Spring naar bijdragen

goorbergh

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    72
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door goorbergh geplaatst

  1. mooi stukje riooljournalistiek ,weinig last van kennis van zaken ...................................
  2. waarom probeer je het niet via een uzb. ik merk zelf (betonmixer ) dat er bij ons weer mensen via een uzb aan de gang gaan omdat het werk in de bouw aantrekt. er zijn de laatste jaren mensen en auto,s afgevloeid maar nu het (eigenlijk onverwacht ) al maanden aanhoudend druk is komt men weer wielen en mensen tekort op met name de piekdagen . het werk zelf is zeer relaxed (voor mij de meest relaxte baan in het transport ooit gehad en dat waren er toch wel een paar) . je kunt er niet meteen voor vast werk in vinden want werkgevers willen voorlopig niemand in dienst nemen maar laat het een opstap zijn .
  3. is dat niet tus h e y ...... van vroeger van den elzen
  4. als ik dat wist zat ik niet hier nu maar op het Haagsche pluche . ik denk dat het een mix moet zijn van lastenverlichting voor bedrijven ,gematigde loonstijging en maatregelen om de eigen markt te beschermen .
  5. een aantal jaar geleden hadden we het gewoon goed met voldoende financiële middelen om een normaal bestaan te hebben . ik hoef geen groter huis of een grotere auto dan mijn buurman en ik gun iedereen zijn rijkdom ook als ik die niet heb. maar waar het om gaat is dat je nu ten opzichte van een aantal jaar geleden meer geld kwijt bent aan allerlij zaken .(ZIEKTEKOSTENVERZEKERING ,GEM HEFF ,ENZ ,ENZ) daar staat een loonsverhoging tegenover die niet in verhouding is en dus per saldo word je armer waardoor je inmiddels je een slag in de ronde moet werken om alleen maar rond te komen . de extra,s zijn er niet meer en per saldo ben je dus armer geworden
  6. oefeningen moeten tenzij het een steunverlening betreft een beetje binnen onze taakstelling liggen . dit hoort daar helaas niet bij, maar als een mooie GVA zou het wel wat zijn . ben alleen bang dat het dan op eigen kosten moet.
  7. kun je dat ook geregeld krijgen voor 30 natres b-cie en dan specifiek voor pel 2 ?..............lijkt me wel een leuk pelotons uitje
  8. je hebt gewoon je c rijbewijs nodig en code 95 . maar dit is de basis. verder vca is wel handig(niet dat men er veel naar vraagt maar het kan voorkomen). om je kansen te vergroten is E achter C ook niet verkeerd en een aantal jaren ervaring in een andere vorm van transport wordt ook wel gewaardeerd. dit is omdat het toch bewegende lading met een hoog zwaartepunt betreft en er veel op de cm wordt gereden op steeds weer wisselende plekken. als je alleen beton rijd verwacht dan geen honderden km per dag en je bent dan ook vaker bezig met lossen dan met rijden. echter met E kan het ook zijn dat je andere werkzaamheden moet verrichten (trekken oplegger) bv zand en grint rijden (doe ik ook ). dit maakt het geheel wel een stuk afwisselender . vaak hebben UZB,s wel vacatures voor betonmixerchauffeurs . zo moet je er toch inrollen als je dat echt wilt want met vacatures is het in de beton niet dik gezaait op dit moment zoals overal. alleen word op piekmomenten van een uzb gebruikgemaakt en zal dit vaak aan het eind van de week zijn en niet heel de week . ik hoop dat je iets aan deze info hebt.
  9. die wil ik ook ..............een cabriotruck
  10. klinkt al een stuk beter als dat zeikleid van radio 2
  11. allemaal negativisme, maar het is wel zo dat er een omslagpunt bereikt is en dat door de nodige media aandacht. en als er niets tegen gedaan word is het ook niet goed
  12. voor de zoveelste keer files worden niet door vrachtwagens veroorzaakt(maar dat doet het wel lekker bij het grote publiek). en ook zijn binnenvaart en wegtransport op elkaar aangewezen (intermodaal )dus samenwerken met elkaar en niet de binnenvaart voordelen ten opzichte van het wegvervoer geven .
  13. yep,gefeliciteerd succes
  14. goorbergh

    Chauffeur gezocht

    goed, voor een beginnend chauffeur is het een aanvaardbaar salaris, maar is hij ook bereid om later meer te betalen?.
  15. de vrouwen in bulgarije mooier??? ja als je van snorren houd wel
  16. goorbergh

    Chauffeur gezocht

    weer een die voor een dubbeltje op de eerste rang wil zitten .
  17. ja, maar z'n muziekkeuze is wel dik in orde(vind ik tenminste)
  18. de nieuwe hippies zijn opgestaan
  19. goorbergh

    Selman

    ik zou er al meteen genoeg van hebben als het zo moet
  20. ja , maar dat zijn er niet zoveel als polen en ook daar gaat het heel langzaam beter kijk maar eens naar de ontwikkeling van de lonen in roemenie. en dat is ook de bedoeling ,wij wat minder zij zo snel mogelijk wat meer. want je kunt er wel op blijven ********** maar het is nou eenmaal realiteit. zo snel mogelijk een heel eind richting onze lonen dan moeten ze het weer op kwaliteit zien te winnen en de polen kunnen dat zo langzaamaan wel maar de roemenen en bulgaren voorlopig nog niet .
  21. nou, gevolg is dus dat daar de lonen stijgen als ze niemand meer kunnen krijgen. op termijn zullen ze dan ook liever in eigen land blijven .
  22. ik weet niet waar je woont wimpiewampie maar in duitsland vragen ze nog genoeg chauffeurs en daar kun je over je salaris onderhandelen omdat er niets in een cao is vastgelegd.
  23. defensie is vrijgesteld van de tachograafplicht maar in het algemeen probeerd men wel de rijtijdenwet te hanteren. in een 4 tonner zit niet eens een tacho.
  24. je kan hier zien dat er geleerd word...........vooral door de duitse overheid die zagen dat ze dit in fr en it al lang zo deden en dachten van zo kunnen wij het ook gaan doen . in heel europa hetzelfde systeem ,daar gaat het niet beter van worden voor chauffeurs alleen voor de staatskassen want in veel gevallen draait het daarom.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden