Spring naar bijdragen

BigRed

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

BigRed's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Waardering in de gemeenschap

  1. Jaa kijk dat is al wat makkelijker hé, ik heb nog helemaal niets alleen B rijbewijs. Maar inderdaad alles is beter dan niks want op dit moment heb ik geen werk, ik ben me echt volledig hierop aan het focussen op het moment, heb er jaren van gedroomd om chauffeur te zijn namelijk.
  2. Wow, allemaal erg bedankt voor de reacties, helemaal super, alleen moet ik natuurlijk eerst nog wel de examens doen en de cursussen natuurlijk, dus daar gaat ook wat tijd in zitten, geen idee of Wigchers daar tijd voor heeft en zin heeft om in mij te investeren. maar ik ga zeker eens contact opnemen met ze !!
  3. Ik ben zeer enthousiast, eindelijk dé kans om mijn stoute jongensdroom waar te maken. Alleen nog een bedrijf vinden wie me helpt deze droom te verwezenlijken Bedankt voor je positieve bericht en ik blijf vol goede moed hopen op een positieve uitkomst !
  4. Mijn naam is Gerrit Schouten, ik ben 24 jaar en wonend in Emmen, Drenthe. Al bijna mijn hele leven is het mijn droom om (internationaal) chauffeur te worden, helaas is het er nooit van gekomen aangezien mijn vader een eigen horeca bedrijf heeft gehad en ik hier langzaam ben ingerold. Inmiddels is de zaak overgegaan naar een nieuwe eigenaar en ben ik dus werkzoekende en heb ik mijn zinnen gezet om mijn droom te achtervolgen en dus chauffeur te worden. Helaas heb ik de mogelijkheid niet om dit zelf te bekostigen en heb ik besloten de stoute schoenen aan te trekken en een bericht op Chauffeursforum te starten. Ik heb enige ervaring met het werken op de weg aangezien ik voor mijn opleiding stage heb gelopen bij Bremer Kantoorcentrum in Emmen, Hierbij waren mijn taken om de bestelde goederen in te laden en af te leveren bij verschillende klanten, Dit alles was natuurlijk met B rijbewijs en dus in een ‘normale’ bestelwagen. Mijn rijbewijs B heb ik inmiddels bijna 6 jaar, in deze peroide heb ik geen schade gereden of gevaarlijke situaties veroorzaakt. Ik ben er mee bekend dat er verschillende bedrijven zijn die jonge enthousiaste mensen aannemen en binnen het bedrijf opleiden tot chauffeur C / CE met uitzicht op een vaste baan garantie van een bepaalde periode. Helaas zijn veel van deze bedrijven gevestigd in het zuiden van ons land en is het dus niet rendabel om iemand uit het noorden dit traject aan te bieden. Op de site www.stlwerkt.nl heb ik mij aangemeld en de dichtstbijzijnde optie was Zwolle, voor mij totaal geen probleem maar helaas voor STL wel. Nu ik eenmaal de stoute schoenen heb aangetrokken en ik ervan bewust ben dat dit een misschien ietwat brutale vraag is hoop ik dat het via deze manier wel lukt om een bedrijf te vinden die dit ziet zitten en mij de kans willen geven om samen mijn droom waar te maken, ik zal mij dan ook voor meer dan 100% inzetten hiervoor. Ik ben een doorzetter, een aanpakker en erg leergierig en zeer enthousiast om mij volledig in te zetten en dit tot een succes te laten brengen. Hopend dat ik iemand positief heb verrast met deze oproep en genoeg informatie heb bijgevoegd. Met vriendelijke groet, Gerrit Schouten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden