Spring naar bijdragen

Knoalster

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  2009
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  7

Alles door Knoalster geplaatst

 1. Knoalster

  forumgebruikers gespot

  Niet op de A42 geweest.aar ik kwam nou toch gisteren tegen op de A67 tussen Venlo en Eindhoven? En vanmiddag was het @Schots en Scheef die mij op de A28 spotte ter hoogte van Westerbork.
 2. Knoalster

  waar sta jij vanavond??

  Malden waar het eenvoudig goed is volgens de tekst op het placemat.
 3. Knoalster

  forumgebruikers gespot

  Dat kan kloppen. Gistermorgen van Selters naar Emmlicheim. Heb jou dan helaas gemist.
 4. Knoalster

  forumgebruikers gespot

  10 minuten geleden @andremast gespot op de A2 ring bij Eindhoven
 5. Ik heb het ooit anders meegemaakt toen ik nog bedrijfsleider bij de bakkerij/horeca groothandel was. Ik was op vakantie toen ik door onze vertegenwoordiger gebeld werd dat een van mijn chauffeurs een dodelijk ongeval had mee gemaakt in Coevorden. Een ouder persoon op scootmobiel kwam plotseling over steken direct achter een tegemoet komende vrachtwagen. Toen ik direct vanaf mijn vakantie adres terug wou komen, werd mij verteld dat dat niet nodig was want onze directeur was toevallig ook in het bedrijf. Pas later ben ik er achter gekomen dat deze 20 minuten na het telefoontje van onze chauffeur zogenaamd terug moest naar het hoofdkantoor in Leeuwarden. Die klootmongool had direct in zijn directie-auto moeten stappen en naar onze chauffeur moeten rijden. Zijn woorden toen we door hen werden overgenomen heb ik nog steeds in mijn oren: "Als directeur sta ik altijd voor jullie. Jullie kunnen altijd achter mijn rug schuilen". Ja, ja.
 6. Knoalster

  forumgebruikers gespot

  Zojuist na lange tijd weer eens in het zonnetje gezet door @Marotrans op de A28 bij Nieuw Leusen.
 7. Knoalster

  forumgebruikers gespot

  Zag inene een paar lampen flitsen aan de overkant 😁.
 8. Knoalster

  forumgebruikers gespot

  @Teddybeer die mij op de A28 tussen Zwolle en Nieuwleusen betrapte en naar mij seinde terwijl ik metijn gedachten even ergens anders zat 😏.
 9. Knoalster

  forumgebruikers gespot

  Was dat zojuist @zoetwatermatroos die naar mij seinde op ring 1 in Antwerpen bij de betaling? Zag in een ooghoek lampen knipperen
 10. Knoalster

  forumgebruikers gespot

  Balen André, heb je inderdaad niet opgemerkt 😒.
 11. Knoalster

  Hoera een zoon!

  Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon. Nu aan jullie de taak om hem wegwijs in deze wereld te maken (gaat vast wel lukken 🙂 ). Hendrik
 12. Knoalster

  forumgebruikers gespot

  Stiekem nog even een foto maken he @steenhaas1🤣
 13. Weekje vrij . Vorig jaar een jaarkalender ingediend met alle dagen/weken die ik vrij wou hebben. Alles goed gekeurd . Werken is niet erg, maar vrij zijn helemaal niet .
 14. Spoedig herstel Matthieu.
 15. Knoalster

  Navigatie app

  Wat zijn je slechte ervaringen er dan mee Corné?
 16. Knoalster

  Navigatie app

  Ik ben eigenlijk nog wel benieuwd of TomTo überhaupt nog met de Go Expert 6 of 7 met ingebouwde sim komt. Sinds vorig jaar zijn ze al te leveren met bluetooth verkeersinfo en volgens hun website zou dan aan het eind van het jaar de versie met simkaart komen. Maar tot op heden kan ik op geen enkele site daar informatie of prijzen over vinden.
 17. Knoalster

  forumgebruikers gespot

  Als je mij bedoelt Adri, dan is het antwoord: nee 😏
 18. Knoalster

  forumgebruikers gespot

  Sorry, jou niet gezien Adri 😒.
 19. Knoalster

  forumgebruikers gespot

  Wel een stenen-auto in mijn ooghoek zien rijden, maar verder niet nagedacht. Dus sioiry voor het niet herkennen Henk 🙄.
 20. Ik ben zelf ook fel tegen welke vorm van drugs, maar juist deze live versie van Doe Maar met Nederwiet vind ik zelf ook geweldig. Als je naar de clip kijkt zie je het plezier van die gasten afstralen.
 21. Knoalster

  forumgebruikers gespot

  Ik was vorige week wel alweer aan het werk, maar ben vandaag en morgen vrij omdat wij nieuwe dakpannen bij ons thuis op het dak krijgen. Ik had vrijdag wel al begrepen dat er vandaag een collega op zou rijden in de buurt omdat zijn auto voor onderhoud in de garage staat.
 22. Knoalster

  forumgebruikers gespot

  Inderdaad bij Bavel even naar elkaar gezwaaid . Die M.A.N. heeft een Drentse vlag, met daarin het midden de Groningse vlag. Heeft hij bewust gedaan omdat ik al de Groninger vlag voorop heeft.
 23. Knoalster

  forumgebruikers gespot

  Vanmorgen net voor de Frans Tijsmantunnel een enthousiast seinende en toeterende @Dokus. met een huiftrailer erachter 🧐. Moest je echt aan het werk Dolf 🤣?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden