Spring naar bijdragen

BMW-E30

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  14
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over BMW-E30

 • Verjaardag 15-09-1986

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

BMW-E30's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

 1. De data voor het Truckstar Festival in 2010, de 30-jarige Jubileum Editie, zijn weer bekend. Het is ook in 2010 weer het laatste weekend van juli, dus; Zaterdag 24 & Zondag 25 juli 2010 wederom op het TT-circuit te Assen !! Voor meer informatie kijk op http://www.truckstar.nl, de speciale Festival pagina op Truckstar.nl en natuurlijk in de komende edities van het magazine. Ik heb er in elk geval weer zin an :tu:
 2. BMW-E30

  Truckstar 2010

  Hier verwacht ik eigenlijk wel een reactie van Marcel op Just kidding Marcel
 3. Het Festival zit er weer op, het was weer een week met hard werken en weinig slaap, maar de sfeer en gezelligheid tijdens het weekend zelf maken het helemaal goed :tu: Ook nog even kort met wat kopstukken van het forum staan te praten op zondag, helaas niet eerder want zoals de heren en dames hebben kunnen zien: het was weer druk voor ons Goed bekeken heb ik ze zeker Ik had dit jaar zelf twee toppers: jouw auto en de combinatie van Stijnis. Dus wat dat betreft had ik het weer bij het rechte einde
 4. De binnenkomst van de trucks start eigenlijk al op vrijdagmorgen, 's morgens komen de speciale categorieën binnen (oldtimers, specials enzovoort). Deze binnenkomst loopt door tot in de middag waarbij 's middags ook het speciaal transport en dergelijk binnen komt, dit wordt direct opgevolgd door de binnenkomst van de eerste konvooien. De binnenkomst van de konvooien gaat de hele nacht door en duurt t/m zaterdagmorgen (één en ander afhankelijk van het weer).
 5. Tip voor de volgende keer: Poorboys World SSR1 of SSR2.5 en daarna afwerken met een goede polish/wax, bijvoorbeeld Rimwax van Smartwax (speciaal voor velgen) of een goede standaard polish/wax. Het liefst 2 of 3 lagen polish/wax aanbrengen. Commandant nr. 4 is echt te grof voor zulk werk, eenmalig gebruik is niet heel erg, maar doordat het echt een grof polijstmiddel is gaat naar meerdere keren gebruik de kwaliteit van de lak hard achteruit Bovenstaande is DE manier om velgen goed schoon te maken, en nog belangrijker: schoon (schoner) te houden. No een kleine tip voor de mensen met de glimmende alu velgen (zoals Alcoa). Stop met het gebruik van Belgom Alu maar stap over op Unipol. Het verschil in glans zal je verbazen !! More tips ?? Just ask @Bert, valt het zo op dan ??
 6. Damned, zulk mooi spuitwerk en dan in de weer met Commandant nr. 4 Volgens mij krijgt de spuiter een hartaanval als hij je zo bezig ziet Commandant nr. 4 is een grof polijstmiddel voor sterk verweerde lak, daar ga je geen nieuwe lak mee behandelen. Oftewel, nog ruimte voor verbetering qua poetsen en poetsmiddelen
 7. De verschillende programma's staan nu ook online. De zaterdag & zondag op het rechte stuk voor de hoofdtribune: Klik !! Het muziekprogramma op zaterdagavond: Klik !! Algemene info over het Festival: Klik !!
 8. Hotels: Van der Valk Assen of Hotel De Jonge in Assen Campings: TT Camping Jan en Bertha, Witterzomer (ook bungalows e.d.), TT-Camping Asser Boys, TT-camping Dijkstra. De hotels liggen iets verder van het circuit af (maar is goed te doen met bijvoorbeeld een taxi), de campings liggen zogezegd op kruipafstand van het circuit
 9. Zojuist kregen wij een verlossend telefoontje van de chauffeur/eigenaar van de truck en de politie. De truck en trailer zijn leeg terug gevonden. Verdere informatie over het terug vinden of de staat van de combinatie ontbreekt nog op dit moment, maar de combinatie is in elk geval weer terecht !! Wij willen jullie heel erg bedanken voor de aandacht die jullie geschonken hebben aan deze diefstal !!
 10. Graag jullie aandacht voor het volgende: Van zaterdag op zondag (28 op 29 maart) en/of zondag op maandag (29 op 30 maart) is de volgende combinatie ontvreemd van het terrein van Drenth Logistics aan de Industrieweg te Hoogezand. Trekker: Volvo FL12, BG-FZ-79, in de kleuren van Drijfhout Materieel Service Oplegger: Vogelzang 3-assige tautliner, OD-77-TZ, in de kleuren van Drenth Logistics Groningen Van deze diefstal is aangifte gedaan bij de regiopolitie Groningen. Wie informatie heeft over deze combinatie kan contact opnemen met Drenth Logistics: Telefoon: 0598-427180 E-mail: info@drenthlogistics.nl Alvast bedankt !! Met vriendelijke groet, Dennis Nuus Drenth Logistics BV Foto’s: Bovenstaande informatie staat ook al op de website van Truckstar en de weblog van Iep van der Meer. Transport-Online heeft ook een e-mail gehad !!
 11. Daarvan staan dus ook nog beelden op Google-video: http://video.google.nl/googleplayer.swf?docid=-7871568781906596902&hl
 12. Lang geleden, maar door de drukte is het voor mij meer lezen dan posten op CF. Kleine update; in februari gestart met mijn afstudeerproject van mijn 3 jarige HBO opleiding. Helaas niet binnen Wagenborg Nedlift (geen plaats). Daarom ben ik vanaf 2 februari werkzaam binnen de Koopman Logistics Group, standplaats Drenth Logistics te Hoogezand. Dus voor de mensen die een rode BMW spotten voor het kantoor van Drenth Logistics in Hoogezand: yepzz, it's me Ohja, en dit jaar natuurlijk gewoon weer te vinden op het TT-circuit tijdens het Truckstar Festival in de gebruikelijke functie :tu:
 13. Nog een kleine aanvulling op bovenstaand bericht. Dus, heb je nog goede ideeën voor het Festival in 2009, laat het de organisatie weten op bovenstaand e-mail adres !!
 14. De data voor het Truckstar Festival in 2009 zijn weer bekend. Het is ook in 2009 weer het laatste weekend van juli, dus; Zaterdag 25 & Zondag 26 juli 2009 wederom op het TT-circuit te Assen !! Voor meer informatie kijk op http://www.truckstar.nl, de speciale Festival pagina op Truckstar.nl en natuurlijk in de komende edities van het magazine. Ik heb er in elk geval weer zin an :tu:
 15. BMW-E30

  ik zie jullie daar!

  Ik ben, als vrijwillger bij de organisatie van het Festival, al vanaf woensdag aanwezig in Assen tot en met zondag-nacht. Er wordt droog en warm weer voorspeld voor het weekend van 26 & 27 juli, dus wat dat betreft belooft het veel goeds voor het Festival :tu:
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden