Spring naar bijdragen

Klassement

Populaire bijdragen

Showing content with the highest reputation on 02-10-20 in all areas

 1. Wisten jullie dat, ik gister naar Colombia gevlogen ben met de 1e commerciële vlucht van KLM naar Bogota en toen verder naar Medellin. Eindelijk weer samen met mijn vriendin en het ligt in de bedoeling om eind maart 2021 weer terug te komen. Ik denk dat ook hier de boel weer op slot gaat i.v.m een tweede golf van Corona maar moet even afwachten of ik mag blijven deze keer. Als ik mooie plaatjes tegen kom zal ik ze hier zeker delen !!
  13 points
 2. Klopt, maar misschien zegt dit genoeg. [emoji40] —- nulli cedo —-[emoji40]
  6 points
 3. Ik kan het nog begrijpen wanneer het eigen personeel het ook moet. Bij de adressen waar ik vaak kom hoeft het eigen personeel geen kapje op maar “gasten” wel. Net of het eigen personeel de rest niet kan besmetten. [emoji40] —- nulli cedo —-[emoji40]
  4 points
 4. Begin maar met n plaatje van je vrienden dan
  3 points
 5. Kan ik weer rustig het weekend in. Weer een raadsel opgelost
  2 points
 6. Hij zal wel wijzer zijn !
  2 points
 7. Als je voor corona zo de shop van een benzine station inliep , werd er op de alarmknop gedrukt! Nu drukken ze bijna op de knop als je zonder masker binnen komt!
  2 points
 8. Moet natuurlijk vriendin zijn🤣🤣
  1 point
 9. Nope, Knoalster zijn auto stond als het goed is gisteren onder dak in Rolde en hijzelf was druk bezig behang te scheuren in de nieuwe seniorenwoning van zijn ouders . En ik ben blij dat niet mijn dagelijks werk is .
  1 point
 10. ik kwam hem tegen bij de rotonde van Zwaagdijk. Wie is dat nou met de fietsen achter op de auto
  1 point
 11. Trieftol even in het licht gezet , langs het kanaal bij Veghel.
  1 point
 12. Veel plezier[emoji106]
  1 point
 13. DAF kennende zie je die melding na 2 jaar elke dag.
  1 point
 14. Ja,dat was in die tijd van de ijzeren mannen op de houten schepen. Je moet dus écht oud zijn om vrijstelling te kunnen krijgen.
  1 point
 15. Ik vind er niks duidelijk aan......er is nog steeds geen bewijs dat een mondkapje helpt. Zeker zoals in het buitenland heb ik helemaal mijn vraagtekens erbij, van de ingang tot je zitplaats een mondkapje op en dan mag die af nou schiet mij maar lek hoor als dat enig nut heeft.
  1 point
 16. ik doe er in ieder geval niet aan mee......ik wil best me aan regels houden maar het moet wel bewezen zijn dat het nut heeft.
  1 point
 17. Van de week nog iemand op radio 1 die corona heeft gehad. Is besmet door iemand bij hem in de auto en ze droegen allebei mondkapjes. Vind je het nodig? Doe dan lekker een mondkapje op. Maar ga het niet verplichten, dan krijg je weer het verhaal met handhaving.
  1 point
 18. Ik nog steeds niet, ook in landscape wordt de bovenbalk niet breder. Chrome browser, Android, LG telefoon.
  1 point
 19. Ik was vdmiddag ook ergens in België, allemaal mondkapjes op, ook personeel, en dan gaan ze naar huis en dan hoeft het ineens niet meer,ze lopen schouder aan schouder weg ,🙈
  0 points
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden