Spring naar bijdragen

Domino

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1548
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  2

Over Domino

 • Verjaardag 05-04-1982

Recente profielbezoeken

12701 profielweergaven

Domino's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Posting Machine Rare
 • Reacting Well Rare

Recent Badges

3,9k

Waardering in de gemeenschap

 1. Simon Loos en Peter Appel Transport gaan fuseren Bedrijfsvoering, Management, Overnames, Transportbedrijven – Arjan Velthoven – 26 november 2020 De logistieke dienstverleners Simon Loos en Peter Appel Transport bundelen in 2021 hun krachten en gaan samen verder als Simon Loos. Hierdoor verdubbelt de nieuwe firma qua grootte en verstevigt het haar positie in de top 20 logistieke dienstverleners van Nederland. Beide bedrijven zijn voornamelijk gespecialiseerd in foodretail en foodservice. lees meer.... https://www.ttm.nl/management/simon-loos-en-peter-appel-transport-gaan-fuseren/130779/
 2. Naaaah 😅 Dat is je straf 😆 Tsssssk, ik heb jou er ook mee geholpen 😛
 3. Eindelijk gelukt om met mijn mobiel in te loggen....
 4. Domino

  Moordaanslag.

  Hoe gaat het nu? Ik hoop van harte dat het beter gaat ❤️
 5. Daarom moet hij ook even wachten tot die ellende voorbij is. Denk dat het bij een hoop bedrijven een slappe boel is nu. Al zullen er vast wel uitzonderingen zijn.
 6. Wellicht is het een optie om eens bij St. Vd Brink te vragen..maar ik denk dat je wel beter even kan wachten tot die Corona crisis wat afzwakt.
 7. Hoe vind je gewoon pallet distributie? Je hebt niet altijd dezelfde hoek maar het is fysiek op zich prima te doen, en je zit niet constant in de stad, je komt overal.
 8. Domino

  Domino

  Bedankt allemaal!! 😃
 9. Domino

  Een week van een koetelaar

  Ja die zie ik er nu ook aan zitten. 😅 Maar destijds lagen er enkel roeibootjes. Vond het altijd erg spannend om de oversteek te maken.
 10. Domino

  Een week van een koetelaar

  Jaa daar! En daar ligt ook een pont die je zelf moet bedienen. 30 ton mag hij hebben. Moesten we met de melkauto melk halen op het eiland. Maar als de pont aan de overkant lag moest je met een van de roeibootjes naar de overkant roeien. Mijn collega is een keer een heel eind afgedreven met harde wind. En de baas dacht een keer dat beide lieren vast zaten.... bleek er maar 1 te zijn. Toen hing de melkauto met 1 wiel boven het water. Bijzonder plekje!
 11. Domino

  Een week van een koetelaar

  Dat is zeker thv de Kagereilanden?
 12. Ja joh... en je moet stapvoets met je alarmlichten aan achter iemand aanrijden. Ben altijd blij als ik weer het terrein af mag bij zulke bedrijven. Ik vind het helemaal niet erg als er in het kader van de veiligheid bepaalde regels zijn. Maar soms slaan ze behoorlijk door.
 13. En wat te denken dat je je huisadres moet geven bij sommigen.....
 14. Dat zou ik eens moeten navragen. Maar ken hem niet anders als met 1 oog.
 15. Ik ken iemand die 1 oog heeft. En die mag gewoon met trekker oplegger rijden. Dus ik snap niet waar het vandaan komt dat je 2 goede ogen moet hebben. Ken ook iemand die ik gok, dezelfde "kwaal" heeft als TS en mag ook gewoon rijden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden