Spring naar bijdragen

wilco1

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  37
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

wilco1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

 1. Volgens mij doen dat de meeste transporteurs.de een kan nog goedkoper dan de andere rijden.De chauffeurs te duur zeggen ze,maar ik weet zeker de prijs voor het transport is te laag.Doen de werkgevers allemaal zelf aan mee.ik heb geen medelijden met transporteurs. waar een bedrijf failliet gaat neemt een ander het over,want de goederen moeten toch wel vervoerd worden.
 2. wilco1

  Koehoorns

  probeer het eens bij een kinderboerderij...........:banaan:
 3. toch raar.....niemand doet,maar iedereen weet ervan. hoeveel personen doen hier niet lekker schijnheilig,alsof ze er allemaal vies van zijn!!!!
 4. hey,waar vindt je die parkeerplaatsen met hobby hoertjes??? Niet voor mijzelf hoor........,maar dan rijdt ik er echt niet heen. Echt niet...........:ja:
 5. niet om het een of ander,maar als je op cruciale momenten het contact met de pedalen verliest,en dus geen controle meer hebt op het voertuig,wil ik toch niet met mijn personen wagen met inhoud achteraan in de file staan!!!! En met die blokjes ik heb het inderdaad nog nooit gezien,maar het lijkt mij beter dan met b.v. cowboy boots,tegenwoordig moet je zowiezo bijna overal veiligheidsschoenen aan,en niet voor niets. En die tips om de luchtvering te laten zakken,dus zonder geveerde stoel rijden,dan kan die jongen over een paar jaar mooi de ziektewet in vanwege een hernia,maar dan heeft die in elk geval geen probleem meer met de pedalen...toch. en je kunt een onderwerp toch wel een beetje luchtig opnemen!.
 6. nou met die blokjes werkt anders goed hoor!! Jij:stom: moet niet zo chaggereinig zijn,met zulk mooi weer
 7. probeer het eens met houten klosjes op de pedalen(hahaha),heeft mijn dochtertje ook voor op haar nog iets te grote fietsje.:tu: Of jij hebt een te grote auto.....(hihihi). En waar rij jij meestal,dan blijf ik daar weg,voor als je niet kunt remmen. En om als optie je luchtvering van de stoel uit te zetten,dan kun je hem er net zo goed uithalen en een keuken stoel monteren,net als vroeger de turken hadden in die rommel.
 8. wilco1

  Brief ontvangen (Duitsland)

  Je moet gewoon alle gegevens invullen en terug sturen. Als je liegt of niet reageert trek je na verloop van tijd alsnog aan het kortste eind. Dan loopt het via de hollandse politie.(ze helpen elkaar tegenwoordig om iemand te laten betalen). En dan ben je er ook sneller vanaf. een rijverbod zit er niet in voor jou,want het is buiten de bebouwdekom,maar een puntje of twee kan wel. En nog een troost het kost minder dan in holland(nog wel). Hard rijden loont,als je het maar consequent doet.!!!
 9. wilco1

  Brief ontvangen (Duitsland)

  we leven nu wel in het euro tijdperk hoor,dus van jou is al lang geleden
 10. wilco1

  Olieprijs daalt fiks

  ohohoh, wat hebben we het allemaal toch slecht. 3x per jaar op vakantie, 2a3 auto's voor de deur, miljoenen aan vuurwerk per jaar de lucht in, alles willen hebben,maar de benzine is toch zóóóó DUUR. En over goedkope transport bedrijfjes: moet je ze horen klagen over de bak en in de restaurants, als iedereen voor weinig werkt wordt het nooit beter. Ze rijden wel de prijs kapot
 11. wilco1

  Wat is T.I.R.?

  WHOEHAHAHAHA JIJ BENT WEL ERRUG SLIM BEZIG. NEEM ER NOG EEN PAARbiertjebiertjebiertjebiertje
 12. wilco1

  Olieprijs daalt fiks

  jajajahahahaha:wave:
 13. wilco1

  Olieprijs daalt fiks

  als je wil rijden moet je gewoon betalen.....
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden