Spring naar bijdragen

doemijnbest

Administrators
 • Aantal bijdragen

  1386
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  20

Waardering in de gemeenschap

2676 Excellent

Over doemijnbest

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 • Verjaardag 05-12-1955

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Heerenveen
 • Interests
  Varen in met name Zweden en Noorwegen en er op uit trekken en genieten.

Recente profielbezoeken

5686 profielweergaven
 1. doemijnbest

  wist je dat

  Dit noemen ze tegenwoordig slachtoffergedrag en het gras is bij de buurvrouw altijd groener maar toch wil ik je wijzen op de inleiding van ons CF reglement, daar staat dat je hier geheel vrijwillig bent omdat je dat zelf graag wilt, het is geen moeten immers.
 2. doemijnbest

  wist je dat

  Zo is het precies @road train, leven en laten leven en wij als Admin team zien geen enkele reden om in te grijpen de laatste tijd in de zin van straffen of een ban opleggen, De laatste posting van @lientje is er eentje die hout snijdt naar mijn bescheiden mening en zoals gebruikelijk, staan de beste stuurlui altijd aan wal. De bijdragen van onze gebruiker @vledder als multi topic starter zouden voor anderen inderdaad een voorbeeld moeten zijn om ook eens een topic te starten in plaats van te staan huilen dat het allemaal niets is en ook niets meer zal worden.
 3. doemijnbest

  wist je dat

  de oorzaak van de stroop is water want de bacteriën leven in het water en hun poep/afsterving wordt de zwarte shit en als er geen water is gaan ze gewoon de motor in. Water kan voor zover ik kan bedenken op 5 manieren in de tank komen. T.W. 1. Water in de tank van het tankstation 2. Water wat opgelost zit in de diesel , die is vanaf de raffinaderij meestal rond de 200 ppm oftewel 2 cm3 per M3 diesel, dit terwijl 500 ppm ( 5 cm3 per M3 diesel toegestaan is. Let op dit is geen vrij water maar zit opgelost in de diesel en zal weinig effect hebben op het vrij wat
 4. doemijnbest

  wist je dat

  Die stroop @iveco 35c17 zijn de bacteriën die in het water leven wat onder de diesel aanwezig is en dat ziet er zo uit. Die bacteriën zitten in de diesel en als er water in zit dan gaan ze daar in verder leven. Op een gegeven moment zit je groffilter er ook vol mee en kun je filters wisselen aan de lopende band.
 5. doemijnbest

  wist je dat

  Of zonder slingerschotten voor non ADR. 😟 Je voelt het al in je rug als je denkt dat je misschien moet remmen en geniet je van dalende afritten met hele snelle stoplichten
 6. doemijnbest

  wist je dat

  Door de toevoeging van de zogenaamde biodiesel aan de normale diesel is het ontstaan van water in de tank alleen maar groter geworden en vormt het meer water dan b.v condensvorming. Biodiesel is immers uit water voortgekomen en vormt zich ook weer gemakkelijk terug tot water en is dus niet echt een stabiele verbinding. M.n. in de boten wereld is dit een groot probleem en heb je tegenwoordig al biodiesel vrije diesel.
 7. doemijnbest

  wist je dat

  Wat zijn volgens jou microdelen die ook door het fijnfilter gaan ? Micro is 10 tot de min zesde en het fijnfilter haalt tot 10 micron er nog uit dus wat voor schade kleiner dan 10 micron nog aanrichten vraag ik me dan nog af.
 8. doemijnbest

  wist je dat

  Water is een groter risico met die biodiesel van tegenwoordig schat ik zo in en de aanzuig van de opvoerpomp zit nooit helemaal onderin de tank.
 9. doemijnbest

  wist je dat

  Natuurlijk Pierre ! Maar liever niet natuurlijk, de marges zijn niet echt groot natuurlijk.
 10. doemijnbest

  wist je dat

  en met samen geknepen bilspier achter het stuur zitten ? Ja zeker hoor, wij mogen niet in de UK tanken en dan is het wel eens krap of je nog in Veurne kunt komen.
 11. doemijnbest

  wist je dat

  Wisten jullie dat, ik gister naar Colombia gevlogen ben met de 1e commerciële vlucht van KLM naar Bogota en toen verder naar Medellin. Eindelijk weer samen met mijn vriendin en het ligt in de bedoeling om eind maart 2021 weer terug te komen. Ik denk dat ook hier de boel weer op slot gaat i.v.m een tweede golf van Corona maar moet even afwachten of ik mag blijven deze keer. Als ik mooie plaatjes tegen kom zal ik ze hier zeker delen !!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden