Spring naar bijdragen

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt     

 1. Afgelopen uur
 2. Durashift

  wist je dat

  Klopt.
 3. Pierre

  Afslag gemist

  Dacht ik ook Ik dacht eerder aan 'convooi'.
 4. andremast

  Afslag gemist

  Dacht ik ook
 5. andremast

  wist je dat

  Succes[emoji106]
 6. steenhaas1

  Afslag gemist

  Cobelfret was de bedoeling.
 7. Charrlot

  Salaris correct?

  Ook dat mocht hij willenšŸ˜‚ helaas magnetron maaltijdjes die hij zelf in het weekend heeft gemaakt, jup we zijn geemancipeerdšŸ¤˜šŸ» En als ie geluk heeft kan ie mijn ingevroren restjes eten(zo ben ik dan ook wel weer haha)
 8. Today
 9. Pierre

  wist je dat

  Succes Marco! Durashift ook succes met de nieuwe uitdaging. Kunnen we onderweg eens een keer discussiƫren onder het genot van...
 10. Marotrans

  wist je dat

  Succes Durashift!! Breedijk neem ik aan?
 11. erwin75

  Zomaar een week (de belevenissen van Shompie)

  Bouwvak is bouwvak niet meer is meer een richtlijn. Veel projecten lopen gewoon door zei het wat rustiger tijdens de bouwvakvakanties.
 12. Durashift

  Zomaar een week (de belevenissen van Shompie)

  Lekt ie nou? Tja, tijdens de 'bouwvak' doorwerken is toch niks nieuws meer? Diverse grote spoorprojecten zijn nu volop aan de gang. De staallassers / bouwers bij mij om de hoek gaan ook gewoon door en door.
 13. Pierre

  Afslag gemist

  Dat betwijfel ik. Er zijn meerdere wegen die naar Congo leiden...
 14. Mike94

  wist je dat

  Ook jij succes durashift
 15. Durashift

  Afslag gemist

  Ja, vond dat ook al vreemd. Misschien een andere boot/haven?, wellicht wel via de kade bij CRO?
 16. Pierre

  Over mieren, Facebook, en verraders die nooit slapen...

  Daar ben je met een beetje huiswerk snel genoeg achter. Helaas lopen er nog teveel rond die het allemaal wel geloven, als alle lampjes maar branden en de V8 maar hard genoeg brult...
 17. Durashift

  Salaris correct?

  oh jee.. dat wordt verteren in de kroeg.
 18. europeaan

  Afslag gemist

  Dan zijn ze al veel eerder verkeerd gereden ,als ze op de A 15 stonden.
 19. Durashift

  Alweer een ramp in Italiƫ

  Ik zag de bliksem ook op ƩƩn van de filmpjes.. net na de instorting.. gruwelijk weer daar.. Inderdaad zeer triest nieuws dit.. vlak na dat ongeval van vorige week.. Ik lees nu ook dat men de gehele brug niet meer vertrouwd.. wat mij enigszins logisch lijkt. Alle gebouwen die eronder staan worden geƫvacueerd. https://www.transport-online.nl/site/94231/reddingswerkers-vrezen-dat-rest-morandi-brug-ook-instort-livestream/ Maar.. klopt het nou, wat ik een chauffeur op de radio (1) hoorde vertellen.. dat men die brug aldaar kon voelen bewegen als men met volle bak erover heen reed? Ik kan mij dat moeilijk voorstellen... tenzij je er zelf met je voeten op staat.. maar toch niet via het onderstel van een (vierpunts?) geveerde trekker?
 20. Doornekamp33

  Afslag gemist

  Dat is in noodgevallen, en dan moet de snelweg ook nog eens helemaal afgesloten zijn achter het ongeval, en dat is in deze niet het geval, dit is meer eigen schuld, dus je wacht maar tot de oplossing er is, in dit geval wat rijplaatjes zodat ze door kunnen.
 21. Charrlot

  Salaris correct?

  Dat mocht ie willenšŸ˜‚
 22. Durashift

  Afslag gemist

  Oh, maar dan wel laag genoeg voor alle viaducten op de A20?? Dit span stond niet op de snelweg. Het had de A15 misschien wel verlaten.. dat weet ik niet. Ik zag dit dus staan zoals op de foto, dus de toerit naar de A15, net na de bocht en voor de tunnel. Tegenover de autoterminal van CRO. (vh Broekman) Op de plek waar al die rijplaten gelegd zijn.. stonden de gele begeleidingsbusjes.. de politie Passat en nog wat 'betrokkenen'..
 23. trieftol

  Afslag gemist

  Ze waren te hoog voor de tunnel
 24. Pierre

  Salaris correct?

  Mijn verontschuldiging, je hebt helemaal gelijk. Ik heb er overheen gekeken.
 25. scania1965

  Afslag gemist

  Maar met hulp van Rijkswaterstaat en de rijkspolitie mag dat wel. Als de snelweg geblokkeerd is vanwege een ongeval worden vaak zat auto's via de vluchtstrook tegen het verkeer in teruggeleid naar een afrit Heb zo'n vermoeden dat de snelweg nu toch ook al geblokkeerd is dus veel verkeer zal er niet meer achterop komen šŸ˜‰
 26. Durashift

  Afslag gemist

  Nou, ik zag dit dus staan vanochtend, iets na 11 uur). Stonden wel 3 begeleidingswagens bij.. Geen idee waar men vandaan kwam? Bestemming zal wel HvH moeten zijn? Is de kromming i.c.m. beperkte bodemvrijheid een beletsel voor het nemen van tunnels? Want anders lijkt mij dat het in- en uitrijden van de Thomassentunnel gewoon mogelijk is.. en dan een rondje maken op de Maasvlakte om te keren.. toch?
 27. trieftol

  wist je dat

  Succes
 1. Meer activiteit laden


Ɨ