Spring naar bijdragen

Jaapo

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  22
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

22 Excellent

Over Jaapo

 • Rang
  Member

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Beste collega's, Wat voor keus zou jij maken. Rijden met een Volvo 460 van 3 jaar oud. Of een Scania R410 Highline uit 2018 vorig model.
 2. Jaapo

  Volvo of Daf

  Graag jullie mening, rij zelf daf maar mijn baas wil overstappen naar Volvo. Graag jullie mening over het rijcomfort en het slapen. Veel gehoord, cabine van daf is veel kleiner. Omdat de stand airco aan de voorkant zit vaak problemen bij de Volvo???
 3. Beste Dokus, bedankt voor je reactie. heb gekeken op de website.
  Ik zoek eigenlijk heel de week van huis door Europa, op de website te zien is dat denk ik niet mogelijk bij jullie. Heb geen haast doe nu stukgoed Europa maar steeds vaker korte ritten waardoor je 1 of 2 x per week laat thuis komt en de volgende dag weer heel vroeg weg gaat dus een slecht ritme. 
  Groeten van Jaapo.

   

   

 4. Weet iemand een leuk, betrouwbaar transportbedrijf in de buurt van Alblasserdam?
 5. Fijn, bedankt voor je reactie Andre.
 6. Wie kan me iets vertellen over het werk met ADR tankcontainers. Is dat fysiek zwaar, moet je bijvoorbeeld vaak bovenop klauteren en met slangen sjouwen, of valt dat mee?
 7. Klopt het dat je met koeltransport door europa meer in de nachtelijke uren aan het werk bent? Klopt het dat groupage werk zwaarder is dan met een koelwagen?
 8. Jaapo

  Hulpstok gezocht.

  Hoi Knoalster, Bedankt voor het goede idee, ga ik naar op zoek. Groeten Jaapo
 9. Beste vrienden, Allereerst allemaal een Voorspoedig en Veilig 2018 toegewenst. Ik ben op zoek naar een, noem het maar een hulpstok/stang om de hogere zijplanken te kunnen verwijderen. Ik heb al eens bij onze garage gevraagd om zo'n hulpmiddel maar die hebben het altijd te druk. Zijn ze ergens te koop, dan hoor ik het graag van jullie. Groeten, Jaapo.
 10. Ja daar heb je gelijk in, moet ik ook vaker gaan doen denk ik,
 11. Ja Trieftol, leuk dat je dat vraagt ik vind het nog steeds super om te doen. Ik moet ook toe geven dat het werk in het stukgoed zwaarder is dan ik verwachte. Lange dagen en sjouwen, sjorren, dak omhoog enz. daarbij krab ik nog weleens achter me oren, vooral als er een collega bij je staat waarvan de container gelost of geladen wordt, die doet alleen de deuren open als het mag van de klant, haha. Maar al met al heb ik het nog wel naar me zijn hoor. Groeten Jaapo
 12. Beste Collega's, Weet iemand misschien waar ik 2 scharnieren kan kopen voor mijn koelkast in een Daf 105 XF? Groeten van Jaapo.
 13. Hallo Heren Chauffeurs, Sorry voor mijn late reactie, maar wil de jullie toch nog even laten weten waar ik voir heb gekozen. Ik rij met stukgoed bij E. van Wijk naar Duitsland, Oostenrijk. Mooi werk en fijne collega's. Jullie allemaal nog bedankt voor de leuke reacties. Groeten, Jaap.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden