Spring naar bijdragen

Klassement

Populaire bijdragen

Showing content with the highest reputation on 03-10-20 in all areas

 1. Nope, Knoalster zijn auto stond als het goed is gisteren onder dak in Rolde en hijzelf was druk bezig behang te scheuren in de nieuwe seniorenwoning van zijn ouders . En ik ben blij dat niet mijn dagelijks werk is .
  5 points
 2. Oei Cor. Begin jij nu niet hè. (mij stoort het ook nu hoor. Totaal onnodig. Van beide zijden trouwens. Niemand is onschuldig hier)
  4 points
 3. Het zijn fotografen maar dat terzijde Als ik iets post zit je te mekkeren en als ik niets post zit je ook te mekkeren wat wil je nou eigenlijk, weer een rel uitlokken en het forum nog verder afbreken?
  3 points
 4. Maandag lossen Cestas en La Rochelle.
  2 points
 5. Niet alleen MB kwaaltje hoor ,daf en volvo hebben daar ook last van,en dat inhouden op een helling is allemaal eco gedoe.
  2 points
 6. Klopt maar die werden nu weer net niet genoemd, en we weten zo langzamerhand donders goed wat vriend Iveco er mee bedoeld....... Dat jullie hier niet een keer kots misselijk van worden zeg dat gezuig...
  2 points
 7. Ligt er maar net aan wat soort werk je doet hé;mijn kroegbaas werkt jaarrond alle weekenden,en nog een dag of 4 door de weeks.
  2 points
 8. Je hebt gelijk,mijn excuses, sorry dat ik op je tenen ben gaan staan Dat was de 48 urige werkweek waarvoor de vakbondsbestuurder( Belgie,Nederland) ooit actie gevoerd hebben aan de Belgisch Luxemburgse grens.
  1 point
 9. En daar heb jij 3 pogingen voor nodig, heb je ze zelf verwijdert of waren ze weer van dien aard dat de admin ingreep
  1 point
 10. Maar waarom moet dit dan speciaal weer vermeld worden over die oranje Scania????
  1 point
 11. maandag lossen Emmeloord la zwaagdijk-oost lo Felsen-herzlake
  1 point
 12. Dat weet je niet Pierre. Mijn telefoon (nog zo een oude klaptelefoon) zonder internet zit altijd onderin mijn tas. Met oortjes en Blue tooth altijd verbinding zelfs op enige afstand van de auto.
  1 point
 13. nee de hele dag zitten en uit het raam kijken is beter vooral als het regent
  1 point
 14. Stond op zaterdagmorgen leeg in Engeland was 840km naar huis Zegt de planner ,ik had toch gezegd dat je zaterdagavond thuis zou zijn .haal je makkelijk in 10 rij uren 🤣🤣
  1 point
 15. Maar ook daar staan weekend- en springchauffeurs klaar om de gaatjes dicht te rijden
  1 point
 16. Moet natuurlijk vriendin zijn🤣🤣
  1 point
 17. Wisten jullie dat, ik gister naar Colombia gevlogen ben met de 1e commerciële vlucht van KLM naar Bogota en toen verder naar Medellin. Eindelijk weer samen met mijn vriendin en het ligt in de bedoeling om eind maart 2021 weer terug te komen. Ik denk dat ook hier de boel weer op slot gaat i.v.m een tweede golf van Corona maar moet even afwachten of ik mag blijven deze keer. Als ik mooie plaatjes tegen kom zal ik ze hier zeker delen !!
  1 point
 18. Klopt, maar misschien zegt dit genoeg. [emoji40] —- nulli cedo —-[emoji40]
  1 point
 19. Als je voor corona zo de shop van een benzine station inliep , werd er op de alarmknop gedrukt! Nu drukken ze bijna op de knop als je zonder masker binnen komt!
  1 point
 20. veel plezier met je nieuwe auto
  1 point
 21. En niet alleen in het transportland hoor. Je ziet het ook in andere beroepen. De mentaliteit zoals die ooit was raakt weg. Ik wil dit niet, ik wil dat niet. Ik eis........ en ik weet alles beter! Tijdens het werken is men druk met de mobiel en ondertussen zeiken over luie buitenlanders
  1 point
 22. 1 point
 23. Ik vind zelfs 81 meer dan voldoende
  1 point
 24. Als het wachten op terugladen ergens wat langer gaat duren. 'je moet toch nog pauze maken....'
  1 point
 25. Ow en de groeten uit Woldendorp [emoji23][emoji23][emoji23]
  1 point
 26. bij mijn 2de rit... begint de auto wat te schudden... en stinken naar verbrand rubber... en roken...aan de buitenkant... de auto's durfde niet voorbij....op een 2 baanseweg... op de 2de stuuras.. geen klapper... maar wel ineens de lucht eruit... oorzaak een stuk ijzer van 10 cm ong...in de band.. natuurlijk opgeraapt op de bouw...waar we momenteel een stort hadden... als je het mij vraagt...hebben ze puin gebroken zonder de magneet band te gebruiken.. het lag bezaaid met ijzer pinnen... hoewel ik toch alle moeite geda
  1 point
 27. .. dat ik afgelopen donderdag wilde tanken bij de BP aan de A12. Diesel & Adblue. Dat laatste ging wel.. maar de diesel was op bij dit tankstation... Ze zaten met smart te wachten op een nieuwe levering. Nu was mijn dieselvoorraad ook minimaal.. Oeps.. Nou, ik mocht het nog ff proberen van de kassadame. Er kwam nog wel iets uit, gelukkig. Hebben jullie dat wel eens meegemaakt.. dat de brandstofvoorraad bij het tankstation op was?
  0 points
 28. Maandag vrij, geen hol te doen..... Op maandag......
  0 points
 29. Dat kun je die man niet wijsmaken joh. Elzen106 is van het type 'verzuurd' en 'versjagerijnd'. Een paar jaar geleden in de crisis te zitten mauwkutten over zzp'ers die het werk van de Loon jongens afpakten en nu met de vut of pre-pensioen hetzelfde doet om zelf nog wat centen te pakken. Het liefst met 79 in z'n kut Renault voor je gezicht gaan zitten frutten en genietend in zijn spiegel kijken.
  0 points
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden