Spring naar bijdragen

fleur

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  159
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  2

Alles door fleur geplaatst

 1. fleur

  Niet pluis in de haven

  Yep, ‘baas, hij is stuk’ 😂😂
 2. fleur

  Iemand van hier?

  En terecht!
 3. fleur

  wist je dat

  D’n ‘Arizona’ truckstop jaren later ook niet meer is als het ooit was. Stond altijd een glazen pot met zware shag en vloeitjes op de stamtafel. Mooie herinneringen 👍
 4. fleur

  forumgebruikers gespot

  🤔🤔 andere bril halen 🤪
 5. fleur

  forumgebruikers gespot

  Dikke daf van Mike (MB)op de ceintuurbaan Harderwijk??
 6. fleur

  Jadran Svestka

  R.I.P. Jadran.
 7. Komt wel binnen schat ik als je iemand zo lang hebt verzorgt. Gecondoleerd Vledder, hoop dat je de draad weer oppakken kunt.
 8. fleur

  Alcohol en verkeer

  Verzekering technisch loop je het gewoon op als er wat dan ook aan (je lijf maakt ook natuurlijke alcohol aan, verkeerde) alcohol wordt gemeten na b.v. een ongeval met..........Kan maar zo zijn dat je de rest van je leven een ander moet voorzien!
 9. fleur

  Inenten of niet?

  Met name de manier waarop dit vaccin werkt is w.m.b. effe wennen zeg maar. De techniek bestaat al een 15 jaar maar toch.......... Wat Rob Niat ook schreef, het zijn geen 'malle Pietjes' die hier mee aan de gang zijn maar of ik straks vooaan in de rij sta?????
 10. fleur

  Inenten of niet?

  Deze had ik ook beluisterd en had toch ook wel een achter de oren krab momentje. Voor mezelf zal het wel loslopen maar onze dochters zijn begin 30?????????
 11. fleur

  Kerst en 2021

  Was effe vergeten iedereen!!!!!!!! alvast met zijn/haar/het en al die andere aanspreekvormen verjaardag te feliciteren. Gezien de te verwachtte drukte ad domus is de kans dat ik er ééntje mis redelijk aanwezig...........dus niezeurnie, is niet persoonlijk 😎
 12. fleur

  Waarom

  Vanaf een toetsenbord is het ook relatief simpel en anoniem 'dapper' zijn naar mijn mening. Buiten dat, je kunt wel iets schrijven en aanhalen maar moet je dit ook doen ook al is het een recht?
 13. fleur

  vervolgverhaal

  staande op een
 14. fleur

  Nog niet klaar,mijn winterproject

  Denk dat onze eigen trol daar iets anders over denkt v.w.b. Noorwegen 😎 Wonen zul je er zeker in kunnen en het is idd een mooi project!
 15. Iemand geen digibeet is en dit artikel wel werkend krijgt?? Hoe dan ook, 1 tankstation waar men de toilrtten maar even sloot. Snap dat je er een poppetje bij moet zetten v.w.b. de hygiëne, maar dit gaat echt nergens meer over. Wordt chauffeur, kom je (ook na die covid 19 ramp) nog eens ergens!
 16. Interactive video Click to pause and explore 00:39 LIVE | Opstootjes tussen boze vrachtwagenchauffeurs en politie in Dover CORONAVIRUSIn het Engelse Dover zijn opstootjes gaande tussen de lokale politie en vrachtwagenchauffeurs. De chauffeurs zijn woedend omdat ze vastzitten in het Verenigd Koninkrijk. En Vakbond CNV roept op om professionele beveiligers bij de ingang van supermarkten te zetten. De vakbond stelt dat agressie richting winkelpersoneel de laatste dagen toeneemt. Ook vandaag houden we je live op de hoogte van het coronanieuws. Lees hier het vorige liveblog terug.
 17. Goeie discussie mannen!! De leek die meeleest heeft nu ook een beetje een beeld van het gedoe en wetgeving waarmee de chauffeur rekening mee moet houden. 👍
 18. fleur

  Kerst en 2021

  en een gezond 2021!
 19. fleur

  wist je dat

  Mooi verhaaltje Sjaak! Ook mooi dat je het naar de zin hebt daar. M.u.v. die schamia (en toen begon het gez**k 😂)mooie plaatjes man. Ook voor jullie mooie dagen en en goed oud en nieuw.
 20. Voor of tegen maakt mij niet zoveel uit, echter, als je je gaat realiseren hoeveel mensen direct of indirect van de sector afhankelijk zijn schrik je je denk ik kapot. Waar willen we nog van eten als zeg eens 20/25% van de boeren er, gedwongen of niet, mee op houd? Als de export van de agrarische producten percentsgewijs dan net zo wegvalt heb je denk ik echt de poppen aan het dansen.
 21. fleur

  vervolgverhaal

  belicht met een
 22. fleur

  wist je dat

  Oh, hele zooi copieren.......nahhh Hé fleur snap ik ook 😂
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden