Spring naar bijdragen

Dafduck

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    98
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    1

Alles door Dafduck geplaatst

  1. He Lambiek, is mijn collega alle gemeentenhuizen zijn nu samen gegaan in naaldwijk ik was die dag kerstpakketen aan het rijden voor de Uni lever. Dit is overtollig meubulair wordt allemaal afgevoerd naar een opkoper.
  2. Misschien is een keertje overtrekken met een vilstift,mooie 111/141m mijn vader heeft er drie gereden met z'n raampje in de bijrijdersdeur.
  3. Nou heren ben al weer terug heen via heilbron gegaan ivm file's en terug via wurstburg,inderdaad bij rosenbergen overnacht en gegeten. Vond het wel duur eigenlijk was 26€ kwijt voor een stuk vlees met doorgekookte groenten en een bakje salade + biertje. Gelukkig had ik smorgens al de aanhanger er afgekoppeld parking was bomvol voorbij de rots met onze oosterse vrienden, stond een nederlander daarmee maar ff een mee gedronken. Enne gewoon vandaag een rijverbod hoor.
  4. Het is inderdaad 22.00 uur maar donderdag is er een rijverbod volgens de planner. Maar nog een vraag wat is sneller via neurenberg of via ulm,volgens routeplanner neurenberg 1022km en ulm 935km maar moet je wel een stuk binnendoor in Oostenrijk. Laast naar Saltsburg geweest toen haalde de laatste autohoff voor Munchen in 10 uur vanaf Vlaardingen.
  5. Ja heb ik ook en vindt het zeer irritant moet elke keer terug lopen omdat ik hem vergeet aan te zetten. Heb hem bij het wegzetten weleens aan gezet om de planner te pesten die rijd elke ochtent de auto's naar buiten tis dat ik op tijd was anders hed hij de Daf gebelt haha. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  6. Oke wist ik niet zal morgen gelijk is doorgeven,alhoewel Oostenrijk komt niet veel voor bij ons maar deze klant wilde geen andere verhuizer.
  7. Zou alleen maar in hun voordeel zijn als je het andersom maar niet vergeet,moet deze trouwens nog ff aanschaffen. Auto is nog niet in Oostenrijk geweest terwijl ik net een nieuwe gekocht had in december.
  8. He toppie, kijk dat soort advies zit iedereen op te wachten! kan ik daar ook mijn aanhanger afkoppelen of mag dit niet ben namelijk Zwitserland gewend. En daar mag het op de meeste plaatsen niet.
  9. Oke bedankt, denk dat deze het wel wordt de afslagen zitten ook gunstig.
  10. Kuffstein gaat niet lukken moet dinsdag laden in stirl voorbij innsbruck en woensdag bij een loods in innsbruck zelf. En moet voor 20.00 het land weer uit zijn donderdag rijverbod in austria. Kijk wel ff wil niet te veel km ters maken in dit land is zeker niet mijn favoriete bestemming.
  11. Volgende week moet ik een verhuizing bij Innsbruck laden dit gaat wel twee dagen duren nu mag ik niet bij de klant voor de deur blijven staan weet iemand een goede optie.
  12. Had een helm op gedaan en kniebeschermers
  13. Of hier in bij Ter Aar lossen in tuinhuisje 120 m lopen over zeer gladde hardhouten vlonders ik sta in de verte met die witte containerd.
  14. De ene keer sta je hier en de andere keer crosscountry.
  15. Er zijn anders ook P zat waar je aan een warme kont mag zitten!
  16. Ik maak meestal een printje en vermeld de datum en tijd en reden,het gaat oom agent erom dat je er bewust van ben. En hoe vaak wordt je eigenlijk gecontroleerd ik heb het in mijn loopbaan [28 jaar]twee keer meegemaakt. je wordt pas aangehouden als je opvalt!
  17. Ik weet nog wel als er geladen werd en ik erbij was moest ik op de pallets met tomaten klimmen en er nog dozen met komkommers opzetten tot het dak. En altijd een kistje op het bed voor de douane aan hazeldonk.
  18. Zal voor mijn tijd geweest zijn ik zit er nu 28 jaar misschien ken ik hem er kwamen er veel uit Maassluis,ik heb er heel wat zien komen en vooral gaan. Het werk viel meestal zo tegen dat ze snel weer vertrokken waren.
  19. En nog een uit de oude doos bijna haaks achteruit in onze loods in 020 omdat de kraan niet verder kan.
  20. Lossen in Parijs toch handig via de zijkant.
  21. Laden bij de SS Rotterdam.
  22. Dit waren onze kleuren toen ik in de jaren 80 bij Dijkshoorn begon.
  23. Klopt je ziet af en toe nog wel een trekker rijden, in Maassluis staat nog een Scania van jullie. En zijdeuren is in mijn werk wel handig ivm terugvracht maar dan wel aan de stoepkant anders wordt je voor je sokken gereden.
  24. Ik kan me deze auto's goed herinneren de 143 kreeg mijn vader als laatste bij intveen toen is hij overgegaan naar H Kindt ook in Berkel daar kreeg hij als eerste de 3600 ati. Hij kreeg nog een interview in de truckstar maar omdat hij zich versprak dat hij een stap terug moest doen werd dit nooit geplaatst. Wel leuk die oude foto's wat mij opvalt dat toendertijd de zijdeuren aan de verkeerde kant zaten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden