Spring naar bijdragen

Domino

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    1548
  • Geregistreerd

  • Gewonnen dagen

    2

Berichten geplaatst door Domino

  1.  

    Simon Loos en Peter Appel Transport gaan fuseren

     

    De logistieke dienstverleners Simon Loos en Peter Appel Transport bundelen in 2021 hun krachten en gaan samen verder als Simon Loos. Hierdoor verdubbelt de nieuwe firma qua grootte en verstevigt het haar positie in de top 20 logistieke dienstverleners van Nederland. Beide bedrijven zijn voornamelijk gespecialiseerd in foodretail en foodservice.

     

    lees meer....

     

     

    https://www.ttm.nl/management/simon-loos-en-peter-appel-transport-gaan-fuseren/130779/

  2. 3 uur geleden zei Kiepenboer:

    ^^Had je beter die buitenboord motor kunnen starten ipv roeien😁

     

    Ja die zie ik er nu ook aan zitten. 😅 Maar destijds lagen er enkel roeibootjes. Vond het altijd erg spannend om de oversteek te maken. 

    • Like 4
  3. Jaa daar! En daar ligt ook een pont die je zelf moet bedienen. 30 ton mag hij hebben. Moesten we met de melkauto melk halen op het eiland. 

    Maar als de pont aan de overkant lag moest je met een van de roeibootjes naar de overkant roeien. Mijn collega is een keer een heel eind afgedreven met harde wind. En de baas dacht een keer dat beide lieren vast zaten.... bleek er maar 1 te zijn. Toen hing de melkauto met 1 wiel boven het water. Bijzonder plekje! 

     

     

     

    20200223_132813.jpg

    • Like 6
  4. 2 uur geleden zei lientje:

    Iemand van jullie al eens op het terrein cm Microsoft gelost? Als ik zo hoeverl gele jasjes daar rondlopen om te Controleren of iedereen zich aan de regels houdt 😲

    Ja joh... en je moet stapvoets met je alarmlichten aan achter iemand aanrijden. Ben altijd blij als ik weer het terrein af mag bij zulke bedrijven. 

    Ik vind het helemaal niet erg als er in het kader van de veiligheid bepaalde regels zijn. Maar soms slaan ze behoorlijk door. 

    • Like 3
    • Thanks 1
  5. 5 uur geleden zei europeaan:

    Volgens mij heb jij iets tegen 65 +:D

    Nu je je C-E hebt,en zelfs ADR ,ben je "beroepschauffeur"en moet je leren omgaan met al deze dingen waar je je aan ergert.

    Als je dat niet kunt kun je beter ander werk gaan doen.

    En berg je maar: over een paar maanden,als de dagen weer wat langer worden, komen de 65 + ers( waaronder ikzelf ) met hun caravannetjes ook weer te voorschijn.

     

    Zo te lezen ook tegen vrouwen 🤦‍♀️🤷‍♀️

    Maar ik denk dat je er beter op kan gaan anticiperen dan dat je je eraan gaat ergeren, want anders blijft er niet veel van je over. Vaak kan je aan het type autootje wel zien wat voor iemand erin zit. En als dat zo'n figuur is, dan kun je wat meer afstand houden zodat je geen last hebt van die remacties. 

    • Like 5
    • Thanks 1
  6. Wat vinden jullie van de voorstellen van TLN? En de FNV? 

    Ik heb de voorstellen van TLN allemaal op foto gekregen. Maar kan er even niet zo een link van vinden. 

     

    https://www.fnv.nl/nieuwsbericht/sectornieuws/transport-logistiek/2019/11/kijk-en-vergelijk-de-cao-voorstellen-fnv-en-tln

     

    Oh ik denk dat ze hierbij zitten als bijlage. 

     

    https://www.transport-online.nl/site/109575/vakbonden-en-werkgevers-nog-mijlenver-uit-elkaar/

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden