Spring naar bijdragen

Marco2000

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  11
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

3 Neutral

Over Marco2000

 • Rang
  Member

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Oké, tot nu toe nooit wat geks gezien op de tachograaf dus zal wel goed zitten. Maar bedankt voor de tips als ik ze toch ooit nodig heb. Het gaat verder allemaal erg goed, nog helemaal geen gekkigheid meegemaakt alleen wat toeterende automobilisten maar dat hoort er bij denk ik..
 2. Ah, nu snap ik het. Bedankt! Ik zet wel de tachograaf op bedje voordat ik de pas uitvoer dat wist ik nog van die korte tachograaf les op school. :-) Ik weet niet of er snachts met de auto gereden word. De auto staat namelijk op de zaak, ik zal hem dus voor de zekerheid wel altijd op out zetten.
 3. Oh misschien heb ik print op ja gezet. Ik heb namelijk iets veranderd bij het uitwerpen van nee naar ja. Morgen maar is proberen of ik dat fout deed.
 4. Vandaag gelukkig niet vergeten de bestuurderskaart uit te werpen, alleen kreeg ik er ook een printje uit terwijl ik daar niet om vroeg. Is dat standaard of doe ik wat verkeerd? Ik druk gewoon op dat driehoekje knop naast de 1 knop om mijn kaart uit te werpen.
 5. Kijk, da's mooi! Daar ga ik is lekker naar kijken in mijn pauze. Bedankt!
 6. Oké helemaal goed! Bedankt voor de reacties.
 7. Oké, even een printje uitdraaien en op de achterkant schrijven dat ik het vergeten was oid?
 8. Bedankt voor jullie Tips! Eerste werkdag ging best goed. Eerste paar bakken was wel even een gedoe maar kreeg er toch al snel de handigheid er wat meer in. Alleen ben ik aan het eind van de rit dom geweest. Want ik ben vergeten de bestuurderskaart uit de tachograaf te halen en hem op rust te zetten.... Ik was het helemaal vergeten doordat ik het niet gewend ben. Zal dit problemen op kunnen leveren?
 9. Oke, helemaal goed! Toch bedankt voor jullie tijd.
 10. Jazeker! Alleen vind ik het altijd wel fijn om vooraf vast wat dingen te weten.
 11. Goedemiddag, Ik heb voor een paar weken terug mijn rijbewijzen gehaald dus dit word mijn eerste keer alleen op de vrachtwagen. Volgende week begin ik op de portaalauto en ik vroeg me af of jullie algemene tips hebben over de vrachtwagen, en mogelijk specifieke tips voor de portaalauto. Groet, Marco
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden