Spring naar bijdragen

Nevada74

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  49
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

8 Neutral

Over Nevada74

 • Rang
  Advanced Member

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ik las iets van voor de 3e week compenseren en 1x per 2 weken verkorte rust van 24 u. Als ik week 1 de zaterdag werk kom ik dat weekend niet aan 45 uur,dit moet ik dan toch uiterlijk week 3 compenseren? Dan kan je week 2 toch ook niet verkorte rust hebben? Dat mag toch maar 1x per 2 weken?
 2. Wie kan mij in Jip en Janneke taal uitleggen hoe het met zaterdag werken zit en de 45 uur rust? Ik werk van ma T/m vrijdag en zaterdag ook. Hoeveel zaterdagen mag je achter elkaar werken en dat je de maandag ook gewoon moet.
 3. Dus je moet elke dag je rust toevoegen? Ook na je weekend rust. als ik mij pas er in doe vraagt hij toevoegen,daar moet ik dus Ja kiezen?
 4. Er is mij nog iets onduidelijk. Bij einde dienst zet ik de tacho op rust en voer de pas uit. Moet ik dan de volgende dag deze rust zelf invoeren of is dat al geregistreerd dan?
 5. Hoe kan ik dat toevoegen dan?
 6. Mijn tacho geeft na 4:15 aan dat je moet gaan pauzeren,ik was na 4:25 rijtijd bij de zaak,ik kon met de knoppen op de tacho toen geen rust meer selecteren,er stond al groot “rust “ in het display. Ik heb de pas normaal uitgevoerd . Word de rust nu wel goed geregistreerd?
 7. Mijn zoon wil graag eens een dag mee op de auto,11 jaar. Mag dit? Vaak hoor ik dat dit niet mag ivm verzekering maar hoe zit dit nu echt en wat kan je als chauffeur doen?
 8. Bij mij toch echt eerst einde land en dan de datum van die dag...
 9. In mijn geval ben ik dan klaar met de werkzaamheden en moet ik dus JA selecteren bij de datum vraag?
 10. De vakantiedagen die je per jaar krijgt,hoe is de verdeling daar van? Hoeveel wettelijk en hoeveel boven wettelijk? wanneer worden ze bovenwettelijk? Blijven wettelijke dagen ook onbeperkt staan?
 11. Wanneer ik de bestuurderskaart uit wil voeren vraagt hij einde land NL en geeft de datum van die dag met Nee erachter,waarom vraagt de tacho dat en moet ik daar geen JA selecteren?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden