Spring naar bijdragen

Wellenaar

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Wellenaar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Waardering in de gemeenschap

  1. Heel erg bedankt voor je goede hulp, voelt toch goed dat ik niet de enige ben die in deze situatie zit of zat. Je zet me zeker aan het denken en ik denk dat je mening mij bij zou blijven tot aan de tijd dat ik me keuze moet maken. Ik ga me hart volgen en me dromen proberen waar te maken. Waarschijnlijk stel ik dan een paar mensen teleur maar het is niet anders aangezien ik zelf weet wat het beste voor mij is. Ik ga liever met een goed gevoel naar mijn werk waar ik een wat minder salaris voor krijg dan dat ik met tegenzin naar mijn werk ga waarvoor ik een goed salaris krijg. Werken doe je tot je 70e later en dus kan ik maar beter een goede keuze maken. Ik kan niet wachten totdat ik achter het stuur kan kruipen en lekker kan rijden . Groetjesss
  2. Dit is precies wat ik zelf ook vind, soms denk ik "Had ik maar een lager niveau..." dan was het allemaal een stuk makkelijker geweest. Wel ben ik blij met me niveau, puur omdat ik kan kiezen wat ik wil, aangezien ik het niveau er voor heb. Ook heb je mensen die hun eigen dromen helaas niet waar kunnen maken door een lager niveau, klopt eigenlijk niet helemaal want waar een wil is, is een weg.
  3. Heb er nog zo erg op geprobeerd te letten, maar het is toch gebeurd... Sorry En bedankt voor je hulp!
  4. Goedemiddag, Iedereen heel erg bedankt voor de hulp en voor het meedenken, ik ben in ieder geval een stuk wijzer! In de tijd dat ik mijn Vwo diploma op zak heb, zal ik kijken wat ik echt wil. Kies ik op dat moment voor chauffeur (de kans is 99% dat ik daar voor kies), dan ga ik toch maar naar het MBO en word ik via die weg een chauffeur . Kies ik daar niet voor dan vervolg ik mijn weg via het hbo of wo. Ik blijf wel op het Vwo terwijl het eigenlijk niet nodig is, puur voor de zekerheid. Zeker wil ik een chauffeur worden alleen zit mijn niveau een beetje in de weg (en me moeder...) . Toch vind ik, dat ik de keus moet gaan maken en niemand anders... Bedankt en groetjes!
  5. Als eerste, bedankt voor de info! Een MBO opleiding doen om wat geld te besparen is ook een optie. Kunt u mij misschien een schatting geven over de totale kosten van de rijbewijzen als je ze zelf wilt behalen? (Op internet variëren de kosten nog al wat) Tussen €7.000 en €10.000? Minder of meer? Heel erg bedankt alvast Groetjes
  6. Goedenavond Truckers, Al vanaf jongs af aan droomde ik ervan om chauffeur te worden. Op dit moment zit ik in mijn 4e leerjaar van het VWO, veel mensen raden het mij af om chauffeur te worden en iets beters te zoeken aangezien ik VWO doe. Ik zelf vind dat je moet doen wat je leuk vind en dat ik mijn droom moet volgen. Wel ga ik, ná dat ik mijn VWO diploma op zak heb één 3 jarige opleiding doen (Logistiek & Economie). In de tijd dat ik bezig ben met die opleiding, zou ik eigenlijk mijn vrachtwagen rijbewijs willen halen en al korte ritjes kunnen maken in een vakantie bijvoorbeeld. Na die 3 jarige opleiding kan ik er voor kiezen om chauffeur te worden of toch verder gaan als Logistiek manager, Planner, etc. Op dit moment denk ik dat ik toch dat ik uit eindelijk voor het chauffeurs leven kies . Maar... nu mijn vraag: Is een Vrachtwagenrijbewijs genoeg om chauffeur te worden? Ik kan mij namelijk voorstellen dat een werkgever liever iemand uitkiest met een vrachtwagen opleiding als iemand met alleen een rijbewijs. Kan iemand mij uitleggen hoe dit zit? Met z'n 2 jarige BBL opleiding krijg je volgens mij meer les in de praktijk qua laden en lossen en info over de truck. Wat je niet krijgt bij je vrachtwagenrijbewijs. Ik zou het heel erg waarderen als jullie mij kunnen helpen en/of verbeteren . Veel hulp met mijn loopbaan oriëntatie krijg ik niet van school aangezien ze er van uit gaan dat ik naar een universiteit ga . Zeer fijn weekend toegewenst! En voor de harde werkers die geen weekend hebben, werkse! Groetjes en alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden