Spring naar bijdragen

Klassement

Populaire bijdragen

Showing content with the highest reputation on 02-04-24 in all areas

 1. Het eerste punt was het continue buiten werken. We hebben eind vorig jaar een periode heel slecht weer gehad en ik was er gewoon klaar mee. Ook liet mijn materiaal het steeds vaker afweten. De auto was bijna 16 jaar oud maat daardoor ging de zin er gewoon af. Ik reed hier al weekenden dus besloten we gewoon eens te kijken of het verder ook zou gaan. Dat was het ook niet helemaal, de hele week met een ander zijn spullen op pad en elke week slepen. Dat probleem was snel opgelost want verder beviel het goed. Voor nu is het goed zo.
  6 points
 2. Komt vast omdat hij koffie drinkt uit die rare beker !
  2 points
 3. Jij begint toch te zeveren hier? Of ik?
  1 point
 4. Dat ligt aan het beveiligingsniveau wat de klant er zelf op wil hebben. Ik heb bij KLOK Containers in Rotterdam met zo'n ding gereden en daar moest je de cylinders zelf helemaal inschuiven anders bleven ze gewoon omhoog staan. Bij de Maastunnel zijn ook diverse portaalauto's tegen het viaductje ervoor gereden. Er zijn systemen waar je tot 15 km/h kunt rijden als er ook maar 1 cylinder niet in rijstand staat.
  1 point
 5. De eerste km staan er op. Ik kreeg hem met 56128 km. Hij is van maand 10 2023. Het grootste verschil met de mercedesen waar ik tot nu toe mee gereden heb is de zit achter het stuur. De stoel is lager en lijkt wel verder naar achter te kunnen. Ik ben nu onderweg naar Kronprinzenkoog. Mooi rustig ritje om mee te beginnen, kan ik mooi de auto inruimen.
  1 point
 6. Afgelopen week 3 dagen gereden en ging volgens verwachting goed. Heb die 3 dagen geladen bij de werkgever van Erwin 75 en lossen ATM Moerdijk. Mooie ritjes 3 keer per dag. Na Pasen weer aan de gang en per dag bekijken voor de volgende dag. Verwacht dat dit geen probleem word. Allemaal fijne paasdagen en bedankt voor jullie steun in de lastige tijd die achter me licht👍
  1 point
 7. Dus je hebt die borden wèl gezien? 😉
  0 points
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden