Spring naar bijdragen

Knoalster

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    2027
  • Geregistreerd

  • Gewonnen dagen

    7

Alles door Knoalster geplaatst

  1. Dat was ik niet. Ben niet meer de enigste DAF bij ons met de Groninger vlag voorop. Heb er een jonge collega bij die dat ook op auto heeft. Deze heeft ook nog 2 lichtbakjes achter de vooruit.
  2. Gezien en gezwaaid, al blijf ik meer op een Volvo aan het letten.
  3. Je hebt volkomen gelijk. Tsja met ouderdom gaat het geheugen ook achteruit 😅, bedoelde inderdaad Realzeus.
  4. Vandaag (en trouwens vorige week ook al een keer) werd er door een Arriva bus driftig naar mij geseind op de N33 vlakbij rolde. Neem aan dat dit @Vledder was?
  5. 2024 Had inderdaad beter voor je kunnen beginnen Andre. Beterschap gewenst en doe het op je eigen tempo.
  6. En volgens mij was ik eens een keer de 1e die seinde en zwaaide
  7. Mij is door de heftruckchauffeur verteld dat het bovenste dek helemaal bol is gaan staan door de hitte. Wij hebben de verhalen gehoord en gelezen dat de bemanning van het bovenste dek naar beneden is gesprongen. Ik kon daar de reddingsboot nog zien hangen en begrijp niet dat ze die niet gebruikt hebben om van boord te komen.
  8. Moest vanmiddag in de Eemshaven laden in een loods van Wagenborgen, pal naast de daar aangemeerde Fremantle Highway. De deur naar de kade stond open en ik kon het niet laten om even daar door te lopen. Als je er toch zo dicht bij staat .......
  9. Ik zag je deze keer al aankomen Pieter, leuk om je daar ook eens te spotten .
  10. Jazekers. Auto's gaan er normaal gesproken bij ons uit met ongeveer 1.200.000 km. En gemiddeld doen wij 120.000 km op jaarbasis. Dus zal normaal gesproken nog zekers 6 jaar er mee moeten doen. Mooi op tijd om de 2e generatie XG in ontvangst te nemen 😆. Wel Former Sipma even overtuigen tegen die tijd weer DAF's te kopen 😉.
  11. Heb daar vorige week vrijdag inderdaad pauze gemaakt ja, samen met nog een andere collega. En volgens mij hebben wij ook nog naar elkaar gezwaaid afgelopen woensdag op de N33 tussen Assen en Rolde.
  12. Zoals gebruikelijk, je weer niet gezien.
  13. Vervelend bericht André. Gecondoleerd en veel sterkte gewenst.
  14. Je kunt altijd nog als je met een combi of trekker-oplegger rijdt de rode slang loskoppelen zodat de volgwagen geremd staat en dan van het trekkend voertuig de handrem los laten. Blijft de motor ook doorlopen. Maar denk dat ik je dat niet hoef te vertellen Peter 😁.
  15. Een goed uitgeruste chauffeur is anders ook wel een veilig iets Eeweep. Daar staat mijn auto nu ook met iets verhoogd toerental te draaien om de cabine met de gewone airco te koelen. Mijn auto is helaas niet uitgevoerd met standairco en ik had toen ik deze nieuw kreeg geen zin omdat zelf te bekostigen.
  16. Geen goede berichten Alain. Ik wens je een voorspoedig herstel en dat je er niets aan over mag houden.
  17. Knoalster

    Landcode invoeren

    En het hoeft pas op de eerst veilige mogelijkheid op of na de grens. Al is die veilige mogelijkheid (parkeerplaats) kilometers verder. Je ziet tegenwoordig veel "chauffeurs" op de vluchtstrook direct voor of direct na de grens staan.
  18. Knoalster

    Navigatie app

    Wat zijn je slechte ervaringen er dan mee Corné?
  19. Knoalster

    Navigatie app

    Ik ben eigenlijk nog wel benieuwd of TomTo überhaupt nog met de Go Expert 6 of 7 met ingebouwde sim komt. Sinds vorig jaar zijn ze al te leveren met bluetooth verkeersinfo en volgens hun website zou dan aan het eind van het jaar de versie met simkaart komen. Maar tot op heden kan ik op geen enkele site daar informatie of prijzen over vinden.
  20. Dat dus, daar ben ik ook bang voor.
  21. Ook mijn condoleances Matthieu. Ik vind dat je erg sterk in je schoenen staat door je rit af te maken. Maar je vader heeft een prachtige leeftijd mogen bereiken.
  22. Allememachies, daar heeft iemand een paar engeltjes als bijrijder gehad zeg. Pfff je hebt voor de rest van je leven al je geluk verbruikt volgens mij.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden