Spring naar bijdragen

Rubber Duck

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Rubber Duck

  • Verjaardag 01-04-1976

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Rubber Duck's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. http://nl.youtube.com/watch?v=Oh3S2vnHIuY :tu:
  2. hoi gozer zo alleen word tijd om wat aan je vrienden lijst te werken dus mijn verzoek is kom in mijn vriendenlijst je kunt bij mij kijken wie er al in zitten gr marcel

  3. Volgens mij had ik de topic niet gelezen, maar heb nu een aardig indruk van de selectieprocedure, bedankt voor de info:tu: Ik had ook recent bij Heisterkamp gesolliciteerd, zit nog op een responce te wachten.
  4. Bedankt voor jullie reactie en advies, dit zet mij natuurlijk aan het denken en neem dit uitteraard mee!
  5. Zo de eerste stap naar mijn droombaan is gezet, het kan mij niet snel genoeg gaan! Heb me bij MF uitzendbureau, Randstad en VTL aangemeld. Ik kreeg vervolgens te horen dat je eerst naar een informatieavond moest gaan, hier wordt alles verteld over het beroep van vrachtwagenchauffeur en daarna zal er een intakegesprek plaatsvinden en als je motivatie goed genoeg is moet je eerst een capaciteitentest afleggen en dan mag je met de opleiding beginnen. Wie heeft ervaring met het bovenstaande en kan mij hierover meer vertellen? en wat voor soort testen zijn het eigenlijk? Alvast bedankt!!:tu:
  6. Iedereen bedankt voor de warme ontvangst!:tu:
  7. Hallo iedereen! Ik las al een tijdje mee op het forum en nu wordt het hoog tijd om mij even voor te stellen. Ik ben 32 geboren in Groningen en woonachtig in Assen (prov. Drenthe). Na het behalen van mijn rijbewijs B, was ik al geïnteresseerd in het behalen van mijn groot rijbewijs. Maar aangezien ik destijds bij een financiele instelling werkte is het allemaal blijven liggen, totdat ik een tijdje bij het UWV heb gewerkt de drang om als vrachtwagenchauffeur aan de slag te gaan is steeds gaan groeien! En nu heb ik besloten om dit door te zetten, waarom die interesse denken jullie? Nou als kind zijnde zag ik ooit de film CONVOY (met o.a. Kris Kristofferson), ik was volgens mij een jaar of 10. Het leek me echt geweldig om een vrachtwagen te besturen. Nu 22 jaar later wil ik de eerste stap gaan zetten om mijn droom te verwezenlijken, een stukje genieten van de vrijheid en bij onbekende plaatsen komen, klinkt een stuk beter dan bij het UWV werken, waar je iedere keer de juiste status op je PC moest zetten, bijv. even naar de WC dan moest je weer je status aanpassen, zo erg was dat! Voordat ik daadwerkelijk kilometers ga rijden, moet ik eerst de opleiding vrachtwagenchauffeur volgen, als jullie ideeen hebben bij welke instelling ik dit kan doen dan hoor ik dat graag van jullie, ik las vaker op het internet dat sommige bedrijven een gratis opleiding aanbieden met baangarantie, dat lijkt mij wel wat. Iedereen veilige kilometers gewenst! Mvg. Rubber Duck:tu:
  8. dvunz, bedankt :tu: voor de info, neem z.s.m. contact op met de bovenstaande instanties!
  9. Hallo iedereen, Zal mezelf even kort voorstellen, ben 32 jaar en woonachtig in de provincie Groningen/Drenthe. Ik zou ontzettend graag vrachtwagenchauffeur willen worden, ben het zat van al die bureaufuncties. Als vrachtwagenchauffeur kun je toch een beetje van de vrijheid genieten! De eerste stap moet ik nog zetten, namelijk ik moet nog de opleiding vrachtwagenchauffeur volgen en natuurlijk rijbewijs C halen, mijn vraag is eigenlijk op het internet lees je overal gratis opleiding met baangarantie. Bij welke instelling kan ik terecht voor een gratis opleiding en baangarantie? Alvast bedankt!!:sjalom: Mvg. Rubber Duck:tu:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden