Spring naar bijdragen

Nagamiji

In Memoriam
 • Aantal bijdragen

  1218
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  12

Alles door Nagamiji geplaatst

 1. Gekocht bij voor bij mijn nwe PC. Ik vind 'm niet lekker, te plat. Ik ben een hoge (bolle) gewend. Afmeting 10 x 17/18 x 2.8 cm Vgls mij heeft iemand hier een dochter die van Hello Kitty houdt?
 2. Nagamiji

  zonnetje..!!

  Het hoost hier al de hele ochtend... Heb je wel goede verwarming in je tent? Ik vind het nogal frisjes...
 3. Ik ken je/jullie leeftijd niet, maar uiteindelijk krijgt iedereen een maatje groter. Of een half maatje... Net als je oren en neus groter worden. Geen idee waarom eigenlijk... Mss zodat je met een grotere neus of oorschelp meer geluid of geur registreert? Parfumeurs hebben vaker een grotere neus dan gemiddeld...
 4. Als je ouder wordt, zakt je voet iets door en heb je 'n maatje groter nodig...
 5. Nagamiji

  zonnetje..!!

  Mooie foto, dat stukje natuur, de wolken en de stralen...
 6. ik vraag me af hoe medeweggebruikers reageren op zo'n stille truck. Die schrikken wss de tandjes als ze ineens zien ipv te horen. Mijn Prius+ (wagon) is groot en knalrood, tòch schrikken fietsers als we ze passeren of lopen mensen tegen het midden van de auto aan in het centrum. Dáár gaat de truck ook rijden. Ik doe de muziek hard en het raam open, zodat mensen kijken waar die herrie vandaan komt. Ik ben benieuwd of iemand ervaring heeft met zo'n stille truck.
 7. Nagamiji

  Moordaanslag.

  Goede oplossing, misschien dmv een ruil-transplantatie? Als je je eigen donor meebrengt bij levende donatie, kan bij een mis-match, geruild worden met iemand anders van de wachtlijst.
 8. Nagamiji

  Moordaanslag.

  Eigenlijk zou hij een transplantatie nodig hebben... Maar of dat kan en of hij in aanmerking komt... 😢 @europeaan dank je wel voor de update.
 9. Nagamiji

  Moordaanslag.

  Daarom, dat hij nu nog steeds roet "uitademt"...
 10. Nagamiji

  Alain HB

  Gefeliciteerd en nog vele jaren
 11. Nagamiji

  Moordaanslag.

  Dat ademt niet lekker... Meestal laten ze je na een brand speciaal spul inhaleren.
 12. Het ontwerp van mijn rouwkaart.
 13. Graf van mijn moeder, schuin tegenover de mijne. De eerste uitvoering is met steentjes en de huidige onderhoudsvrije uitvoering.
 14. Het is een familie graf, dus het graf moet sws een paar keer geopend. Nu heb ik er zelf al "plezier" van. Als ik het graf van mijn moeder bezoek kan ik kijken. Voor het monument er stond heb ik zelfs op mijn plekje gedanst. Ik kan tenminste zeggen dat ik zelf op mijn eigen graf heb gedanst. De dood is niet luguber, het hoort bij het leven...
 15. Nagamiji

  Moordaanslag.

  Zijn wel het pijnlijkst. Dat is nl precies de huid waar alle zenuwbanen lopen. Net als een schaafwond pijnlijker is, dan een diepe wond. Nu nog... 😢
 16. Nagamiji

  Moordaanslag.

  @europeaan Is er al nieuws over de chauffeur? Is hij al buiten levensgevaar, of is het nog te vroeg om dat te kunnen zeggen?
 17. Vandaag is mijn grafmonument geplaatst. Het is heel mooi geworden. Geheel eigen ontwerp. Er is plaats voor de tekst van meneer Nagamiji en nog iemand anders, mits die bij ons wil liggen. Ik vind het heel mooi geworden.
 18. Nagamiji

  Tweede keer...

  Ik vraag me af of de gsm van de bestuurder op de grond in het busje lag, of een broodje/blikje... Heb je/jullie geen klachten na zo'n impact? Als je in de cabine zit?
 19. Indrukwekkend, wat een kracht zo'n apparaat heeft. Het leek in het begin wel uit zo'n toekomst-film. Bij 1 van de extra filmpjes heeft de machinist wel een supergoede reactie en/of geluk.
 20. Duh, maar dat is niet mogelijk. We zijn nl alleemaal mensen. Geen mens is perfect of foutloos.
 21. Dat soort vragen bestaan niet, alleen zulke antwoorden... inkoppertje
 22. Ik wist niet dat je boos werd...
 23. sorry, dank je wel voor je antwoord.
 24. Soort zoek de verschillen/overeenkomsten.... VID-20200822-WA0000.mp4
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden