Spring naar bijdragen

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt     

 1. Gisteren
 2. jan45

  'Didi's Vluchtstrook'

  Gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst Didi!!!
 3. een jurist vertelde mij vandaag dat je de wet andersom ook kunt lezen. Als je 45 uur rust hebt genoten mag je elke week 56 uur maken ( als dat zou kunnen). Theoretisch zou dat kunnen als je na elke zes dagen 45 uur rust maakt. Enige konkel die hij dan weer ziet is het aantal weekeinden dat er gewerkt mag worden.
 4. marco555

  'Didi's Vluchtstrook'

  Gecontroleerd!! Verstuurd vanaf mijn SM-G965F met Tapatalk
 5. Mooie verdienste Harry, jij verdient een pluim!
 6. En wie in het homofielenwerk zit krijgt nooit bekeuringen
 7. Durashift

  Ongeluk A 28

  Nou, inderdaad.
 8. Wie veel werkt krijgt veel bekeuringen. Wie weinig werkt krijgt weinig bekeuringen. Er zijn ook mensen die krijgen geen bekeuringen.
 9. Was even een paar dagen onder de radar, dus heb even vanaf pagina 7 de diverse reacties van jou en de andere leden terug zitten lezen. Rest mij nu toch serieus de vraag: was je nu deze week écht voor het eerst dronken geworden onderweg? Het stamtisch-gehalte is namelijk van zo'n bijzonder hoog niveau, dit kan en durft een nuchter mens nooit allemaal te zeggen... Maar 27 jaar al...tsjonge, ik had je serieus wat ouder geschat, maar dit verklaart tegelijkertijd een heleboel. Ik vond het daarom al vreemd, maar die z.g. 'machtspositie' verklaart dan ook dat je vóór je 30e het stuur aan de wilgen hebt gehangen?. Tenminste...dat waren jou woorden een paar jaar geleden al...
 10. lely

  Ongeluk A 28

  `t zou maar in de fik vliegen
 11. road train

  'Didi's Vluchtstrook'

  Sterkte met het verlies
 12. lely

  MAUT

  wie met een LNG of electrisch aangedreven truck in 2019 op Duitsland rijdt hoeft de MAUT niet te betalen , aldus Transport-Online , , zal mij benieuwen wat voor uitwerking het geeft
 13. road train

  Ongeluk A 28

  Zijn dr toch nog engeltjes
 14. Jazeker gebeurd het. Zo zijn er b.v. ook chauffeurs die met nèt geen 91 rij-uren op vrijdag gewoon zondag weer vertrekken en nog een uurtje of 7 doen. Keurig een goeie 90 rij-uren in de twee weken, 45 uur wekelijkse rust ertussen maar die zondag telt dan wél bij de afgelopen week. Gewoon te bezopen voor woorden.... It's all in the game, sommigen beginnen al te bibberen bij 85 rij-uren, anderen laten zich niet leiden door dit soort regeltjes en nemen gewoon het risico. Betalen...dan betalen. En anders...niet janken, het betekend nog steeds de doodstraf niet.
 15. road train

  forumgebruikers gespot

  Nou meneer trieftol da ken ik
 16. steenhaas1

  forumgebruikers gespot

  Geen #MeToo maar #RonToo 😉
 17. Maar het gebeurd wel. Ik ben al een week keihard aan het werk maar mijn pas is nog schoon, of ben ik niet tacho plichtig met een telekraan 🤔
 18. Marotrans

  'Didi's Vluchtstrook'

  Gecondoleerd Didi, veel sterkte de komende tijd...
 19. Tuurlijk wil mijn baas ook dat ik me aan de wet houd maar dat is nou eenmaal niet altijd mogelijk. Het is opeens ontzettend druk bij ons terwijl het weer nog niet eens omgeslagen is.
 20. Het bied soms een uitkomst, eventjes de pas van een ander gebruiken. Maar voor 'de extratjes' dat soort risico's gaan lopen.. De boetes liegen er in ieder geval niet om. En da's niet voor niks natuurlijk.
 21. Oke staat niet in de cao. Ik ga er niet overheen heb met die wet weinig van doen. Stop morgenvroeg mijn pasje erin en dat is schoon. Terwijl ik afgelopen week niet stil gezeten heb.Wou alleen maar zeggen waarom is de chauffeur schijnbaar de enigste beroepsgroep die een wet nodig heeft om een punt te maken. En dan bedoel ik vooral het is nooit genoeg volgens de planners en laten je uren volstampen.Daar ben je in mijn ogen zelf altijd nog bij en heb je geen wet voor nodig.Laat de mannen die graag buitenland rijden hun ding doen en jij de jouwe.Leef en laten leven. En daarom ben ik een gelegenheids chauffeur en doe lekker mijn ding op mijn kraantje . En mag morgen ter ontspanning weer een stukje weg sturen.Waarom omdat een collega van mij het schijnbaar niet mag volgens die wet terwijl ze wel graag willen.
 22. scania 440

  'Didi's Vluchtstrook'

  Gecondoleerd met het verlies van jullie broer, veel sterkte gewenst.
 23. scania 440

  forumgebruikers gespot

  Ja en even [emoji112], was weer onderweg om te laden voor morgen nog te lossen Delfzijl en dan naar huis, sta nu onderweg met nog 3.11 rijuren van de 90, 1.50 tot klant en dan nog exact 2 tot thuis [emoji6] [emoji85] [emoji23] Shit happens.
 24. marco555

  waar sta jij vanavond??

  Goede keus, het is echt een drama daar.
 25. Teddybeer

  Ongeluk A 28

  Gezien het ongeval vallen de verwondingen mee. 1 bestuurder is naar het UMCG gebracht. Schijnt niets gebroken te hebben, maar heeft wel arm en been in het gips gekregen. De andere bestuurders zijn ter plaatse onderzocht en behandeld en niet in het ziekenhuis geweest.
 26. Er zijn er hier ook zat die er 2 hebben hoor. Makkelijk voor de exratjes 😇
 1. Meer activiteit laden


×