Spring naar bijdragen

PIET

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    247
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Converted

  • Locatie
    Limburg

PIET's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Triest maar verbaast mij niks. Die klote instelling van de Fransen is mij al langer bekend, maar niet vanwege een aangereden hond. Dit is enkel de bevestiging van hun mentaliteit.
  2. PIET

    Rijden in china..

    Man, man, man, miserie, miserie. Ik hoop die gasten hier nooit tegen te komen als VKR. Blik-op-de-weg is er niks bij en het program "Wegmisbruikers" kunnen ze beter daar opnemen. Wat een mongolen zeg, pffffffffffff. En dan wil China ons nog financieel helpen. Dat ze eerst hun eigen zaakjes op orde maken. De enige Chinees die ik prima vindt is om te gaan eten.
  3. PIET

    Natte bermen

    Er staat nu zekers een bordje bij: "Fietsers afstappen aub"
  4. Dat vroeg ik net ook al af. En die hoeft dus nooit meer achter het stuur. De EMA-les van Koos zal niet veel effect hebben op voormalige Oostblokkers. Miss hadden ze toch maar beter de "Muur" laten staan.: Checkpoint Charlie, eerst blazen en flessen inleveren voor het het Westen ingaat.
  5. Ook gekkenwerk en onverantwoord.
  6. PIET

    Autootje doormidden gereden

    Inderdaad en vanwege dat lastig inhalen hangt er al gauw een hele stoet achter jouw als ge de eerste achter zo een 45km gevalletje zit. En de ongeduldigaards gaan dan rare inhaalcapriolen maken. Al paar keer ervaren op de N273 Napoleonsbaan. Er is een dubbelbaans fietspad langs dus zo een ding heeft plaats genoeg daarvoor.
  7. PIET

    chauffeur als held

    Daarom ga ik nooit tussen twee vrachtautos zitten. Ik probeer dit ten allen tijde te mijden, desnoods maar weer inhalen en de vrije ruimte zoeken. En geweldig vd chauffeur, kan goed bvegrijpen dat ze hem eeuwig dankbaar is. Heb zelf als 14 jarig ongeval met autobrand meegemaakt en eruit gekomen enkel met een paar blauwe plekken en dikke bult op de kop. Robin, een limburgse heb je wel verdient...
  8. PIET

    chauffeur als held

    Weet de Telegraaf wel waar Vlaanderen ligt?????
  9. Denk dat de trucker fout zit, maar tis ook niet erg handig vd vrouw om er nog ff gauw voor te willen zijn. Geduld is een schone zaak. Dus ik laat in dergelijke situatie de truck mooi inrijden en wacht wel ffkes. Dus Maxima zou gezegd hebben: dat was een beetje dom.
  10. Daarvoor alleen zou ik het niet doen. Ook verwacht men een voorbeeldfunctie van mij. En als ik uitleen aan iemand die er misbruik van maakt, is het geen reclame, met de sticker "Bevoegd Verkeersregelaar" op de ruit.
  11. Mwa ...nooit weergeven miss wat overdreven. Gewoon de EMG cursus volgen + opnieuw rijexamen. De kosten hiervoor zijn hopelijk een goed afschrikmiddel.
  12. Vijfjarig meisje op slag dood, dader reed door Dader had iets gevoeld, 'maar wist niet wat' GENT - Bij een bijzonder tragisch verkeersongeval in Drongen is zaterdagavond een vijfjarig meisje om het leven gekomen. De chauffeur die het meisje aanreed reed door, maar kon later opgepakt worden. Hij was niet dronken en verklaarde dat hij 'wist dat hij iets geraakt had, maar niet wat'. Het ongeval gebeurde voor de deur van de grootmoeder van het meisje in de Gentse deelgemeente Drongen, waar de hele familie op bezoek was. Rond 18.10 uur was Marie-Alixe samen met haar mama en haar twee tantes langs de straat aan het wandelen, toen er plots een wagen kwam aangereden. Die schepte de kleine Marie-Alixe op en reed daarna gewoon verder. ‘Het ging allemaal zo vreselijk snel’, zegt een zwaar aangeslagen Elien Blanchaert, de tante van het meisje. Zij zag het ongeval gebeuren. ‘De wagen reed zo snel dat ik mij zelfs niet meer kan herinneren uit welke richting hij kwam. Er zijn niet eens remsporen gevonden. Hij heeft gewoon zijn weg verder gezet.’ Ex-vrouw Voor Marie-Alixe kwam alle hulp te laat. Zij overleed ter plaatse aan haar verwondingen. De chauffeur die het meisje aanreed, belde na het ongeval naar zijn ex-vrouw. Die haastte zich naar de plaats van het ongeval. Op die manier slaagde de politie erin om de bestuurder te identificeren. Het gaat om een 35-jarige man uit Merendree. Hij werd opgepakt en meteen aan een alcoholtest onderworpen. De man bleek niet gedronken te hebben. De ouders van Marie-Alixe, die in Maasmechelen wonen, waren in shock en werden opgevangen. ‘Dit is gewoonweg dramatisch’, zucht Elien Blanchaert. ‘Wij waren met de hele familie samengekomen om de dood van ons papa te herdenken. Net op zo’n dag gebeurt zo’n verschrikkelijk ongeval.’ 'Wist niet wat' De chauffeur werd zaterdagavond nog verhoord. Zondagochtend werd hij weer vrijgelaten. De man zou niet harder dan de toegestane 70 km per uur gereden hebben. Hij verklaarde dat hij wel wist dat hij iets geraakt had, maar dat hij niet wist wat. Het parket moet nu uitmaken of de man aangeklaagd zal worden voor vluchtmisdrijf of voor het niet ter plaatse blijven na een ongeval. Dat laatste weegt iets minder ernstig door dan vluchtmisdrijf. De man uit Merendree is zijn rijbewijs voor 15 dagen kwijt en zal zich later moeten verantwoorden voor de politierechter. http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=DMF20110205_077 Toch vreemd vind ik. Als ge voelt dat ge iets raakt stopt ge toch om te zien wat. Of begint het geweten te knagen en er dan rap tussenuit knijpen. Het lijkt mij duidelijk vluchtmisdrijf, niet stoppen om met de eventuele vreselijke feiten geconfronteerd te worden. Diep triest voor familie en sterke gewenst aan hun.
  13. En het eventueel restant wat nog heel is of heeeel lichte blikscha voor 1\2 prijs verkopen. Ik kom er wel eentje uitzoeken, een zo-goed-als-nieuwe-occasie.. Zit daar nog garantie op ????
  14. Dan hou ik heel veeeeel afstand en ga er met een grote boog omheen...
  15. Tja als ik al die berichten zo lees gaat het druk worden bij de EMA-cursus. Miss moet Koos nog wel een advertentie plaatsen: Docenten EMA-cursus gevraagd.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden