Spring naar bijdragen

Lionneke07

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  152
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Lionneke07

 • Verjaardag 07-01-1968

Contact Methods

 • Website URL
  https://lionvandenende.scentsy.nl/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Roermond

Recente profielbezoeken

1245 profielweergaven

Lionneke07's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

 1. Hartelijk gefeliciteerd

 2. Oke 1 dag te laat maar alsnog,hartelijk gefeliciteerd
 3. En,ik vraag mij dan gelijk af welke CAO er gehandhaafd wordt??? De Engelse of de Nederlandse Cao?
 4. Lionneke07

  Wimke (Wim Essens)

  hier zijn geen woorden voor. Wens familie, vrienden, collega's en alle bekende van wim veel sterkte voor de komende tijd.
 5. Iedereen een heeeeeeele fijne dag daar in Hengelo:ja:. Kan er zelf helaas niet bij aanwezig zijn:(.
 6. Erg jammer, wens alle medewerkers veel succes bij een eventuele doorstart of bij hun nieuwe werkgever.
 7. Tja, jammer dat de firma Wilms failliet is gegaan. Heb er zelf 1,5jr gewerkt als chauffeur.
 8. Sterkte aan nabestaande, vrienden en alle collega's.
 9. Hallo Evita. Vanuit het zuiden des lands heet ik jou ook van harte welkom op het cf. Veel lees en kijk plezier.
 10. Lionneke07

  Marlies en Dokus

  Sorry, beter 1 dag te laat dan nooit. Dus ook ik zeg HARTELIJK GEFELICIT:cake:.
 11. Inderdaad Daniel, Gehlen Schols is een heel mooi bedrijf. Kwam er bijna wekelijks om te laden en iedereen is daar even vriendelijk .
 12. Landgraaf- Het personeel van transportbedrijf th. Leunissen in Landgraaf vraagt het faillissement aan van hun werkgever. De salarissen over de afgelopen maanden zijn niet of niet volledig betaald en gedeclareerde onkosten zijn niet vergoed. Namens de 22 personeelsleden heeft FNV Bondgenoten een advocaat ingeschakeld die het faillissement gaat aanvragen. Het familiebedrijf Th. Leunissen bestaat al veertig jaar. De vier zonen van oprichter Thei Leunissen, Matty, Jos, Henry en Robert, leiden het internationale transportbedrijf. Jo Leunissen erkent dat de onderneming grote financiële problemen heeft. Het geld is op. De dieselprijzen zijn zo gestegen dat er niets meer valt te verdienen. Bovendien zijn de vervoerstarieven gekelderd door de concurrentie van roemeense en Poolse chauffeurs. daar valt niet tegenop te boksen. we hadden alleen kunnen overleven als ik zelf Polen in dienst had genomen. Maar dat heb ik mijn mensen niet willen aandoen. we hebben ons eigen spaargeld in het bedrijf gestopt om het overeind te kunnen houden. Dat is nu weg. De hoge dieselprijs heeft alles opgeslokt. Leunissen reed veel voor distributiebedrijf limij, maar die heeft het contract opgezegd. gezien de verliezen van het transportbedrijf heeft de bank het krediet stopgezet. De advocaat van Leunissen, Charles Luckers, legt uit waarom het bedrijf zelf nog geen faillissement heeft aangevraagd. Een van de broers was bezig met een doorstart. Daar fiets de faillissementsaanvraag van de vakbond nu doorheen. Luckers ergert zich aan vakbondsman Henri Janssen, die zich zou hebben opgesteld als een stalinist uit de jaren 50. Luckers heeft momenteel vijf faillissementen van transportbedrijven in behandeling. De concurrentie is moordend. Poolse chauffeurs rijden voor 1300 euro per maand,Bulgaren zelfs voor 800 euro. Bron: De Limburger www.limburger.nl
 13. Het aankoppelen. Luchtvering trekker laten zakken anders duw je bij het eronder rijden het vet van de schotel. Dan terug omhoog en duwen tot er geen beweging meer inzit. Eventjes naar voren rijden dan voel jij vanzelf wel of hij hangt of niet. Dan rode slang vast klemmen en dan de gele. Pootjes omhoog rondje om de wagen lopen lampjes controleren en hobbelen maar. Het afkoppelen. Gele slang los maken en dan de rode. Vervolgens schotel open maken dan de luchtvering omhoog zetten. Pootjes naar beneden draaien en dan een klein stukje naar voren rijden. Voor dat jij er helemaal onderuit rijd, eerst de luchtvering laten zakken. succes.
 14. Ziet er gelikt uit Mark
 15. Ook ik heb zo'n soostrekker in de familie zitten, die gaat alleen maar werken als de kids vakantie hebben :hamer: . en vrouwtjelief werkt zich het apenzuur.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden