Spring naar bijdragen

Gerard2311

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    68
  • Geregistreerd

Alles door Gerard2311 geplaatst

  1. Gerard2311

    Daar gaan we weer.

    Kees doet net of hij dat niet weet, dit is nou zo'n wolf in schaapskleren. Snap nog steeds niet dat er geen Oost Europeaan die hem de kogel heeft gegeven.
  2. Gerard2311

    Daar gaan we weer.

    Ook zo'n lekker ventje.
  3. Gerard2311

    Mijn naam is haas

    Klopt, als je de karren er als chauffeur niet zelf in zet, had Jelle nu nog in het Westland gestaan in plaats van in de kost in de UK.
  4. Gerard2311

    Andreas Schubert

    Vooropgesteld dat de man te vroeg is overleden, wel heel erg veel ophef op social media omtrent zijn overlijden. Had hij met zogenaamde B keus trekkers zonder al die toeters en bellen gereden had men hem niet zo vereerd en was hij met stille trom naar zijn laatste rustplaats gebracht.
  5. Gerard2311

    Gelukkig leeg

    Net als Heineken, niks mee verloren dit piswater.
  6. Gerard2311

    Van Helsinki naar Hammerfest

    Klopt, Willem wordt gemist😥
  7. Ben het geheel met je eens, opdonderstralen met dat teringvolk welk hier niks doen, behalve uitkering ophalen.
  8. Onze razende reporter Herr Vledder, 🙂
  9. Veltrans BV (h.o.d.n. Veltrans BV) failliet verklaard Bron: Drimble Insolventienieuws
  10. Daar rijden zoveel kanslozen met dik opgefokt materiaal, zijn eigenlijk een fiets nog niet waard, wat een stumpers.
  11. Gerard2311

    Boeren

    Dat het in Groningen uit de hand liep kwam door die agent met de holle ogen, welk onder invloed, zo zag het er uit, een demonstrant welk met iemand van de provincie stond te praten om niks een klap uitdeelde naar die man. Het zou de politie sieren deze beelden te bestuderen en die agent aan te pakken.
  12. Gerard2311

    CB antenne 27mc Scania next gen

    Als je in de buurt bent van de grensovergang de Poppe A1, even naar Michel van Truckpoint in Gildehaus rijden, deze krijgt dat " probleem" zo opgelost, een meester op CB gebied.
  13. Zou het woord platkoppen misschien onder satire 😃kunnen vallen?
  14. Gerard2311

    Leeuw's belevenissen

    Niks vreemd aan, de regering eist van de Staatsomroep niks te vermelden wat hun schaad in hun criminele activiteiten en de linkse slaven van de NOS volgen het bevel graag op, bang om gekort te worden in hun inkomsten welk de rovers uit Den Haag beloofd hebben.
  15. EDE Transportbedrijf TSA uit Ede, dat in opspraak raakte na bedreigingen en onterechte ontslagen van werknemers, is failliet verklaard. De rechtbank in Zutphen velde vandaag het oordeel over het transportbedrijf van Johannes Zock. ,,Een mooie dag voor de ex-werknemers, die al maanden tevergeefs wachten op hun geld. Via het UWV krijgen ze nu alsnog een deel vergoed", zegt transportbestuurder Tjitze van Rijssel van CNV Vakmensen. Transportbedrijf TSA kwam onlangs in het nieuws tijdens een uitzending van tv-programma Opgelicht!? In het programma vertellen chauffeurs – waaronder ook een lid van CNV Vakmensen – hoe ze door hun ex-werkgever zijn behandeld. De ex-werknemers hebben nog tienduizenden euro's tegoed, maar TSA weigert – zelfs na een rechtszaak – te betalen. ,,In zo'n geval hebben we nog een uiterste middel: faillissement aanvragen", zegt Van Rijssel. ,,Daarmee bereiken we twee dingen: de transportsector wordt er beter van én de werknemers krijgen via het UWV tenminste nog een deel van hun geld." In het geval van het CNV-lid gaat het om bruto ruim 7.000 euro. Hij heeft inmiddels weer elders een baan gevonden. Het faillissement betekent automatisch ook het verlies van de transportvergunningen. Van Rijssel: ,,TSA lag op ons verzoek al onder de loep van de NIWO, die de vergunningen verstrekt. Maar dit is nu ingehaald door het faillissement."
  16. Gerard2311

    terug op de baan

    Lekker dubbel klutsen, heb het gelukkig nog mee gemaakt.
  17. Zat dat filiaal niet in Apolda? Kwam er wel langs als ik daar in de buurt lossen moest.
  18. Payroll bedrijven zijn de wettelijke werkgevers. Het personeel staat bij hun op de loonlijst, het verschil met een uitzendbureau is dat degene die inleend zelf het personeel mag uitzoeken en deze laat verlonen bij een payroll bedrijf, bij een uitzendbureau weet je nooit wie er komt opdraven, beide moeten zich aan de CAO houden.
  19. Dat was toen voor VdV veel te veel, Jaap vond dat allemaal niet nodig die PK's, het koppel, dat was het.
  20. DAF 95 XF, 2x4, Typische VdV uitvoering,
  21. Gerard2311

    De keet

    Goed tentje en klopt, goed haal en breng service voor koelers en niet koelers vanaf de Aldi aan de Sliem in Groenlo
  22. Hier speelt de Bilderberggroep ook een grote rol, de bende met o.a. ons koningshuis als lid, hebben al vanaf de oprichting hetzelfde geroepen als Adolf en nu Schauble, dan is het toch niet raar dat Bernard als Deutscher de medeoprichter van deze Bilderberg bende was. Vind het zo wie zo storend dat is ons volkslied staat dat we van Deutsche bloed zijn, mag de pens en de kop wel dik hebben, maar voel me gelukkig geen Deutscher.
  23. Boa's zijn verkapte Melkert baantjes voor kansloze mensen die niet verder komen in de maatschappij. Daarom heeft deze toemalige minister en opdrachtgever tot de moord op Pim deze linkse baantjes welk met veel belastinggeld zijn ontstaan bedacht. Beide kansloos, de minister en dat volk welk ment het nu gemaakt te hebben.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden