in bij discussies, Wilbert laat ook alles lopen zodat dit Forum niet doodbloed, dus de reden dat dit Forum doodbloed zijn de leden zelf. Ieder met een andere mening dat de gemiddelde chauffeur word hier totaal afgebrand, iedereen die hier werkgever is word afgebrand en weggezet als zakkenvuller buiten onze vriend de weg afzetter, en terecht , iedereen die ZZP is en er geluk en plezier heeft in zijn werk word afgezeikt. Het niet lid zijn van een vakbond die nog nimmer in mijn leven wat voor mij betekend heeft, word afgezeikt, voor wat een eigen mening ? Ik zit op dit forum nog steeds omdat ik mij niet laat weg jagen door dat soort zeikers of door personen die het allemaal zo goed weten, er zitten hier personen die jaren bij een Firma reden die nimmer pensioen premie betaald hebben voor hun chauffeurs maar wel de naam dragen van die firma in hun account naam. Zijn oude collega''s van 70 jaar moeten nu nog helaas rijden om hun kosten te moeten betalen, maar buiten dit houd hij dit forum levend, aangezien hij mij graag wijst op mijn schrijf fouten, en dat is weer leesvoer, en daar kunnen wij weer op verder. Daarnaast is hij ook een zeer ervaren chauffeur in meerdere landen, en daarom vind ook ik zijn verhalen mooi om te lezen en ook zijn ervaringen. Jammer is dan wel dat ieder die waarschijnlijk, dat sommige hier denken dat als je niet op de boot Helsingborg heb gezeten ( doet mij denken aan mijn periode Spronsen transport ) een kut chauffeur bent die alleen rond de kerk kan rijden. Ron geeft altijd zijn mening , als je het er mee eens bent of niet, hij houd dit forum onder andere levend, Ger vakbond man in spe, altijd zijn mening gerespecteerd, bijna het er nooit mee eens geweest maar toch een man waarvan ik graag de reacties lees. Valk hoop leesvoer soms denk ik heb ik tijd om dat allemaal te lezen, maar dat zijn wel de mensen die dit forum levend houden. Het probleem op het forum in mijn ogen is respect voor elkaar, dat is helemaal weg, en als je het niet eens bent met de ander zeik je hem maar af, en dat heb niks maar totaal niks met de beheerders te maken
 16. marco555

  Je auto op een mooie lokatie

  Echt heel erg idd, dat beetje praktijk ervaring is me duidelijk.
 17. Durashift

  Tolplichtig ?

  .. en als ze dan gebruikt zijn, blijven die bovenaan staan.
 18. iveco 35c17

  Je auto op een mooie lokatie

  erg he. iemand die beter weet, en dat zonder cursus lading zekeren. maar wel een beetje praktijk ervaring.
 19. marco555

  Je auto op een mooie lokatie

  Laat maar....
 20. Pierre

  Tapatalk

  Ik bespeur hier toch wel enige teneur in je reactie... Het boeit je niet echt, als dit forum dood bloed lig je er ook niet wakker van, terwijl je amper een week nog vol wilde plannen zat over hoe je het forum over zou gaan nemen en wat je allemaal ging doen. Is dat de teleurstelling nu je je plannen niet ten uitvoer kunt brengen? Mensen monddood maken als hun mening jou als beheerder zelf niet bevalt, tenminste dat begrijp ik ook weer uit deze reactie. Ik heb het al een keer eerder voorgesteld: waarom begin je zelf niet een forum, net zoiets als Cortrans dat ook heeft gedaan. Gezellig, zelf je leden cq. vrienden uitkiezen, mensen bannen als zij of hun mening niet in jou eigen straatje passen en dan net als Cor vooral zelf 24 van de 25 onderwerpen plaatsen en vooral op jezelf reageren.Oh ja...Scania 1015 die zich Ger noemt is opeens weer erg actief na een half jaar afwezigheid daar, precies zoals ik dat al voorspeld had. Ik zou eens met de Staatsloterij mee moeten doen, ik lijk wel helderziende...
 21. iveco 35c17

  Je auto op een mooie lokatie

  Hij staat dan net zo vast als kruislings. Enne waarom hebben al die grappenmakers rubbermatjes bij zich om wat vast te zetten? en waar bestaan de rupsen van deze Cat uit???
 22. marco555

  Je auto op een mooie lokatie

  Hij staat dan geremd, niet vast. Zijdelings heb je 0 zekering en dat is niet best.
 23. Durashift

  Je auto op een mooie lokatie

  Okay.
 24. shompie

  Zomaar een week (de belevenissen van Shompie)

  Er hangt nu een knijper aan ja. Ik was met de kraan aan het oefenen. Op de foto lijkt het dat ik het schot op de wangen pak maar ik was onderweg om hem onder te pakken.... Er komen snelkoppelingen op. Zodat er ook een pallethaak aan kan of een haak.
 25. Valkje

  Tapatalk

  serieus ? Iedereen die nu nog soms iets post zegt er is geen leven in de brouwerij, de boel is zo goed als dood, amuseert zich kostelijk omdat Fred de touwtjes in handjes houd ? Wie doet hier dan wat fout ? Ik ben niet de beheerder die gewoon openlijk toegeeft dat het hem, dan wel hun, totaal niks boeit wat hier gebeurd, alleen even komt hakken met een bijl als het de spuigaten uit loopt, maar alle verantwoordelijkheid wel neerleggen bij vrijwillige admins ? Zijn niet mijn woorden hoor, staan gewoon hier op het forum als toekomst, geschreven door de eigenaars, haha Maar lach mij maar uit hoor, maak ik me ook nog eens nuttig .. O, en serieus, ik lig dus echt dubbel van het lachen nu.
 26. iveco 35c17

  Je auto op een mooie lokatie

  aan dezelfde kant blijven met de kettingen, en van voor naar achter spannen en andersom. enigste nadeel is dan dat die niet kruislings vast staat. maar het bespaart een paar hele dure rupsen. Maar vast staat die dan evengoed wel. Met een beetje pech hebben deze nu al een flinke knauw gehad.
 27. the duke

  Zomaar een week (de belevenissen van Shompie)

  Knijperbakken gaan kapot. Allemaal. Bomenklemmen weet ik niet. En inderdaad, je moet zorgen dat je schotten aan de onderkant pakt. Maar ik zag die knijper aan je kraan hangen en die schotten erin dus zodoende. Alleen het handige van een knijper is dat hij helemaal naar nul gaat een zodoende van alles op kunt pakken, al is het maar een koffiebeker.
 28. Durashift

  Je auto op een mooie lokatie

  Hoe had jij het dan gedaan?
 1. Meer activiteit laden
×