Spring naar bijdragen

fleur

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  160
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  2

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recente profielbezoeken

9919 profielweergaven

fleur's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Reacting Well Rare
 • Week One Done Rare

Recent Badges

813

Waardering in de gemeenschap

 1. fleur

  De FNV kijkt over de grens

  En dat beste Rob is waar de schoen wringt! Als jouw toilet een dixi is die mss eens in de week (wishful thinking) wordt gereinigd, je niet meer op de laadvloer mag komen om toe te zien dat e.e.a. correct wordt geladen, als je mazzel hebt, je je in het Engels verstaanbaar kunt maken en niet als een hond wordt behandelt zou het zo maar kunnen dat meer piepeltjes het wonderschone vak! van beroepsschauffeur zouden kiezen. Maar dat is niet zo! Nou krijg ik waarschijnlijk een bak stront over me heen, maar dit gaat over de laatste 1 1/2 werkzame jaren in mijn leven. Dan zijn die Engels bazen 🤔 werkgevers echt eikels anders hadden ze voor de Brexit niet zoveel oostblokkers nodig naar mijn mening.
 2. fleur

  Niet pluis in de haven

  Yep, ‘baas, hij is stuk’ 😂😂
 3. fleur

  Iemand van hier?

  En terecht!
 4. fleur

  wist je dat

  D’n ‘Arizona’ truckstop jaren later ook niet meer is als het ooit was. Stond altijd een glazen pot met zware shag en vloeitjes op de stamtafel. Mooie herinneringen 👍
 5. fleur

  forumgebruikers gespot

  🤔🤔 andere bril halen 🤪
 6. fleur

  forumgebruikers gespot

  Dikke daf van Mike (MB)op de ceintuurbaan Harderwijk??
 7. fleur

  Jadran Svestka

  R.I.P. Jadran.
 8. Komt wel binnen schat ik als je iemand zo lang hebt verzorgt. Gecondoleerd Vledder, hoop dat je de draad weer oppakken kunt.
 9. fleur

  Alcohol en verkeer

  Verzekering technisch loop je het gewoon op als er wat dan ook aan (je lijf maakt ook natuurlijke alcohol aan, verkeerde) alcohol wordt gemeten na b.v. een ongeval met..........Kan maar zo zijn dat je de rest van je leven een ander moet voorzien!
 10. fleur

  Inenten of niet?

  Met name de manier waarop dit vaccin werkt is w.m.b. effe wennen zeg maar. De techniek bestaat al een 15 jaar maar toch.......... Wat Rob Niat ook schreef, het zijn geen 'malle Pietjes' die hier mee aan de gang zijn maar of ik straks vooaan in de rij sta?????
 11. fleur

  Inenten of niet?

  Deze had ik ook beluisterd en had toch ook wel een achter de oren krab momentje. Voor mezelf zal het wel loslopen maar onze dochters zijn begin 30?????????
 12. fleur

  Kerst en 2021

  Was effe vergeten iedereen!!!!!!!! alvast met zijn/haar/het en al die andere aanspreekvormen verjaardag te feliciteren. Gezien de te verwachtte drukte ad domus is de kans dat ik er ééntje mis redelijk aanwezig...........dus niezeurnie, is niet persoonlijk 😎
 13. fleur

  Waarom

  Vanaf een toetsenbord is het ook relatief simpel en anoniem 'dapper' zijn naar mijn mening. Buiten dat, je kunt wel iets schrijven en aanhalen maar moet je dit ook doen ook al is het een recht?
 14. fleur

  vervolgverhaal

  staande op een
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden