Spring naar bijdragen

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt     

 1. Today
 2. Hoezo de trein rijdt niet

  https://en.wikipedia.org/wiki/GE_AC6000CW Leeuw heeft gelijk, zag ooit de pounds. Ze wegen bijna 200 ton. De zwaarste stoom loc woog wel 550 ton.
 3. Referendum over de sleepwet.

  Europeaan als ik naar de miskleunen en flaters tijdens recente regeerperiodes kijk, kan ik echt niet tot de overtuiging komen dat zij er wel verstand van hebben. Tenminste als ervan uit gaat dat ergens werkelijk verstand van hebben, iets anders is dan politieke ambities nastreven. Natuurlijk stem jij tegen een Nexit stel je voor zeg, dan heb je helemaal niets meer te zeuren over de Brusselse regels.
 4. Naar welke muziek luister je op dit moment?

  Doen we d'r ook nog ééntje voor mijn grote vriend thuis en onderweg, Matthieu: moest er eentje zijn van iemand minder dan Dick van Altena met zijn formatie The Major Dundee Band, hier op die 102.7 Mhz met "The longer the distance", 1978 alweer...en u kunt nog steeds bellen 04241-2763 voor uw groetjes en verzoekjes!!
 5. Naar welke muziek luister je op dit moment?

  Effe jeugdsentiment ouwe, Radio Calypso was een begrip. En ik draaide de plaatjes...
 6. Gisteren
 7. Naar welke muziek luister je op dit moment?

  [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Mafkees. Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk
 8. Referendum over de sleepwet.

  Dus bedoel je waarschijnlijk om vóór een Nexit te stemmen...
 9. Waar gaat de reis heen...???

  Straks dagje kofferbakmarkt op de bazaar in Beverwijk.
 10. Naar welke muziek luister je op dit moment?

  Dat waren ze dan...de Lenco's met Esmeralda. U kunt nog steeds bellen voor groetjes en verzoekjes 04241-2763 hier bij Radio Calypso. Het volgende nummertje is moest er eentje zijn van de Kaatsheuvelse formatie Highway en was aangevraagd door Ad van Nunen en was bestemd voor Wim van de Ven die zijn 50e verjaardag viert, en natuurlijk ook door het hele team van Radio Calypso: van harte gefeliciteerd!!
 11. Referendum over de sleepwet.

  Mocht dat er ooit komen zal ik tegen een Nexit stemmen. Het referendum is, ondanks dat mensen die er geen verstand van hebben een mening gevraagd word,het enige middel om de politiek in hun ambities terug te fluiten,om i.i.g de "mening van de meerderheid"onder ogen te brengen.
 12. de meern

  Bij de Goudreinet? Ben er alweer even niet meer geweest, maar sinds daar een parkeerwacht rondloopt die de 'wildkampeerders' de plaats afjaagt is het er nog nooit zo rustig geweest volgens mij...
 13. Referendum over de sleepwet.

  Er zal toch maar een referendum over het verlaten van de EU komen in Nederland. Idd er zal gewoon volgens het partij standpunt gestemd worden, volgens de "ever closing Union" lijn. mompelt nog iets over een constitutioneel hof.
 14. Naar welke muziek luister je op dit moment?

 15. Weekendrust mag niet meer in de cabine

  In eerdere berichtgeving, de linkjes en zelfs het citaat staan in dit topic, verklaarde deze gemeente tegenover de regionale omroep dat de ontheffingsvergunning was verleend aan het transportbedrijf om dat het volgens het transportbedrijf nodig was datchauffeurs op het terrein hun weekendrust zouden moeten houden "omdat ze bij hun (geladen) voertuig in de buurt moesten blijven". Daarom konden ze dus niet naar een hotel of recreatiewoning. Als dit dus de grond in om deze ontheffing voor 3 jaar te verlenen, bij wijze van proef, dan heeft men dus het college van B&W, en niet de gemeenteraad, voor gelogen. Of er heeft iemand te veel gezegd en probeert de directeur nu de schade te beperken door te zeggen dat men niet bij het voertuig hoeft te verblijven. Ik vermoed dat deze discussie in deze gemeente nog niet afgelopen is. Er zijn diverse (oppositie) partijen die bloed ruiken, zo vlak voor de verkiezingen. Daarna zal het wel richting doofpot gaan.
 16. Hoezo de trein rijdt niet

  lekker kort .....je hoeft het niet te lezen
 17. de meern

  Heb ik ook zeker wel overwogen Pierre, maar met de riante ruimte tegenwoordig vanaf 'n uur of 8 's avonds heb ik die gok niet genomen...
 18. Hoezo de trein rijdt niet

  Weer zo'n lap tekst heerlijk
 19. Tuinkabouter on tour

  Sorry voor de woord keuze. Maar in onze dialect betekent dat het weggerot is.
 20. Een week van een koetelaar

  blijft lastig Ik was inpland voor 4 uurtjes, was er om 7u en reed er om 16.45 weg en al die tijd sta je er maar een beetje naar te kijken hoe die jongens het proberen op te lossen
 21. Een week van een koetelaar

 1. Meer activiteit laden
×