Spring naar bijdragen

jarnog

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

jarnog's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Waardering in de gemeenschap

  1. ik wilde deze wagen bekleden aan de binnenkant, achterwand dak etc. maar bij nader inzien is ie toch wel wat te oud om er zoveel tijd en geld in te steken. maar als ik dan een nieuwe wagen krijg over een onbepaalde tijd, hoe kan ik dan gedeeltes van de wagen captionneren (leer met knopen)? zoals deur panelen en de bochtige stukken in het plafond en de zijwanden? welk materiaal is het beste als ondergrond en wat is de beste dikte voor het foam onder het leer?
  2. denk ook dat dat het beste is ja, alleen dan blijft mijn vraag hetzelfde. wat voor ondergrond kan ik het beste gebruiken en hoe meet ik alles op etc. etc.?
  3. hallo allemaal, ik heb nu sinds kort een vaste wagen en wou het interieur wat persoonlijker maken. het gaat om een scania r1 340 van 2005. nu wilde ik een gedeelte captionneren en een gedeelte met stof. nu heb ik al ongeveer 2 uur gespendeerd op het internet naar tips hoe ik dit moet aan pakken maar kan alleen het captionneren op zich vinden, niet hoe ik dit moet toepassen in de vrachtwagen. (en een 10mm hardhout als ondergrond voor een deur paneel leek me wel gek worden) weten jullie hoe ik dit moet aanpakken? bij voorbaat dank jarno
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden