Spring naar bijdragen

Klassement

Populaire bijdragen

Showing content with the highest reputation on 05-10-19 in all areas

 1. Vanaf maandag ben ik na 9 jaar niet meer te spotten met m'n Scania. Maar mag ik mijn rondjes met een mooie nieuwe Daf gaan maken. Zo nu en dan ben ik ook nog wel met trekker oplegger te spotten. Mijn allereerste echt nieuwe auto sinds ik chauffeur ben 😊
  15 points
 2. Zetten ze alleen hun eigen auto's erop [emoji85][emoji108], dan zelf ma eff[emoji39]
  7 points
 3. Voelde je je achtergesteld @ec300... Neej toch... was leuk je eens zo te ontmoeten ipv onderweg ff een handje en aan @HIT te moeten vragen wie je nou ook alweer was...
  4 points
 4. Na alle mogelijke opties te hebben gelezen... gewoon een nieuwe broek kopen dus😏
  3 points
 5. 3 points
 6. A fijn man, die lucht. [ waarschijnlijk dat men me daarom vroeger in mijn loonwerk tijd "Theodorus Dieselolie" noemden] ik zat altijd onder de dieselolie en vet van top tot teen.
  3 points
 7. Botspreventie kan niet uit..(helaas) Zit ook op de nieuwe TGX... laatst ook gemerkt bij rechtsafslaand verkeer terwijl ik t gas los had..
  2 points
 8. Xenon lampen erin? Qua schijnwerpers was je wel in de minderheid t.o.v. die Eureka auto..
  2 points
 9. Nee, zulke adresjes had ik toen vaak. Pracht ritten door Frankrijk, Denemarken en Zweden. preiplantjes naar boeren die ze dan verder op teelden. Was vaak ergens achteraf in kleine dorpjes.
  2 points
 10. Mijn kenteken in die tijd zat er niet ver vanaf.
  2 points
 11. Wel een mooi interieur in die dikke Renault Hoho heb zelf ook nog met een premium gereden, maar veren deden ze voor geen meter Automaat was super, maar da was dan ook dezelfde als een Volvo. Kennis van me heeft nu een nieuwe Volvo met dual clutch, das helemaal superrrrr
  2 points
 12. volgens mijn lees je het verkeerd.
  2 points
 13. Allemaal doorgenomen na de tip / link, Wat een hard en bijzonder verhaal, sterk hoe jij hiermee om kan gaan en je humor niet verliest. Je bent een toppert. Enorm veel sterkte gewenst!
  2 points
 14. 2 points
 15. Langer gaat niet[emoji23] Verstuurd vanaf mijn SM-G965F met Tapatalk
  2 points
 16. Ger de prei plantjes waren wel met de Renault vervoerd.
  1 point
 17. Jup, die knop voor de lijnmarkering om uit te schakelen heb ik wel d'r op zitten.. maar daar ben ik intussen wel 'aan gewend'.. en het werkt pas vanaf 60 km/h.. nah, dat rijd ik tegenwoordig maar op korte stukken... Die botspreventie kan niet uit, volgens mij.
  1 point
 18. Met de "vlekkenschaar" Geintje hoor,probeer eens met "Ossengal" https://www.ouderwetsewinkel.nl/ossengalzeep.html OF flink inspuiten met "Blue wonder"een geconcentreerd schoonmaakmiddel, Een nachtje in laten trekken en dan in de wasmachine.
  1 point
 19. Geen dierentuin meer op de zijkant
  1 point
 20. Knap(pe) wagen Laura. Veel plezier ermee. Hendrik
  1 point
 21. kan je nog wat leren ...
  1 point
 22. Ik denk dat Parijs toch net wat anders is dan Nederlandse gehuchten waar het "net ken" In Parijs is het vaak genoeg "ça passe pas" en boem.
  1 point
 23. Daar hoef je niet voor naar Parijs te rijden hoor. Genoeg gehuchten in nederland waar het ook maar "net ken".
  1 point
 24. 20 minuten op de bbq is de vlek zeker weg🤣🤣. Moet je de bbq wel eerst aansteken natuurlijk!
  1 point
 25. Wasbenzine gebruiken. Stinkt ook.. maar ff apart wassen en laten luchten doet het wel verdwijnen, is mijn ervaring (de lucht dan).
  1 point
 26. Tja, dat begint dan op het “gewone” chauffeurswerk te lijken..... Dan komen, in elk geval in dat opzicht, je creativiteit en improvisatie vermogen om de hoek kijken....
  1 point
 27. Ik vind het ook nog steeds leuk, geen vaste ritjes, elke dag wel een andere winkel. Minder is wel als er geen route beschrijving is en je navigatie zorgt dat je net verkeerd om bij een winkel komt en maar moet uitzoeken waar je kan draaien.
  1 point
 28. Zo daar ben ik weer eens... Niet omdat ik t forum zat was maar meer omdat ik met een flinke griep en keelontsteking en 41 gr koorts in bed lag. Na een bezoekje aan de huisarts antibiotica gekregen helaas geneest t stupiditeit niet. Dus voorlopig blijf ik lekker hier tikken. Vorige week heeft de chauffeur van de TGA een lantaarnpaal met zo'n ijzeren beugel een kusje gegeven. ( zie foto 1) Vandaag was ik redelijk opgeknapt en heb ik samen met @HIT de opstap weer gemaakt. (Foto 2) Er zat een beetje haast bij omdat we morgen een truckrun rijden hier in Lelystad. Dit jaar dus met 3 auto's. Vanmiddag na t repareren van de opstap maar even 2 van de 3 auto's naar de wasstraat geweest. (Foto 3) volgens mij heeft @HIT daar een andere foto van. Morgen bij de TGX even de bots eropknuppen (aangezien die nu transport rijdt) en even wassen. Maar nu even een vraagje aan de heren. Er zit smeer aan mn broek... gebeurd in de was straat. Maar hoe krijg ik dat eruit? Die broek ligt nu in een sopje met soda. En die gooi ik straks ff in de wasmachine... maar zijn er ook andere manieren?
  1 point
 29. Het draait altijd om geld , waarom nou nooit eens samen werken. Maar nee de politie-zon lul van rws die weten het altijd beter , staat in het boekje zo moet het, nooit ff mee denken
  1 point
 30. Klopt dat systeem bestaat nu ook. RWS en politie heeft de mogelijkheid om IM berging in te zetten als een gestrand voertuig op een onveilige plaats staat en in de nabije tijd een gevaar kan opleveren. Zelf maakte ik dat in 2015 mee toen een trailer van TIP onder het rijden op de handrem ging en ik hem met geen mogelijkheid eraf kon krijgen. Ook niet met de knoppen. RWS kwam ter plekke en ik ging al onder de trailer om de bouten aan te draaien om de handrem mechanisch te ontlasten. Maar nog voor ik de helft had ingedraaid stond ineens een bergingsauto van Modern achter mij en kreeg ik ineens hulp van een monteur en was het misschien 5 minuten eerder klaar en kon ik wegrijden. Van de Politie moest ik naar de parkeerplaats rijden net na Gouda en daar een incidentrapport ondertekenen. Toen kwam ook de berger met een rekening die ik ter plaatse moest voldoen omdat hij ook aanwezig was geweest. RWS had hem gebeld en ik moest betalen, dat heb ik geweigerd en wilde de bergmeneer mijn voertuig meenemen wat de politie weer niet goed vond want dat was ongeoorloofd gijzelen. Lang verhaal kort, het is nog niet eens bij de rechter terecht gekomen omdat de advocaten het eens waren dat RWS veel te snel een berger had ingeschakeld want zonder die berger had het hele incident maar een half uurtje geduurd. Maar ook toen werd er gedreigd dat ze het voertuig wel zouden wegslepen naar de parking om de bouten in te draaien......
  1 point
 31. OOOOOOOWWWWWW.... Geven die de rijrichting dus niet aan?
  1 point
 32. als ik er mee rij dan zie ik ze niet hoor is alleen met er langs lopen en naar een tijdje valt het ook niet meer op
  1 point
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden