Spring naar bijdragen

Domino

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1544
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  2

Waardering in de gemeenschap

3887 Excellent

Over Domino

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 • Verjaardag 05-04-1982

Recente profielbezoeken

11503 profielweergaven
 1. Hier is het weer ook niet heel veel beter, behalve dat het niet lang niet zo koud is als daar :) maar het gaat alle kanten op, van regen en wind en dan vriest het inene weer. Is het ineens weer glad... daar ben ik nooit zo dol op, zeker op die landweggetjes niet want daar wordt niet gestrooid of weinig... maar ja... je doet er weinig aan he ;)

  Fijne zondag nog!

 2. Hey Fland,

  Hoe is het daar in het verre land? Is het al erg koud aan het worden?

  Groetjes Laura :)

 3. .........vervolg op bericht

  Lekke band, bandenboer :) En als ik het 's morgens ontdek bij het overnemen op de zaak bel ik, als er geen collega in de buurt is om te helpen, de baas z'n bed uit :) Ik ben wat dat betreft een beetje onzeker of ik het wel goed doe... straks verlies ik een wiel... heb ik al een keer bijna gehad van de ahw. Auto was naar de garage geweest en we wisten dat er 1 wiel van de ahw afgeweest was, die hadden we ook nagetrokken... hadden ze de andere kant er ook af gehad... Ik kon op de fabriek de moeren nog een heel eind met de hand aandraaien, de gaten van de velg waren zo ver uitgelubberd dat de velg niet meer te gebruiken was. Ik kon die dag nog wel volmaken maar 's avonds is ie eraf gegaan geloof ik.

  Hmm tis alweer een heel verhaal :) Het paste ook niet in 1 bericht

  Groetjes Laura

 4. Hey melkboer ;) Hier gaat het wel goed.

  Wat voor storingen heb je gehad? Het hangt ervanaf wat voor storingen ik heb. Als het penecilline slangetje stuk is maak ik het zelf :D. Als er GPRS storing is bel ik Campina, meestal ligt het probleem daar, punt is wel dat ie dan niet meteen wil pompen, moet ik een paar keer op quit drukken en dan wil ie wel weer. Pas waren de kabels van de PTO doorgesleten.. ja dat werd de garage (gebeurde overigens bij m'n collega op zondagnacht)

  Wordt vervolgd........

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden