Spring naar bijdragen

1934

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  539
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  34

Alles door 1934 geplaatst

 1. 1934

  Bah bah trieste situatie

  hop dan maar wat foto’s van interieur
 2. 1934

  Bah bah trieste situatie

  Klopt DW vlogt (kijk vooral eens naar het filmpje waarin we hem meenemen met de motor),let op de camper die gefimt word is van mijn kleine broertje ook een Scania maar ander interieur en een zwarte grill,onze komt voorbij op de achtergrond.
 3. 1934

  Moordaanslag.

  Respect voor zo iemand ,hoop voor die man dat hij zijn beroep weer kan uitoefenen met plezier. En hoop dat de uitvoerders van die laffe streek elke dag een pak slaag krijgen in de bajes,en de vermeende opdracht gevers die mogen wat mij betreft afbranden
 4. 1934

  Bah bah trieste situatie

  niks mis mee,eten hier inderdaad gewoon goed met vers vlees,moet wel zeggen dat ik de gekookte schapen koppen toch achterwege laat .
 5. 1934

  Bah bah trieste situatie

  Gisteren door Gorges du dades gegaan,tot einde waar de piste begint die gaan we maar met de quad doen,staan overigens nu in de bergen op 2300 mtr (-4) de kachel maakt overuren.
 6. Tja gek hé dat niemand meer chauffeur wil worden,regels regels regels regels nog eens regels en heel de dag rekenen dat je het goed doet met de rijtijdenwet. Komt er ook nog aan bij de nieuwe tachograaf dat je in plaats van 28 dagen ,56 dagen terug verantwoording af moet leggen,en dan allemaal een loonsverhoging krijgen die niet eens de inflatie afdekt !!!!!!! Ik zie het als ethanol chauffeurtje pesten,door centrum Tilburg en Oisterwijk rijden meerdere malen per week s,nachts gigantische goederenwagons met gevaarlijke stoffen,iedereen protesteert en er gebeurt niets mee al jaren zo.Misschien andere belangen ! Nogmaals enorm veel respect voor iedere beroepschauffeurs hoor !!
 7. 1934

  Bah bah trieste situatie

  Het is onvoorstelbaar hoe het is veranderd zoals ik al schreef we komen al jaren in Morocco maar door Corona vanaf 2019 een paar jaar onderbroken,de pas herken je niet meer lijkt echt meer op de A2 zo mooi en strak aangelegd en is bijna klaar ! mooie vangrails ,bewegwijzering,lantaarns,etc etc ook in de steden en zelfs in de dorpjes zijn trottoirs en verharding,waar je normaal omver word gereden door taxi,s (Mercedes 200 en 240) diesels nu echt alleen maar nieuwe Dacia lodge enz enz. We gaan nog verder naar het zuiden misschien is daar de civilisatie nog niet zo ver. Wat verder opvalt is de enorme nieuwe vrachtauto’s van MAN en SCANIA die je overal ziet,wel allemaal euro 3 en zonder Ad bleu. ik zal de aankom de weken nog wat foto’s posten. Nu eerst maar even van de zon genieten
 8. 1934

  Bah bah trieste situatie

  Inmiddels via Europa in Morocco aangekomen,waar we voor de Corona regelmatig verbleven hier weinig triest tegen gekomen was in het verleden wel anders (illegalen criminelen) die de haven steden bijna bezetten om naar Europa te gaan ! Met de Ferry naar Tanger Med geen enkele immigrant gezien,ook hier aangekomen met een lege tank,de diesel die ons hier heeft gebracht was nog van Turkse afkomst € 1,27- en hier in Morocco kost hij omgerekend € 1,30- dus rap alles volgegooid en volle gas naar het zuiden. Dwars door de binnenlanden , ongelooflijke mooie route,s door de bergen op mooi vers asphalt en een schone omgeving ,sinds enige jaren is hier de plastic zak verboden. Over de Tizni Thika pas richting de woestijn,boven op de pas maar 6 gr maar nu beneden alweer 22gr.
 9. 1934

  Is Cor aangehouden?

  Lijn is weg !!!!!!!! En dit bericht straks ook denk ik gebeurd nogal eens 😥😥😥😥😥😥😥😥
 10. 1934

  DAF topic

  Oja en hangen de uitlaatgas meter vrolijk in de verkeerde (open) uitlaat en vragen wil u even gas geven,ik denk heeft hij dat nu niet in de gaten ? Maar nee hoor perfect in orde hoor meneer ?
 11. 1934

  DAF topic

  Afgelopen week apk gedaan in Spanje,controle verlichting,als alles brand is het goed meneer ? Mooie bull bar (ja is met tuv keuring)ik zie u kentekenplaat slecht meneer,tja zeg ik tegen die man daar heeft u gelijk in (hangt achter de bull bar). Maar u mag hal 2 in voor verdere controle,remmenbank op en die schuifplaat ter controle wiellagers en andere torsie krachten,controleur gaat vervolgens nog even onder de truck door,en komt naar een minuutje weer boven en zegt zit veel uitlaat onder meneer. Ik denk nu zal het komen maar niets is minder waar graag met dit papier naar de balie,goedgekeurd en binnen twee uurtjes heeft u op de mail u APK formulier rechtsgeldig voor Nederland binnen ! Oja voor € 67,- inc btw. Kortom weer een reden om geen apk te doen in NEEderland ? Kost bijna drie keer zoveel en is altijd gezever.
 12. Alles waar TE veel voor staat gaat mis,maar de realiteit is toch echt dat drugs erbij hoort heden ten dagen ! Niet voor mijn hoor,maar het is niet weg te denken in deze maatschappij.en wat betreft de overstap van softdrugs naar harddrugs dat verband zie ik niet en met alle respect Ayla verhuizen naar America om te blowen zegt ook veel over de geestestoestand van iemand .(nogmaals absoluut niet naar bedoelt hoor,maar is wel mijn mening) Heb zakelijk met enorm veel blowers te maken gehad en heb absoluut niet het idee en ook niet meegemaakt dat de overstap naar harddrugs zo gemaakt was. En de oplossing heb ik niet hoor maar een van € 3,50- of nog meer zal er niet aan bijdragen dat de pillenverkoop af zal nemen.
 13. Had de NEEderlandse overheid niet gewoon als eerste een cocaïne fabriek ?? Ja je leest het goed de overheid ! En was het niet zo dat in de noordelijke landen tot in de jaren 80/90 gewoon speed op dokters advies werd voor geschreven ? (Zie onze vriend google) Wat absoluut niet wil zeggen dat ik het eens ben met het nieuwe normaal,want voor mij ben je knotsgek als je met die chemische rommel achter het stuur gaat zitten !! Indrinken in de keet en verder nog maar wat nuttigen blijkt normaal te zijn ? Tja wat wil je met de huidige bierprijzen ? Dan is de stap naar een pilletje maar klein,z,on kutpil kost minder dan een glas bier ! Ach Pim zij het jaren geleden al ons land is verrot.Of berichten lezen dat Oekraïne,s militairen bij veroveringen volop spuiten of zelfs russische militairen aantreffen die als zombie,s rondlopen en compleet van de wereld zijn van overmatig drugsgebruik of hun heil hebben gevonden in zelfgestookte alcohol rotzooi. Misschien gaan ze beter aan de wiet ? Daar word in ieder geval niemand agressief van en mensen worden relax en vrolijk,wat je natuurlijk ook niet moet hebben achter het stuur. Hoe is het trouwens met de spanjaard die betrokken was bij het ernstig ongeluk ook bij hem bleek er toch sporen van cocaïne te zijn gevonden,of vind onze overheid het gebruik eigelijk normaal ? Omdat de halve wereld in de politiek of in de advocatuur met hun neus in de completa pot hangen ?? Dat is toch diezelfde overheid die de coffeshops in het leven houden, je mag het wel roken maar niet telen ? Eenmaal over de drempel van de coffieshop en het is gedoogd ! (Zoiets als je mag wel melk drinken maar geen koe hebben ?) Mooi interessant land dat NEEderland ? Of (zie vriend google) waaruit blijkt dat ook onze politie niet vies is van een pilletje of lijntje ......................... niets menselijks is ons vreemd.blijkt helaas van de controle op de veiling onder de chauffeurs. Fijn weekeind allemaal,
 14. Zo zijn ze wakker geworden ? Dit lijkt er veel meer op,wat als hoogste prioriteit in de cao opgenomen dient te worden als basis is een normale verhoging gelijk aan de jaarlijkse inflatie. Hoef je over deze indexeringen geen domme discussie te voeren en kan de vakbond zich richten op verhogingen die wel ter discussie zouden kunnen staan en arbeidsomstandigheden.
 15. 1934

  Onderhandelingen CAO 2023

  30 transporteurs die per stuk toch een kleine 500 miljoen waard zijn ongeveer !!!!!!! Knap onderhandeld als je van deze baasjes 7,5% erbij krijgt 😞😞 in de nieuwe CAO ???? 😞😞😞🥴🥴🥴🥴 en dan te weten dat de gemiddelde verhoging (ex brandstoftoeslag) op 10% is gezet.Dit is gewoon te vinden op internet. Wie is er nu gek ?
 16. 1934

  zonnetje..!!

  Mooie ochtend,bakkie koffie erbij en gister heerlijk gegeten Tiny 😉 en met de zon komt het weer goed zo te zien. Oost Griekenland
 17. Ach voor de rijkelijke uitkering die ze hebben gehad ivm de overname🤔,tja die Ge had toch geen opvolgers,en alles lekker in overleg. Kan ik het begrijpen dat ze niet overwillen,zeker gezien het verleden en helaas nog steeds heden,gezien de omgang met mensen, collega,s , of werknemers waar de firma om bekend staat 😥😥😥 Hoplakee weer een mooi allang bestaand bedrijf naar z,on prachtige transportondernemer die een dusdanige visie heeft op het transport dat er echt helemaal niemand van de Nederlandse jeugd zin heeft in dit mooie beroep !
 18. Veel werk zegt niets over de opbrengst Rob, Beter het schuim van de handel,dan het vet van het werken ! En om met jouw woorden af te sluiten,let jij maar eens op wat er failliet gaat de aankomende tijd,ondanks het zogenaamde personeels tekort en nu er zo ontzettend veel werk is ! DAT KAN TOCH BIJNA NIET ? We gaan het zien.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden