Spring naar bijdragen

Truckchick

Aspirant lid
  • Aantal bijdragen

    1
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

804 profielweergaven

Truckchick's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Waardering in de gemeenschap

  1. Ik heb ook ruim 14 jaar mijn rijbewijs B en veel ervaring met het rijden in grote auto's. Ik heb Chevy bussen gereden. Door omstandigheden heeft het leren/lessen even stil gelegen maar ik ga het nu weer oppakken en in een wat sneller tempo. Hoe lang hebben jullie geleerd voordat je theorie examen ging doen?
  2. Hi truckers, Ik wil graag vrachtwagenchauffeuse worden en daar ben ik nu druk mee bezig. Afgelopen weekend heb ik 2 uur op de vrachtwagen gereden, een 'proefles'. Ik wist al dat ik dit wil maar na deze les helemaal, ging lekker. Ben nu bezig met theorie RV1 Verkeer en Techniek en veel examentraining oefenen. Techniek vind ik wel heel droog en (te) uitgebreid. Wat betreft de praktijk: de instructeur zei dat 28 lessen standaard is. Dit vind ik best veel maar misschien is het ook wel normaal. Maar niet dat ze me teveel lessen aan (willen) smeren. Wat is jullie ervaring? Greetz Truckchick
  3. Ja, hier een vrouw! En ik heb 2 jonge kinderen. Ik kan je er alleen nog niet veel over vertellen want ik ben bezig rijbewijs C te halen en uiteindelijk CE.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden