Spring naar bijdragen

free

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

free's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Waardering in de gemeenschap

  1. Als geleed voortuig mag je 44t hebben op 5 assen maar ik vrees toch dat je bij controle met 10x4 tegen de lamp loopt in Belgie..
  2. Mag jij eigenlijk met een 10x4 rijden in belgie? Max toegelaten gewicht voor 8x4 is 32 ton als ik me niet vergis en ik heb nog nooit een 10x4 op BE nummerplaten gezien (en nee, niet omdat ze te dom zijn maar zoals jij zal weten is men hier veel strenger ivm aslasten..) ->vooral minder ruimdenkend..
  3. free

    Andere denkwijze:

    Heb jij niet gewoon een beetje te VEEL vrije tijd om over zulke onzin na te denken?
  4. Er is zeker een 4-asser r500 met kraan.
  5. Zo geweldig ingewikkeld lijkt de zin me ook niet. Laat ons zeggen dat de hoofdzaak op de eerste zin slaagt: als je in fout bent moet je de schuld niet op anderen steken. Regels zijn regels en als ik jou verhalen volg is het niet meteen eerste keer dat die overtreden werden.. (wat niet wegneemt dat het mooie verhalen zijn.)
  6. Ik dacht altijd: geen overtreding= geen probleem, overtreding= probleem. En verder zie ik daar geen gulden middenweg tussen.. maar het zal wel aan onze oost-europese collega's liggen zeker? En dat laatste is niet persoonlijk maar makkelijke uitleg die veel bel-nl chauffeurs hebben..
  7. Effe praktische vraag; hoe zit het met je weekendrust op je tacho? Als je je regelmatig verplaatst van en naar Mc ben je toch steeds in overtreding om aan je 45u te komen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden