Spring naar bijdragen

fleur

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  170
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  3

Alles door fleur geplaatst

 1. fleur

  Wist je dat ?

  Jaaaaa, weet ik ook wel maar!!! In de winter (gezien het feit dat mevr. fleur een operatie moet ondergaan waar een intensief traject bij hoort v.w.b. het opnieuw moeten leren horen/begrijpen) wil ik niet eens in Norge zijn .......... snappie?
 2. fleur

  Wist je dat ?

  Dit jaar niet Eddy, iets met gehoor, UMC en niet afhankelijk willen zijn van bootjes en zo.
 3. fleur

  Wist je dat ?

  Het best wel lastig is om de keuze: Polski, Slowakije, Magyar, Slowenska, Italia ….en weer noar hois, of aandersumme 🤔 te maken.
 4. fleur

  forumgebruikers gespot

  Zo’n 3 kwartier geleden Marco op de A28 t/h van de texaco Harderewich???
 5. fleur

  waar sta jij vanavond??

  Je komt nog wel ergens krijger 👍
 6. fleur

  forumgebruikers gespot

  Murphy, hiernaast, in Nederland 🤪
 7. fleur

  forumgebruikers gespot

  Teddybeer gisteren rond 15.30 tijdens het nemen van de afslag Smilde op de N381 ??
 8. Sorryyy, woordje ‘minder’ vergeten maar dat wisten jullie wel …… toch?
 9. Twee weekenden terug 1,50 per liter voor de diesel betaald in Luxemburg. Oh, voor schoonzoon 06,00 per pakje van Nelle zwaar (50 gram) betaald. Ben blij da'k al een paar jaar niet meer rook, is ook geen hobby meer zo. Afgelopen weekend eens langs een frietboer in de binnenstad in het Harderwijkse gelopen, grote friet met mayo 4,75 ......... dussss 🤐
 10. Zucht, zooo herk..........vorige eeuw 🤪
 11. fleur

  Wist je dat ?

  Transport meer stuk maakt als drank kan goedmaken ........... als je wat piepels moet geloven tenminste 😎
 12. Ook namens Renske en mijzelf een gezond, veilig en succesvol 2022.
 13. Nou, op nagenoeg elk forum is het tegenwoordig ook vaak prijs hoor, zo uniek zijn wij niet Dat ouder geworden is zeker voor mij een punt De druk is van de ketel en als je niets meer moet verander je (wederom bij ondergetekende). Wens iedereen een hele mooie jaarwisseling en een gezond 2022, 2023, 2024, 2025 ......... awel 😎 OP NAAR DE ZOMER !!!!!!!!!!
 14. fleur

  Wist je dat ?

  Huh, nieuwe poging om ......... (dacht ze missen de puntjes mss wel)
 15. fleur

  Roken

  "Aangezien ik weer in verwachting ben ben ik met moeite gestopt met roken. Ik ben al eens eerder gestopt en dat ging me vrij makkelijk af. Helaas deze keer niet.. heb er nog steeds moeite mee door die stoffen die je verslaafd maken in sigaretten." Gefeliciteerd Veronica!
 16. fleur

  De Rel Arena, voor wie het wil.

  Huh ........... je kenne dat jong toch niet alleen af laten zien toch?
 17. Zou ook kunnen betekenen dat het een ´sneu´ vak gaat worden Ger.
 18. Bij die club hoefde je helemaal niet zover weg Pierre, met m´n reisjes naar Scandinavië werd ik ook lekgestoken tegen van alles en nog wat. Heb me dan ook gewoon laten vaccineren! Oh, denk dat ze bij mij de ´luie´ nano dingsels hebben gebruikt ......... ze werken niet 😎 net als het slachtoffer.
 19. fleur

  Op sokken?🙈

  Omstanders ……… oh, iets met schippers en wal 🤔
 20. fleur

  Zwaarwerk regeling

  Daar is echt over nagedacht! Neuhhh, ‘54 bouwjaar doet niet mee. Kleur de plaatjes, en maak het verhaaltje zelf af 🤨
 21. Snap het wel! De laatste 2 jaar waren voor mij een martelgang die z’n weerga niet kent. Heb in het (komtt’ie hoor) verleden werk gedaan waar je net voor vertrek de boodschap kreeg; kijk maar wanneer je een telefoon of telex vind, hoor je wel over een dag of drie. Nou snap ik prima dat we inmiddels in 2021 leven, maar als je om 13.00 uur in Groningen moet laden, tussen Heerenveen en Drachten hoort dat het Europaplein in Groningen 50 minuten file oplevert ben ik iemand die een oplossing gaat zoeken om alsnog op tijd te zijn. Drachten, Beilen, en vandaaruit een alternatief verzinnen vond ik een prima optie. De chef niet! Na 4 km richting Beilen telefoon en de vraag of ik de weg kwijt was. Er hielp geen lieve moeder aan welk excuus ik ook bedacht. Achteraf bleek dat de chef was gebeld door 2 anderen die in het hoofd crisis centrum zaten. Vrijheid ………. nou, er zullen best nog wat vrije vogels zijn maar het overgrote deel van de chauffeurs worden door de klok/beeldscherm info van planners en managers geleefd. Oh, zeker nu, er zijn mogelijkheden te over!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden