Spring naar bijdragen

Outlander

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  5
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Over Outlander

 • Rang
  Chauffeursforum Lid

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Bedankt voor al jullie reacties! Lijkt mij niet verkeerd om deze vraag op dit forum te stellen lambiek , daar is een forum juist voor is mijn mening. Natuurlijk zijn er altijd positieve en negatieve ervaringen bij elk bedrijf, maar het is toch wel een teken aan de wand als je tientallen negatieve reacties krijgt tegen een paar positieve.
 2. Eerdaags word ik op gesprek uitgenodigd bij van de Wal Transport in Utrecht. Nu is mij de naam wel jaren al bekend maar ik had een vraag aan jullie chauffeurs.Is er iemand bekend met van de Wal Transport in Utrecht? Of heeft iemand goede of slechte ervaring ermee?
 3. Ja, ik zie inmiddels wel dat het Ferry vervoer zoals het vroeger aangeboden werd in Nederland ook wel veranderd is. Maar er is nog méér werk dus zal wel ff kijken. Ik vond het vroeger altijd het fijne van Ferrymaster, je ging je trailertje ophalen in Europoort meestal met 1 complete lading voor Duitsland, lossen en dan 1complete lading of soms 2 en weer terug kachelen naar europoort dat beviel me wel. Ik ben niet z'n stukgoed chauffeur met tientallen adressen, maar ieder het zijne natuurlijk. Ik zou ook graag op Engeland willen rijden maar met dat Callais gekloot lijkt het me ook niet z'n pret
 4. Bedankt voor jullie reacties! Ik zit ook véél vacatures na te kijken op het Internet maar vind eigenlijk héél weinig over chauffeurs voor Ferrymasters die gevraagd worden. Tja het is wel weer moeilijk om na z'n lange tijd weer een goede keuze te maken. Ik merk wel dat er ontzettend véél veranderd is in de transport. Het eerste wat ik al merkte was dt dat ik een paar weken geleden belde naar het CBR om mijn "vodje" chauffeursdiploma te laten vervangen, werd aan de ande andere kant van de lijn hartelijk toegelachen dat dat al niet meer bestond! Dus nu de code 95 halen. En zoeken en solliciteren
 5. Dag allemaal, ik ben 55 jaar en na een lange periode géén chauffeur meer te zijn geweest wil ik weer aan de slag als internationaal chauffeur. Ik ben er vele jaren uitgeweest maar heb vroeger Ferrymasters getrokken. Mijn vraag aan jullie is weten jullie bedrijven die voor Ferrymasters rijden en ook misschien die chauffeurs vragen voor het Ferry vervoer? Alvast bedankt!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden