Spring naar bijdragen

VinceCanisius

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  8
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

1176 profielweergaven

VinceCanisius's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Waardering in de gemeenschap

 1. Oké dat klinkt goed! Bedankt voor je feedback.
 2. Ik ben aan het valideren of er behoefte is aan een product dat voorkomt/constateert of men rookt in vrachtwagens. Als er behoefte aan is wil ik het maken. Oke goed om te horen dat er een partij op controleert. Staat de VWA het wel toe dat er gerookt mag worden of zijn zij er streng op tegen? Wellicht kan ik hun eens benaderen om verder mee te praten.
 3. wordt er rekening gehouden met jouw gestopte rook situatie bij jouw werkgever?
 4. Thanks voor de goede bijdragen! De schadelijke stoffen van roken zijn minstens zo schadelijk als stof voor het lichaam. En niemand wilt een rit moeten maken met contant zand in hun luchtwegen, lijkt me. Is dit een veelvoorkomend probleem bij jou bedrijf, Scania1965?
 5. Hoi Schots en Scheef, Wordt dit beleid nog steeds gehandhaafd door iedere chauffeur en werkgever bij jullie? Denk dat jij dan onder de nette-rokers valt!
 6. Beste chauffeurs, Ik ben op zoek naar chauffeurs waarmee ik in contact kan komen omtrent het sigarettenrook probleem wat speelt in de logistieke sector. Het schijnt dat niet-rokende chauffeurs problemen ondervinden om de werkplek van een wel-rokende chauffeur over te nemen. Mijn oom heeft dit zelfde probleem, vanuit die gedachte denk ik een oplossing gevonden te hebben voor logistieke bedrijven. Het zou mij enorm helpen als chauffeurs (die dit probleem ook herkennen) mij willen benaderen of door hierop te reageren, maar mag ook via 0614170570/vincecanisius@hotmail.com Echt bedankt alvast!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden