Spring naar bijdragen

limer1845

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    93
  • Geregistreerd

Berichten geplaatst door limer1845

  1. Ik ben net veranderd van werkgever en nog niet zo ervaren en heb een vraag over de DAF XF 2017,deze heeft 2 brandstoftanks,bestuurderskant ruim 800 liter en bijrijderskant ruim 400 liter,welke tank word nu als eerst gebruikt?
    Misschien een domme vraag maar wil het graag weten.
     
    De 800 liter gaat die eerst en dan trek die de 400 mee. Dat is bij de meeste auto.s zo eerst de grote en dan de kleine. Je moet ook eerste de 800 aftanken dan pas de 400.

    Verstuurd vanaf mijn BLA-L29 met Tapatalk

  2. Het is wat je gevoel zegt Danny. Er is overal wel wat. Vast oplegger er achter is al heel wat. Koppel ook heel veel elke keer is er wel wat aan de hand en dan denk je weleens doen ze het er om om niks te zeggen.
    Als je kijkt bij ons ga ze weg en naar een maand komen ze weer terug.
    Is net wat je er voor over hebt om het te doen. En misschien kan je zeggen 3 maanden contract en dan vast. Nee heb je ja kan je krijgen.

    Sterkte. Hoor en lees het wel.
    Groetjes Libbe

    Verstuurd vanaf mijn BLA-L29 met Tapatalk

  3. Het was in Holland daar zijn de bekeuring veel te duur.
    Ik had ook een grote bek ff.
    Politie agente wow bij mij op de trailer stappen en dat ik nog aan het draaien was. Dat ging niet goed zij moest heel snel er af. Anders had ze in de knijper gehangen.

    Je leert met de jaren wel wat je wel kan zeggen en niet kan zeggen..

    Verstuurd vanaf mijn GT-I9301I met Tapatalk
     

  4. Dat ben ik ook allang kwijt. De Politie helpt niet meer. Heb het zelf ook mee gemaakt sta je te lossen heel vroeg nog geen mens te bekenen. Stond met de vrachtauto tegen de zeprapad aan om te lossen. Kwam er een burger politie auto aan rijden. En kwam naar mij toe dat ik de auto ff een stuk achteruit moest zette. Ik zij ben bijna klaar nog driekeer grijpe mrt de autolaadkraan en ben weg. Nee moest meekomen. Heb 4uur vast gezeten en 450euro bekeuring. Wegens belemering van de weg.
    Die is al wat jaren terug.
    Groetjes Libbe

    Verstuurd vanaf mijn GT-I9301I met Tapatalk

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden