Spring naar bijdragen

Klassement

Populaire bijdragen

Showing content with the highest reputation on 20-04-24 in all areas

 1. Deze toegewezen gekregen deze week.
  3 points
 2. Daar woont een nicht van mij. Niet heel belangrijk. Maar maakte veel foto"s en die stuurde ook maar bij tante. Ook van dit plein. OOOOHHHHH zei mijn tante, op dat plein woonde Sugar Lee Hopper... Ik zei"wie"? Dat is/was een zangeres, nog nooit van gehoord. Even gegoolded, Is is al dood. Zei ik later tegen mijn vriendin in Gilze,"Heb jij ooit de naam gehoord". Wat denk je dat ze zij..... Die zangeres woonde ook in Gilze, of Molenschot, Zij zag haar vaak in Gilze. Beetje a sociaal wijf vertelde zij..... Hier een video... Verschikkelijk..... Was lang geleden in Pernis, t stonkt maar benzine. Nu niet meer. De nicht woont in dit straatje. Leuk wandelen langs de nieuwe maas.
  2 points
 3. Pwoaah, het is me toch wat hé.... Sugar Lee Hooper (Marja van der Toorn r.i.p.) was een Nederlands artieste, een beetje excentriek persoon en publiek figuur waar ondanks dat toch veel mensen plezier aan beleefd hebben en helaas veel te vroeg is heengegaan (1948-2010). Ik kan me voorstellen dat zo'n verschijning als Sugar Lee Hooper in dat enge en preutse Amerika een beetje vreemd is. Hier is dat niet zo en daar zijn we eigenlijk best trots op. Dat mensen gewoon zichzelf kunnen zijn zoals ze zelf willen. Hier kan en mag dat gewoon en daar is de grote meerderheid best gelukkig mee. Misschien beter om lekker daar te blijven i.p.v tien keer per jaar deze kant uit te komen om vervolgens hier op een chauffeursforum telkens opnieuw de bevindingen over ons Nederlandse gebruik en gedachtengoed in het belachelijke te trekken en hier te delen. Volgens mij ben je óf te lang weg geweest óf compleet wereldvreemd om het hier nog ooit te kunnen begrijpen, laten we het daar maar op houden... En dat jij een simpel volksvermaak als een Sugar Lee Hooper 'verschikkelijk' vindt dat kan, mijn smaak is het ook niet. Maar dan nog; who the fuck cares??
  2 points
 4. Lekker laten gaan. Niet zo op elkaar letten en oordelen. Dat mens deed niets verkeerd. Leven en laten leven !!!
  1 point
 5. in februari toch nog gedacht ik kijk nog een beetje om me heen, en kwam toen hier terecht eerste maanden op een SSC gereden en nu deze nog gekregen.
  1 point
 6. Hoort dat niet eerder in het ongevallen topic thuis Ron? Of is dit ook al een vooropgezet complot? 😆
  1 point
 7. Kwestie van een keer alle passerende vrachtauto’s van de weg af en controleren. (Zoals vroeger wel gebeurde). Op papier goed, dan doorrijden. De rest over weegbrug en omkeren……. en dit goed in het nieuws laten komen!!
  1 point
 8. Wij hebben allemaal een berichtje in de groepsap gehad niet meer over de brug te rijden. Duidelijker kan niet Al blijf je altijd van die betweters houden die denken dat het niet voor hun geld. Gewoon keihard aanpakken.
  1 point
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden